הודעתו של טומי

הודעתו של טומי

כי שינוי לא תשב בממשלת ימין, כשם שלא תשב בממשלת שמאל, מעודדת ועושה צדק עם תומכי שינוי משמאל. אני סבור כי בכך תיקן טומי את הטעות מהשבוע שעבר בדבר הסירוב לשבת בממשלת שמאל בלבד. כה לחי. ולאלה שהצדיקו את ההתבטאות הקודמת, בבחינת "ממשלת ימין שהיא הרע במיעוטו", ניתנה כעת התשובה. באמת, אין טעם להצדיק ולתמוך בכל התבטאות של טומי... עובדה שהוא בעצמו מסוגל לתקן את טעויותיו. קצת ביקורתיות פנימית לא הזיקה אף פעם לאף מפלגה. דרך צלחה.

Fever2002

New member
יש בה מסר חיובי

בעיקר מפני שהוא מנסה לשדר אחדות,ולא רק נטיה לצד אחד או אחר. הוא משדר לשני המועמדים העיקריים שהסיעה שכנראה תהיה השלישית בגודלה בכנסת מוכנה להצטרף לשתי הסיעות הגדולות בתנאי שכולם הולכים ביחד כמעין לחץ הפעלת עליהם.

טומי לא אמר שלא ישב בממשלת שמאל

הוא אמר שלא ישב בממשלה שהמפלגות הערביות האנטי ציוניות יהיו חלק ממנה האם אתה היית רוצה ממשלה שכל שני או חמישי אחמד טיבי יכול להפיל?

אמר גם אמר

הוא אמר ששינוי לא תשב בממשלת עבודה-מרצ-ערבים ולא תשב בממשלת ליכוד-מפד"ל-איחוד. לגבי טעמי האישי, הבהרתי בעבר, שאני בעד ממשלה עם הערבים, אך אם יש עקביות בעמדה המתנגדת לכל ממשלה קיצונית, הן שמאלית והן ימנית, אני רואה בכך עמדה לגיטימית ומועילה.

בוא תספר לי איזה משרות שרים היית

נותן לח"כים הערבים. האם לדעתך אחמד טיבי מתאים להיות שר לענייני יהודים ?

יש לי בעיה

עם הגישה שלך. אף אחד לא אמר שחייבים למנות את פלוני או אלמוני לשר (יש גם אנשים פחות פרובלמטיים), אלא לשותפות של מפלגות. ולגופו של עניין, אין לי בעיה שבתור התחלה יהיה שר חקלאות, איכות סביבה, תמ"ס או בריאות (למשל). הוא לא בהכרח יהיה שר פחות טוב מכמה שרים יהודים שאני מכיר. לא כל שר הוא חבר קבינט, ואם הוא מבצע מדיניות חתרנית וכד´ ניתן לפטרו. עד כמה שידוע לי, לא ממש ניתן צ´אנס לערבי לשמש כשר אי פעם... האם לדעתך זה תורם לאמון ולתחושת השותפות במדינתנו הקטנה או מגביר את תחושת הניכור והאיבה?

למעלה