klik50

New member
אתמול אחרי חדושיים פתחתי את הפלאפון של בעלי והלכתי לקרוא את ההודעות שהוא היה שולח לי
כל הודעה הבכי רק גבר בהודעות היה כותב לי את אהבתו אלי .
כל כך בכיתי שנכנסתי לבכי וזה קשה במיוחד לפני ההכנות לשבת. זה פשוט שבר אותי כל האובדן של איש יקר שחסר!!!!
אחרי הצהרים הלכתי להליכה וכל הדרך בוכה וצועקת לאלוהים"למה??" למה לקח לי אותו .כמובן לא קיבלתי תשובות
וקצת איבדתי את האמונה באלוהים .הזמן היה צפוף כבר לכניסת השבת והייתי צריכה לחזור מפני שהיו לי אורחים לארוחת שבת והייתי צריכה לסיים כמה דברים אבל ההליכה קצת הוציאה קיטור מפני שבבית עם הבנות קשה לי להתפרק ככה.

אביבסיו

New member
אני עדיין לא מסוגלת

לפתוח את האייפון שלו. אבל קראתי דרך שלי הודעות שלנו וזה אכן מרסק ולא ניתן להבין איך זה נגמר פשוט! איך אין את מי לשתף ולמי לכתוב כל היום איפה, למה, כמה ומה אני עושה. ביום שהוא הלך ממני חשבתי שזהו האמונה תלך יחד איתו... אבל נוצרה בי תוצאה הפוכה! הבנתי שאם אני לא אאמין באלוהים ובכך שיש לנשמה שלנו המשכיות אין לי במה להאחז!!! אני אאבד כל סיבה לחיות. ומשם התחזקתי... בנוסף הבנתי שלכל שאלה שיש לי הדת שלנו מספקת תשובות מדהימות. אני לא אדם דתי , אבל בהחלט מאמינה מכל הלב והתום שבי שיבוא יום ואפגוש אותו שוב. שהוא איתי בכל צעד עד יומי האחרון! הקושי הוא אכן בלתי נסבל והצורך לצרוח לשמיים שיחזירו לי אותו הוא כמעט ולא נשלט. אבל שווה להאמין שיבוא יום ונתאחד איתם מחדש לא?!

יבוא יום וגם זה יגיע

שתוכלי לעמוד במה שכתוב שם
בנתיים נסי לשרוד את היו יום שלך להיות שקולה ומתפקדת
למען הבת הקטנה שצריכה את אמא פעילה ומתפקדת
את הבוגר האחראי שנותר לה ,
היא תלויה בך לטוב ולרע את האמא שלה

אביבסיו

New member
הבת שלנו

זה מה שמחזיק אותי ונותן את הסיבה והכוח שיש בשביל מה להתעורר בבוקר. לא אחסיר ממנה דבר גם אם קשה לי מאוד לשים מסיכה מחייכת ומזמרת עבורה בכל יום, אני עושה את זה. היא שווה הכל!

זה הפרי של האהבה

היא חצי ממנו שנשאר לעודד אותך בדרך הלא פשוטה
שאת צריכה להוביל בה את החיים הלאה עבור שניכן
יקירה אני בת 57 ואומרת לך שהחיים עם בת זה טעם של החיים
ומצטערת שלא הצלחתי ליצור כזה פרי בחיים שלי
ושולחת לך ים של כוחות לגדל את היפה שלך

yamkachol

New member
את נהדרת.

כולי הערכה על יכולתך זאת, בשעה קשה זו, לשים את בתך לפניך- ולהתמקד בה.
אשריך.
חגי

אביבסיו

New member
שלא תתבלבל...

יש לא מעט משברים ורגעים שהכאב משתלט.. ולא תמיד יש כוח להיות האמא המושלמת עבורה. אבל אין ברירה. ביום שבעלי נפטר לא הפסיקו להגיד לי ״החיים חזקים״ וכעסתי!!!! על מה הם מדברים?!?!?! והנה חודשיים אחרי הבנתי.. העולם ממשיך בשלו. גם אם בשבילי הזמן קפא! ואין ברירה אלא להתעורר בבוקר ולנסות ליצור לעצמי מציאות נחמדה יותר, נסבלת. אם נשארתי פה ונגזרו עליי עוד חיים שלמים בלי בעלי.. אז לפחות אחייה אותם כמו שהוא רצה שאחייה! תודה על החיזוקים חגי. שיהיה לכולנו שבוע טוב וקל כמה שאפשר.

yamkachol

New member
זה בסדר,

איני מתבלבל.
ומעריך את המודעות שלך ל"בחירה בחיים".
בחירה בהווה, ובעתיד - ולא בעבר.
יופי שיש לך כוחות לכך.
זה לא מובן מאליו.
חגי

למה היא שאלה ללא תשובה

עכשיו זה כואב כי הלמה היא צעקה היוצאת מהנשמה הכואבת
אבל אשה יקרה תחשבי היית אהובה שלו
הנשמה שעולה לשמים לוקחת איתה את הזכרונות והרגשות
והוא אוהב אותך שם במקומו בשמים , דואג לך , ושומע את זעקתך
והוא אינו יכול לענות לך , אולי יוכל לבוא אליך בחלומות בשלב מאוחר יותר
תנסי למען הבנות והשקט שלך לנסות לחשוב על הכאב ולא לעורר אותו
ע"י הקריאה בהודעות האהבה שלו , בטח לא בערב השבת
חכי קצת עם השקיעה בקריאה , עד שתוכלי לקרוא בלי לקרובס מגעגוע ומאהבה אליו
חוסי על המאבקים של הנשמ שלך , וזה נכתב מההבנה של הכאב שאת עברת בערב השבת
יקירהיבוא יום לקרוא את ההודעות , כשאת צריכה לארח חוסי על נשמתך

yamkachol

New member
לבי איתך. זה באמת קורע את הלב.

הרגשתך כל כך מובנת.
שמח בשבילך על ההזדמנות "להוציא" ולשחרר.
זה חשוב למצוא איך לעשות זאת.
זה בריא.
בהערכה,
חגי

הרבה פעמים שאלתי את ה'

את השאלה הזאת. היות ואני גם מתקשרת קיבלתי תשובה שאני שומרת לעצמי.
אני עובדת הרבה בגינה, לראות שמגרעין צומחים עגבניות ופילפלים , תותים ופרחים, מקרב אותי לטבע. קירבת הטבע נותן לי הרבה שלווה בנפש.

למעלה