דניאל166

New member
אין שום מלחמה

פשוט הפורום נוהל קודם על אש קטנה עם 2 הודעות ביום המנהלות עצמן פה עדיין לא מנוסות. פתאום נפלתן עליהם קבוצה נהדרת של 40 בנות לדעתי כולכן מלח הארץ. המנהלות כנראה נבהלו והגיבו לא נכון (לנאוה יש עדיין טראומה מהצאט השקט שהיתה בו ולפתע הגיעה קבוצה גדולה שניבלו את הפה והרסו לה את הצאט.) יכול להיות שהן צריכות זמן להסתגל למהות החדשה של הפורום אבל זה יבוא . למנהלות -אם אתן לא יכולות להלחם בזה פשוט תצטרפו לזה. ואתן חברות יקרות אל תפסיקו לכתוב . ושיהיה לכולם רק כיף ושמחה מדניאל שהיתה פה עוד לפני המנהלות נאוה ומיכל.

שרון 8

New member
כמי שנמצאת כאן יותר מיומיים...

לסירוגין כקוראת שותקת... מודה שגם אני חשה מאוד מבולבלת .. כן , היתה כאן תחושה של בית חם שאמנם נעשה שקט מדיי ללפני זמן מה , אך מיכלי ונאווה בהחלט השתדלו להפריח כאן את השממה .... הקבוצה שהגיעה לכאן היא מאוד דינמית ופתאום מופיעות בפורום הודעות בסגנון מאוד תוקפני ולא נעים ... וחבל.... התתחושה היא שחלק (אמנם קטן , אבל רעשני למדיי..) של החדשות נכנס לכאן עם תחושת "מגיע לי" וסגנון כתיבה פחות נעים . מודה שלא אהבתי את המתקפות האישיות על נאווה. ונאווה אפילו לא מכירה אותי למעט ההודעה שכתבתי כאן לפני יומיים (שאפילו לא הגיבה לי...) מקווה שהפורום יחזור להיות בית נעים לכולנו.

דניאל166

New member
יש לך אי דיוקים

הקבוצה שהגיעה ממש בסדר גמור. יכול להיות שהם יותר פתוחים וחמים וזה התפרש אצלך כקולני יחסית לפורמליות הקרה ששררה בפורום. ולפי השתלשלות הענינים דוקא נאוה תקפה אותם וניסתה להטיל עליהם כל מיני הגבלות שמתאימות למשטר של צאוצסקו. אבל אני מקוה שהכל יהיה בסדר וכולם יתרגלו לכולם לטובת הפורום והמשתתפים שגם ככה לא קל להם במציאות הקשה של היום.

שרון 8

New member
דניאל

לא טענתי דבר נגד הקבוצה החדשה בכללה.. נהפוך הוא - יש שם מס' בנות שמאוד מוצאות חן בעיניי אי דיוקים? זוהי תחושתי ואותה אני מביעה. אני עדיין חושבת שכשנכנסים למקום חדש - מנסים להשתלב בו ולא להתנגח בו... כן, כקוראת פסיבית בפורומים רבים (לא מגיבה בד'כ) ראיתי פורומים רבים שהיוו בתים חמים לאנשים ופתאום קרסו. יהיה חבל מאוד אם זה יקרה גם כאן. משוכנעת שניתן יהיה למצוא את עמק השווה שיאפשר לכולם את תחושת הבית החם.

לולה3

New member
עצה שלי.. נעים לך ,טוב לך, מתאים לך

תישארי!!! את יכולה להיות חלק מהכוחות הרעים / הטובים, ואת יכולה פשוט להיות ,לכתוב ,לנסות לקבל את העובדה ,שזוהי רק ההתחלה, בכל זאת אנחנו בתקופה של חבלי לידה. חכי רגע רק הגעת..

לולה3

New member
את יודעת יהודית../images/Emo24.gif

לפעמים אני תוהה..האם זה עניין של "זמן" להקדיש לנפש , או עניין של עשייה. כי לפעמים כשנפשי קצה לקצת תרבות קצת תוכן אני מוצאת את הזמן, אבל אם אין לי את הדרייב הזה של " לאהוב את עצמי ולהעניק לי" החיים שלי די יבשושים מהירים . נשמע שעברת ערב כייפי במיוחד . חיבוק.

יסמין@

New member
איזה יופי לקרוא הודעה כזו

ועל כך שרו הרולינג סטונז: TIME IS ON MY SIDE ואני מאוד מאמינה בכך!

מנסה להעביר משהו

תגידו איך מעברים תמונה שראיתי בפורןם אחר, אני עומדת על התמונה עושה העתק ,וכשמגיעה לכאן לעשות הדבק, אז אין לי את האפשרות הזאת. מישהוא לעזרה.

יהודית מקווה שאת בריאה... ../images/Emo140.gif

והכל בסדר, קחי
אהבה מעורבבת עם איכפתיות והכל יהיה בסדר.

רוניתוש../images/Emo24.gif

אתמול כתבתי הודעה אבל אני לא מוצאת אותה משומה אז אחרי יומיים של חקירות ותלונות שהייתי צריכה לתת וגם המתבגר ( ביקשתי מאוד שאת הקטנים לא יערבו) אני מותשת אבל אתמול העלו את רפי לשופט חייבים לאחר 24 שעות והוא החליט שרפי ישאר לילה נוסף במעצר והיום בשעה 11:00 בבוקר ישחררו אותו ויש לו צו הרחקה ממני אישית לחודש ומהבית ל10 ימים וכאן האבסורד כי להגיע לבית אז משמע להיות באותו המקום שאני נמצאת בו והמליצה לי החוקרת הנחמדה שאפילו קפה וסופגניה הציעה לי שביום ראשון אפנה לבית משפט לענייני משפחה ואדבר עם השופטת ואסביר לה את העניין אבל יש בעיה כאן כי הבית הוא בעצם של רפי ולא שלי אז אני לא יודעת מה לעשות בינתיים אני בהסטריה כי בעוד שעה הוא משתחרר והאוטו שלו כאן בבית והרי הוא צריך אותו נו נראה נקווה שיהיה טוב

למעלה