התבשיל המושלם ../images/Emo78.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo48.gif

איילת לטוביץ´- עיתונאית, בשלנית, עורכת ספרי בישול והמנהלת הראשונה של פורום המתכונים של תפוז, עושה "קאמבק" ועונה לשאלות הגולשים בנושא בישול ומתכונים. החגיגה הזו תתקיים היום בשעה 21:00 בפורום מתכונים. מומלץ לאניני טעם!

איליה.

New member
הודעות ../images/Emo32.gif

ראיתם את הפרק היום ב-Star World? איך שהם שיחקו עם המנגינה בסוף, זה היה נחמד
I will not drive the principal´s car

אנא עיזרו לי!

אני גר בקראוון מעופש עם עוד 17 נפשות (חלק אחים שלי, חלק בני-דודים, אני לא בטוח מי זה מי), אנחנו אוכלים עכברושים, שותים מים משלוליות וישנים במגירות. אמא שלי קטועת גפיים ואוזניים ואבא שלי עובד כמנקה שולית-ארובות. מכיוון שאבא שלי עובד 21 שעות ביממה ואמא שלי לא יכולה לשמוע את הצעקות שלי (או ללכת לברר מאיפה הן באות), ומכיוון שאני הצעיר במשפחה, רק בן 7, האחים והבני-דודים שלי מתעללים בי יום-יום. הם מטביעים אותי פעמיים ביום בשירותים הכימיים שלנו (ואני אזכיר שמדובר בשירותים שמשמשים 17 נפשות שניזונות מעכברושים, כך שזה אפילו יותר גרוע ממה שזה נשמע), מחדירים לי מוטות ברזל חלודים לכל מיני נקבים ומכבים לי סיגריות על הרטוב של העין. קרן האור היחידה בגיהנום שנקרא החיים שלי הוא נערה גדולת שדיים מדנמרק, זדנקה שמה. פגשתי אותה כשגלשתי באינטרנט בשיעור מחשבים בבי"ס, ומאז אנחנו משוחחים שם פעמיים בשבוע (המורה לא מבינה מה אני מחזיק שם מתחת לשולחן). אני מאד רוצה שהיא תגיע לארץ ותרכב עלי, אבל היא לא מוכנה לטוס לארץ לפני שאני אשלח לה תמונה (אני נראה לא רע, אם מתעלמים מהצלקות שהאחים שלי סידרו לי). הבעיה היא שבבי"ס (וגם לא בוילה שפרצתי אליה ואני כותב ממנה כרגע) אין מצלמה, ולי אין כסף אפילו בשביל לקנות דפים ועפרונות כדי לצייר את עצמי. התקווה היחידה שלי היא לזכות במצלמת רשת במבצע של תפוז, אבל לשם כך אני זקוק לעזרתכם. אם לא תלכו לקישור המצורף ותיתנו לי ציון 5 המצלמות עלולות להגיע לילדים שמנים עם חמאת בוטנים על הסנטר שגרים בכפר-שמריהו וישתמשו במצלמה בשביל לדבר עם הסבתא רבא שלהם מלונג איילנד או בשביל לעשות סייבר סקס עם ילדות גיבנות מדימונה. אנא מכם, אנשים טובים, עיזרו לי לשגל את זדנקה!

tuchi

New member
לאוהבי סיינפלד

תכנסו לפורום סיינפלד!!! אי אפשר להיכנס אליו מתפוז פורומים אפשר להיכנס אליו רק מכאן

איליה.

New member
ולמי שלא הבין -

זה מה שקורה לפורום אחרי שסוגרים אותו. אבל אל דאגה, סייפלד בוודאי יחזור אחרי שיסתיימו השידורים החוזרים של חברים, ואחר כך אין כנראה שיפתחו את הפורום מחדש.

ירון ידען בפורום שינוי ../images/Emo43.gif

ירון ידען הוא מייסד ויו"ר "דעת אמת", תנועה חברתית שמטרתה להפריד את הדת מהמדינה. "דעת אמת" מוציאה לאור טקסטים ביקורתיים המראים ומוכיחים שהתורה, כתבי הקודש וההלכה הינם יצירה אנושית. ירון הוא גם מייסד ויו"ר ארגון "הקונים החופשיים" שמטרתה להיאבק במתן הכשרויות למוצרי המזוןוכפתיח נאבקים בבד"ץ אגודת ישראל, וחבר מזכירות מפלגת "שינוי" לקידום רעיון הפרדת הדת מהמדינה. ירון יענה לשאלות הגולשים מחר, מוצ"ש, בשעה 21:00 בפורום שינוי- אתם מוזמנים לגשת ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

IC4

New member
../images/Emo70.gif F A M I L Y G U Y ../images/Emo70.gif

על הסדרה שמעתי פעם ראשונה בפורום זה אז למקרה שיש פה קהל שלה אני חשבתי על רעיון להפוך את פורום סאותפארק לפורום FAMILY GUY אין לי כוח לשאול אם מוכנים לפתוח פורום חדש לזה כי זה לא יותר מדי מוכר בארץ לצערנו, הישראמריקאים שכמותנו, אז חשבתי פשוט להפוך את פורום SOUTHPARK לFAMILY GUY בלי לשנות את השם בלי סיפורים עם ההנהלה... רק למחוק הודעות שקשורות לסאותפארק (כי הפורום ממש נעשה מגעיל) אז אם מישהו מעונין.. או שיקפוץ לשם וירשום הודעה (אם זה יהיה יותר מאחד אז בכלל תהיה לי מוטיבציה לבצע את מה שרשמתי פה) viva la resistance of FAMILY GUY to-be forum!

Blast Louis! ../images/Emo6.gif

אכן, פאמילי גאי ראויה למקום של כבוד בין הסדרות המצוירות, אבל אין לה קהל בארץ. אני שמעתי על זה בטעות, וכך רוב האנשים שמכירים אותה פה. היא גם בוטה מדי בשביל לשרוד בארה"ב הרבה זמן. מה לעשות. או כמו שסטואי היה אומר: Victory is mine!

IC4

New member
RETURN THE DEVICE WOMAN!

stewie fuckin ownz מהדמויות הנהדרות ביותר באנימציה
stewie vs bender !

למעלה