שי רגב

New member
עזבו אתכם מהשטויות!

צאו החוצה, לכו לראות את הפריחה: הרקפות, הכלניות, החרציות, הכוכבנים, הירוק, האלונים נמלבלבים, המים הזורמים. העולם יפה והארץ הזו יפה שבעתיים!
פשוט
!

frodo1

New member
שאלה על נשק של נינג'ות ונין-ג'יטסו

איזה כלי נשק נלמדים בנין-ג'יטסו? באיזה נשקים השתמשו הנינג'ות? הם השתמשו בחלק מהנשקים שנמדים בנין-ג'יטסו, נכון?

david si

New member
מישהו מכיר אתרים שמלמדים

שימוש בנונצ"קו אוו כלי נשק אחרים

XET

New member
מישהו יודע אם...

אם יש בכרמיאל אולי: 1) קונגפו 2) טאקוונדו 3) נינג'יטסו *הערה: אני בן 16 אוהב וטוב בספורט יש לי כושר טוב אני רוצה משהו שיראה מאוד יפה מהצד אבל משהו חזק שיגן עלי... המליצו לי על טאקוונדו ואני יודע שזה הסגנון של הסרט: "המובחר שבמובחרים" - אהבתי מאוד! אתם יודעים מה יש בכרמיאל? אתם ממליצים אולי על משהו אחר?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לפני שעה חזרתי מעין-זיוון... מ-ד-ה-י-ם
גולן/גליל... מים, שלג, פריחה, מפלים, ירוק-ירוק-ירוק!!!! מומלץ בטירוף

WhiteBear

New member
זה יעזור אם אני אשווה את הבקשה ל

חיפוש אחר קורס שחיה בהתכתבות
או קלטות ללימוד ציור
אבל בצורה יותר עניינית: לא, אני לא מכיר כאלו. בהצלחה
, טל.

למיטב זכרוני בכרמיאל יש קראטה

עם מדריך מצוין. כמובן שאני לא מצליחה למצוא את ההודעה הרלוונטית, אבל משתמשת הפורום "מסניפה חמץ" היתה מתאמנת אצלו והמליצה עליו בחום (רק שלא רואים אותה פה בזמן האחרון). לפי דעתי קראטה דווקא יתאים מאד לדרישות שהצגת. ואגב, בכל הסרטים רואים אומנות לחימה אחת בלבד, ושמה "כוריאוגרפיה". מה שרואים בסרט בקושי דומה לאומנות הלחימה כמו שהיא נראית באמת, ואפילו פחות מזה לאומנות הלחימה שלך כפי שתראה בשנתיים הראשונות (לפחות). בהצלחה בחיפוש, וספר לנו על ההתפתחויות.

בעזמר

New member
קראטה - איזידור

אכן יש מועדון קראטה בכרמיאל. שם המורה : איזידור נדמה לי שהמועדון נמצא באיזור התעשיה

bennyTKD

New member
לגבי הסרט ולגבי טאקוונדו

אני מניח שמה שאהבת בסרט זה את הבעיטות. אני מסכים עם "מיתר נדיר" שברוב סרטי אומנויות הלחימה מדובר בכוריאוגרפיה ולא באומנות לחימה ספציפית כלשהי. יש אמנם עוד כמה אמנויות לחימה שתלמד בהן בעיטות (קראטה, קונג פו ועוד), אבל בטאקוונדו הדגש הוא על בעיטות. זה אומר שרוב האימון אתה תלמד בעיטות (המון סוגים) ותתאמן על בעיטות, ותתאמן פחות על אגרופים וכו'. לגבי הסרט "המובחר שבמובחרים", אני מניח שראית את הסרט הראשון. אחריו עשו עוד מספר סרטי המשך ("המובחר שבמובחרים 1", "המובחר שבמובחרים 2" וכו'), אבל הם היו פחות טובים. אם אתה רוצה עוד סרט טאקוונדו שבטח תאהב - "מלאכיות בחגורה שחורה". זה סרט על 4 תיכוניסטיות שנלחמות באיש הרע. ל- 3 מתוך 4 הבנות בסרט יש (במציאות) חגורה שחורה בטאקוונדו. כך שתראה שם הרבה בעיטות יפות. כמו רוב סרטי אומנויות הלחימה, אל תצפה לתסריט מדהים... בני

XET

New member
ראיתי

ראיתי את כל הסרטים של "המובחר שבמובחרים" ואהבתי את כולם. רק אמרתי שזה יפה לא יותר מזה... אני יודע שבטאקוונדו לא עובדים כמעט עם הידיים בגלל זה אני לא רוצה ללכת לזה ויש לי חבר שהיה מתאמן אצל איזידור והוא עד גיל 12 היה אלוף הארץ כמה פעמים ויש לו דאן 2 וכל זה היה עד גיל 12, אבל הוא פרש מאז... עכשיו הוא שוקל אם לחזור... הוא מנסה לשכנע אותי גם ללכת אבל אני יותר בכיוון של ג'וג'יטסו גם שם יש לי חבר שמנסה לשכנע אותי לבוא...

פרודו

מי יודע יותר טוב ממך (כתלמיד נינג'יטסו) איזה כלי נשק נלמדים בשיטה הזו

frodo1

New member
אולי, במקרה,

מדריכים שאולי יש פה או תלמידים יותר מתקדמים
אני רק בחגורה צהובה!

frodo1

New member
שכחתי מזה לגמרי

וד"א, מה זאת אומרת גרזן עם גלגלים? ומה זאת אומרת סאי עם צד אחד? אתה יכול יותר לפרט בקשר לג'וטה, בבקשה?

../images/Emo122.gif

למרות אי הנוחות (???), בעברית כותבים 'עין-זיון'... באשר לי, לא עזרו לי כל עצותיו של סון צה, ונקלעתי למלחמת שלג קשה עם החניכים, אי-שם בין נח"ל-נמרוד לנוה-אטיב...
למרבה המזל, לא היו נפגעים ולא נגרם נזק. (חוצמזה שטוראי קבר-רחל נקע את רגלו.)

../images/Emo32.gifתיקונים...

קודם כל - צודק לגבי "עין-זיון"...
לעומת-זאת כותבים נווה-אטי"ב...
הסבר: בדרך-כלל כש-ו' מבוטאת כ-V (ולא כ-O או U) כותבים "וו" בכתיב מלא... בנוסף - זה אטי"ב (בראשי-תיבות) על-שם ארבעת לוחמי אגוז: אברהם, טוביה, יאיר ובנימין...

fa jing

New member
הי ח'ברה אני מקווה שזו הפעם

האחרונה שאני צריך לכתוב את ההזמנה הזו. פורום תפוח נפתח שוב ( לא האתר כולו אלא רק הפורומים) כלכם מוזמנים להשתתףולהביע דעה. הדיונים הקודמים לא נמחקו אלא הם שרירים וקיימים. כל הרוצה להביע דעה בעניין מוסאשי, פרק 8 ופרק 7 של סון טסה מוזמן לעשות כן. תרגומים נוספים בהמשך. מי שמסוגל להביא מהקלאסיקות ונק' ההשקפה היפניות, פיליפיניות, תאילנדיות...בבקשה מוזמן לעשות כן. מחכים לכם שם......לא במקום אלא בנוסף.

למעלה