wizibusy

New member
הודעות ../images/Emo124.gif

ביום ראשון, ה10.07.2055 בשעה 14:00 בתל אביב(ליד עזריאלי) תתקיים ישיבת צוות של ארגון התלמידים, כול מי שרוצה לקחת חלק בארגון - מוזמן. לפרטים נוספים על המיקום נא לפנות לפלאפון - 0523762636(ים). ועוד הודעות משמחות
דיברתי עם ח"כ יולי תמיר בנוגע לארגון התלמידים, והיא תשמח לעזור לנו בכול דבר שנזדקק, בינתים ביקשתי ממנה לעלות לדיון את עניין קיום "ארגון התלמידים" בועדת החינוך התרבות והספורט בכנסת, היא נענה לבקשתי אך לצערינו הישיבות עמוסות עד סיום מושב הכנסת הנ"ל ולכן הדיון יערך רק במושב הכנסת הבא, לאחר החגים. אני יודע שזה הרבה זמן, אבל לפחות נוכל לבוא מוכנים יותר עם יותר מועצות עירוניות בארגון,עם תוכנית פעולה מורחבת, רפורמה עקרונית לחינוך,פרויקט כתבים, ואולי איזה מופע
וכו'. בנוסף לכך דיברתי עם העוזר הפרלמנטרי של ח"כ אברהם פורז,יו"ר ועדת החינוך התרבות והספורט, והוא הבטיח להזמין נציג מארגון התלמידים לדיונים בוועדה, על מנת שקול התלמידים האמיתי יושמע
. ולבסוף, אני רוצה להודיע שב11.07.2005 אני טס לניו-יורק, ולכן הסגנית שלי, רעות, תחליף אותי בכמעט כול נושא. נ.ב הכי הכי הכי הכי חשוב, מי שרוצה לכתוב לי מכתבים לטיסה
מוזמן!!! 12 שעות

חמדונה

New member
כמה דברים.

-הפגישה תתקיים בחשמונאים 100, כמו שהיא הייתה פעם קודמת? -יצרתי קשר עם אביב גפן לגבי המופע. -נצטרך לבחור נציד בישיבה, אבל נראה לי שזה יהיה אתה או רעות, לא? -הטיסה עוברת הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב. היא 10 שעות, ולא 12- ויש מה לעשות. אבל נו טוב, נכתוב לך מכתבים.

wizibusy

New member
אז זה העניין ש...

יש בקשה מיוחדת שהיא לא תתקיים שם, לי אישית זה מאוד נוח שם, אני חושב שלכולנו היה נוח, אבל אמרתי לעצמי שכשתבוא בקשה שכזאת אני אכבד אותה. אז עכשיו צריך למצוא מקום אחר, הועלתה הצעה ללכת לארומה, אבל ארומה במסגר ככה שהיא רחוקה, אפשר ללכת לארומה שבהמשך רחוב החשמונאים. ופשוט חלק מסוף הפגישה נעשה בחשמונאים 100, בשביל הטלפונים והצילומים וכו'. אם יש הצעות אחרות למקום שקרוב לעזריאלי ואפשר לשבת שם בנחת - תגידו! ד"א חמד, מעולה, נדבר על זה כבר בפגישה, נציג בישיבה?עם אביב? או בועדת החינוך? אבל יאלה לתקתק עניינים עם החברות

חמדונה

New member
אני אתקשר אליך בזמן הפגישה

ותשים אותי על ספיקר או משהו. אני בנגב ממחר בבוקר עד ראשון בערב, ואין מצב לקיצור הסופ"ש- ניסיתי.

Nora Shu

New member
יום ראשו, הא?

זה יכול להיות... אני צריכה עוד פרטים קצת יותר ספציפיים. איפה בדיוק? ומה יעלה בסדר היום? [רק לידע כללי, כמובן. =P] טוב מאוד שלא יעלו את העניין לעוד קצת זמן: שנוכל לנטוע שורשים באדמה עד אז. למה דווקא תמיד יש את אביב גפן? יותר מדי ממוסחר, אבל שיהיה. XD תהנה בניו-יורק!^^

avinoam edry

New member
שנת 2055

אני יהיה בן 66 ואני לא חושב שאני יכל להיקרא נוער עד אז אני חושב שזה קצת מאוחר מה דעתך על 2030

Reution

New member
אולי ב-2055 לא תהיה נער בהגדרה...

אבל אני בטוחה, שבנפשך, תשאר עדיין אותו נער

Nora Shu

New member
אז איפה תהיה הפגישה?

אגב ים, התקשרת אליי היום במקרה ואבא שלי ענה? מישהו התקשר אליי ועכשיו הוא חושב שיש לי חבר.
|אבאטיפש|

Reution

New member
ענת, את לא זמינהההה ../images/Emo13.gif

בכל אופן, מחר, בשעה 13:00 בקפה ארומה ברחוב החשמונאים המס' שלי לפרטים: 0509779277 אני ממש מקווה שתבואי

Nora Shu

New member
תודה.

ממש מצטערת, הפלאפון שלי גסס אז נתתי לו יום מנוחה. XD אני אהיה שם מחר 100%. אני אתקשר אם תהיה בעיה. =]

Nora Shu

New member
למה לא בארומה בעזריאלי?

לא קל יותר שם? את מתכוונת לארומה ברחוב קרליבך? אני לא יודעת על ארומה ברחוב החשמונאים... ><

wizibusy

New member
כי ארומה בעזריאלי רועשת.

וגם כי אני בקושי יכול לצלוע בארומה בחשמונאים. בנוגע למיקום, זה על החשמונאים ונפגש עם עוד רחוב, יש אפשרות סבירה שזה קרליבך. אני לא מתמצא יותר מדיי... פשוט ממשיכים ישר על רחוב החשמונאים(ממקום הפגישה הקודמת) ורואים את זה. אני תמיד זמין בפלאפון - 0523762636

Nora Shu

New member
אני חושבת שהבנתי,

אם לא הבנתי אני אסתובב במעגלים ואבכה עד שאני אמצא את המקום. או שאני אתקשר, אבל אני מעדיפה את אפשרות א': היא יותר מגוונת. XD

למעלה