הודעות ../images/Emo124.gif
ביום ראשון, ה10.07.2055 בשעה 14:00 בתל אביב(ליד עזריאלי) תתקיים ישיבת צוות של ארגון התלמידים, כול מי שרוצה לקחת חלק בארגון - מוזמן. לפרטים נוספים על המיקום נא לפנות לפלאפון - 0523762636(ים). ועוד הודעות משמחות
דיברתי עם ח"כ יולי תמיר בנוגע לארגון התלמידים, והיא תשמח לעזור לנו בכול דבר שנזדקק, בינתים ביקשתי ממנה לעלות לדיון את עניין קיום "ארגון התלמידים" בועדת החינוך התרבות והספורט בכנסת, היא נענה לבקשתי אך לצערינו הישיבות עמוסות עד סיום מושב הכנסת הנ"ל ולכן הדיון יערך רק במושב הכנסת הבא, לאחר החגים. אני יודע שזה הרבה זמן, אבל לפחות נוכל לבוא מוכנים יותר עם יותר מועצות עירוניות בארגון,עם תוכנית פעולה מורחבת, רפורמה עקרונית לחינוך,פרויקט כתבים, ואולי איזה מופע
וכו'. בנוסף לכך דיברתי עם העוזר הפרלמנטרי של ח"כ אברהם פורז,יו"ר ועדת החינוך התרבות והספורט, והוא הבטיח להזמין נציג מארגון התלמידים לדיונים בוועדה, על מנת שקול התלמידים האמיתי יושמע
. ולבסוף, אני רוצה להודיע שב11.07.2005 אני טס לניו-יורק, ולכן הסגנית שלי, רעות, תחליף אותי בכמעט כול נושא. נ.ב הכי הכי הכי הכי חשוב, מי שרוצה לכתוב לי מכתבים לטיסה
מוזמן!!! 12 שעות
ביום ראשון, ה10.07.2055 בשעה 14:00 בתל אביב(ליד עזריאלי) תתקיים ישיבת צוות של ארגון התלמידים, כול מי שרוצה לקחת חלק בארגון - מוזמן. לפרטים נוספים על המיקום נא לפנות לפלאפון - 0523762636(ים). ועוד הודעות משמחות