|הודעות תפוזיות מנוצל"שות|

neurotica

New member
כן, הנחתי שזה מה שבאמת קרה..

הם כולם כ"כ טיפשים שם בנושא האיקונים. היא גנבה כאלה שאת עשית? אני שונאת שהם עושים את זה. וגם לכי תוכיחי שאת עשית את זה. בגלל שזה קורה לי כ"כ הרבה, לאחרונה עברתי לגישה אחרת: במקום לכעוס אני נהית מוחמאת שהם חושבים שהאיקונים מוצלחים מספיק בשביל לגנוב אותם.

Hieros Gamos

New member
לא, כאלה שאני עשיתי לא. היא לקחה

שם רק את הסופר מסובכים וכאלה, אני עושה את הפשוטים יותר כי אני לא יצירתית ואין לי סבלנות. הכי הרבה שאני מסתבכת זה אנימציות והם לא מסובכות
יש לך אייקונים? אני רוצה לראות!! הקטע הוא שהיא גם שלחה לי אימייל ואמרה לי שהיא לקחה אותם מפוטובאקט מאנשים מחו"ל והיא יודעת מאיפה היא לוקחת ואין מצב שאני מכירה ובלה בלה בלה אבל כשאנשים אומרים לה איזה אייקונים יפים היא אומרת להם תודה, אני יודעת ואם שואלים אותה איך היא עשתה היא אומרת סוד שלי וכאלה...
את שלי אפשר להוכיח כי יש לי את כל הסקרין קאפס שהשתמשתי בהם על המחשב

neurotica

New member
כן, זה באמת מעצבן.

אלא אם כן באים ומתחקרים אותם עד כלות הנשמה איך בדיוק הם עשו כל איקון הם לא יודו שהם בעצם מפרי זכויות יוצרים. |shotgun| אין לי איקונים של האוס, לצערי.
עדיין לא יצא לי להכין (לא נגעתי בפוטושופ כבר איזה 4 חודשים..), יש לי תיקית-פוטובאקט של דברים מאד ראנדומליים אם זה מעניין אותך.

Hieros Gamos

New member
i'm game../images/Emo9.gif אני רוצה לראות, האוס

זה לא הדבר היחיד שמעניין אותי בחיים
דיברתי עם מישהי שחשבתי שאולי הכינה חלק מהאייקונים (היא עושה אנימציות לפעמים והייתה שם אחת שחשבתי שאולי היא שלה), לא משנה שאף אחד מהם לא היה שלה, אבל מתברר שהיא בכלל מהארץ וכל הטענה של ה...וואטאבר היא לא תהיה הזאת (פקצה על גבול הפרחה לפי האימייל שהיא כתבה לי) היא שזה של אנשים מחו"ל בלה בלה בלה... זה סתם מגעיל ומלוכלך, אין הרבה מה לעשות כנגד זה.

neurotica

New member
כמו שאמרתי, אפשר לקבל את זה בתור

מחמאה.. הם עד כדי אוהבים את מה שאת מכינה, שהם עוברים על חוק זכויות היוצרים בשביל זה
התיקיה שלי: http://smg.photobucket.com/albums/v295/HotDonna/ מה שבהתחלה זה כל מיני שטויות שאין לי איך למיין, והחלקים המעניינים יותר הם בsub-תיקיות. רק שאני מזהירה מראש, יש שם מליון איקונים.. של הכל: הארי פוטר, המדריך לטרמפיסט, חברים, בון ג'ובי,HIM, ג'וני דפ, פייט קלאב וכו'.. תהני !

Hieros Gamos

New member
איזה מצויינים הם!../images/Emo9.gif

אני סוגדת לכמה של ווילי וונקה
*משתחווה*

neurotica

New member
../images/Emo13.gif

ייאי, תודה! יש לנו המון תחומי "הערצה" משותפים.

Benjamin Turner

New member
כן, מישהו צריך לעשות מחקר על הקשר

בין התמכרות לחברים, להאוס ול-HP (בתמונה, שני החתולים שלי, שלא ממש במפתיע נקראים הארי ופוטר
)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואקס פיילס ואי.אר. ופאנפיקים וספוילרים ו...אני צריכה להמשיך?

Hieros Gamos

New member
אין לי מושג, דיברתי על עצמי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

פאנפיקים רולז, אם הם נכתבים כמו שצריך.

Benjamin Turner

New member
אוקיי, הפואנטה שלי היתה:

שלוש בחורות אוהבות/מכורות לאותן שלוש יצירות/סוגי יצירות, ולכן מישהו צריך לחקור את הקשר. אם רק את אוהבת פאנפיקים וכו', אין מה לחקור

Hieros Gamos

New member
אני יודעת למה התכוונת../images/Emo3.gif

אבל זה לא כזו חוכמה, חצי עולם אוהב HP וחצי עולם אוהב או אהב בשלב זה או אחר של חייו חברים. האוס זה דבר שעדיין בהתהוות אבל זה הולך וגדל...

Benjamin Turner

New member
יש הבדל בין לאהוב, לבין להשקיע

בהכנת אייקונים או לקרוא/לראות 30 פעם כל ספר/פרק או לדעת לדקלם טקסטים שלמים
אני באמת מכירה המון אנשים שאוהבים חברים, והאוס, וHP אבל אצלי זו התמכרות של ממש.

neurotica

New member
חיובי להתמכרות.

להאוס ההתמכרות רק בשלבי התפתחות (לא זוכרת קטעים שלמים בע"פ עדיין, ואת העונה הראשונה ראיתי רק פעם אחת), אבל אצל השאר זו בבהחלט התמכרות. חברים וHP בעיקר, יש קטעים שלמים שאני יודעת בע"פ- כמו הפרק הראשון של חברים. אחותי שונאת לראות אותו איתי.
וכן, פנפיקים זה מצרך מבוקש נורא אצלי. בעיקר סלאשים של HP.

Hieros Gamos

New member
אני יודעת פרקים מעונה 5 בע"פ

מונדלר
אני חושבת שזה היה השיפ הרציני הראשון שלי
עבר כל כך הרבה זמןןןןן וואו
אני קוראת פיקים כמעט ורק של האוס. אתה יודע שאתה קורא יותר מדי פיקים כשאתה כבר לא זוכר מה היה בפרקים ומה בפיקים שקראתי

neurotica

New member
לא, היא לא בקטע הזה.

וכן, זה בטח נורא מוזר לשמוע שיש אנשים שכ"כ אוהבים האוס אבל לא ראו ER. (או שמא לא?)

Benjamin Turner

New member
נההה, אין מה להשוות בין השתיים

זה כמו להשוות בין סיטקום אמריקאי לסיטקום בריטי. מעולם לא הייתי מכורה לER. מקסימום לג'ורג' קלוני
(וגם זה לא מעבר למשך הצפיה בפרקים עצמם). ER היא סדרה הרבה פחות "חכמה", הרבה יותר אמוציונלית ופוליטיקלי קורקטית מבחינה רפואית, ולטעמי כיף לצפות בה, אבל לא מרתק כמו לצפות בהאוס.

Hieros Gamos

New member
אי.אר. זו סידרה הרבה יותר...רגילה

מכל הבחינות. אבל יש לי fetish לסדרות רפואה באופן כללי מכל סוג (סקראבס, אי.אר., האנוטמיה, האוס) . אה, מצאתי הגדרה לאנטומיה של גריי. זה כמו פאנפיק לא מוצלח במיוחד שאתה מתחיל לקרוא כי התקציר שלו מעניין אותך ואחרי שאתה קורא כמה פרקים אתה אומר- זה לא משהו אבל נחמד ופשוט ממשיך לקרוא כי כבר התחלת. עשיתי השוואה בין זה לאיזה פיק שאני קוראת

למעלה