הודעות שונות

../images/Emo32.gif תגידו מכוערים שלי ../images/Emo9.gif

איפו אני יכולה לקנות דברים של הגאווה? חוצמי בסנטר אצל תומר... [יקרן שכמותו] יאללה לאכול.. וב5 רבוטה :) ביי חמודים שלי, וסוף שבוע רגוע... [למרות שיום יום חמישי ^^ ] אווווווווהבת מלאמלא

טאוצ

New member
שלום לכולם!

אני רועי ואני מנהל את הקומונה הרישמית של ג'ואל ודי ג'י דודי שרון הצמד שכבש את סצינת חיי הלילה בארץ. כנסו לקישור הבא ותגיעו ישירות לקומונה: נשתמע.. רועי

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נמ נמ

תלוי איזה דברים את ספציפית מחפשת... תפרטי ואני אוכל לעזור לך ... ואגב, מזל טוב ^^

אממ.. לא יודעת...

אני צריכה לראות מה יש וככה להחליט... חחח על מה? יש לי הרגשה שאני יודעת על מה את מדברת, אבל אני חושבת שאת טועה.. בכל מקרה על מה?

radio101fm

New member
מוזיקאים צעירים../images/Emo35.gif ב"חומר מקומי" מחפשים אתכם!

שעות על גבי שעות ימים על גבי ימים שבועות על גבי שבועות חודשים על גבי חודשים שנים על גבי שנים אתם יושבים, כותבים, מלחינים, עושים חזרות, מקליטים.... מישהו רוצה לשמוע אתכם
תמיד חלמתם שישמעו את החומר שלכם ברדיו
ב"חומר מקומי" מחפשים אתכם
אם הקלטתם שיר או יצירה כלשהי באיכות שידור ואתם רוצים לקבל את החשיפה הראשונה, שלחו את הקטע לדוא"ל: [email protected] או לרדיו ירושלים: עבור התוכנית "חומר מקומי"- רח' שחראי 24, מלון שלום, בית וגן. הוסיפו פרטים עליכם ו/או על היצירה, כולל כתובת ומספר טלפון ואנחנו כבר נדאג לכל השאר... חומר מקומי מגזין המוזיקה הישראלית של רדיו ירושלים כל יום, 20:00 בערב ב101FM

suztapuz

New member
שאלונת..

היי אחי הקטן (14) פנה אליי בשאלות לגבי גיי-סטאף יתכן שמדובר בסקרנות ויתכן שביותר מזה (בקרוב אדע, אני מניחה) אני רוצה להפנות אותו לפורומים פעילים, חוץ מהפורום הזה, שנראה לי שהוא הכי פעיל. הוא יבחר.. איזו עוד פורומים פעילים לנוער הומו-לסבי יש? תודה !

MRSHIVER

New member
יש גאווה צעירה בנענע...

וזהו אני חושב. >< שלנו הכי טוב. P: תגידי לו להזהר מאטרף וכאלה.

lazaroni

New member
רוק עצמאות 2007 (ראשלצ 23.4) כרטיסים מוזלים

מרתון ההופעות יחל ב-22:00 בלילה ויסתיים בשעות הבוקר. לצד אמנים ותיקים כמו ברי סחרוף ,משינה, אביב גפן, שייגעצ, חמי רודנר,עברי לידר ומוניקה סקס, יופיעו השנה גם מספר אמנים חדשים אבל כבר אהובים בטירוף: סינרגיה (להקת השנה), אריק ברמן (תגלית השנה) ולהקת ביט 69 כרטיסים מוזלים ניתן להשיג אצלי רני ---> 0544513832 ICQ ---> 311483656 מסנגר ---> [email protected] (מספר הכרטיסים מוגבל!)

כפרעלייך.. רק ממך P:

אני רק מקווה שחברות שלי יבואו... ושאמא ת'סכים עוד לא שאלתי...
אם הן לא באות, אנחנו כרגיל יחדיוווו.... ^^ אוווווווווווווהבת!!!

למעלה