הודעות שונות

wildness

New member
לילה מצויין לכולם!

שאלה לי אליכם, אני מאוד רוצה ללמוד כיצד לפתוח קלפי טארוט ולהבין את משמעותם. הידוע לכם היכן אפשר?

למי ששלח לי מסר ביממה האחרונה

אני מתנצלת אבל יש לי תקלה במערכת המסרים ואני לא מצליחה לפתוח אותה בכלל - אז אל דאגה ברגע שאצליח להיכנס למהבהב הזה אשיב לכולם. שיהא לכולנו שבוע רווי באור ואושר :)

shul1

New member
צהרים טובים

תמיד נראה לי מעניין לדעת לקרוא בקלפי טארות. היום "נפל לי האסימון" והחלטתי למה שאני לא אלמד את זה ? שאלתי היא איפה ניתן לרכוש קלפי טארות (באזור ת"א), מה מחירם והיכן ניתן ללמוד.

עזרה..

אני מעוניינת ללמוד לפרוס קלפי טארות. עכשיו... אני אשמח אם תמליצו לי על ספרים למתחילים (רק מניסיונכם)...תודה

Romkin

New member
הייתי מתחיל בלקנות חפיסה

את יכולה לקחת קורס או לקנות ספר וללמוד בעזרתו. המלצות על ספרים תוכלי למצוא באתרו של אורי רז. קורסים אני לא מכיר אבל אולי משהו אחר יוכל להמליץ לך. בהצלחה

אני מתנצלת.

יש לי תקלה של ממש במחשב ועל כן היום לא אצליח לכתוב ממש בפורום. בתקווה שזה יסודר בקרוב. ואנא זכרו לשמור על רוח נעימה וחברית בפורום :)

שלום וברוכה הבאה לפורום :)

באתר של אורי רז (יש קישור בטאגליינס ובקישורים) תמצאי מאמר מפורט לגבי ספרים מומלצים. השאלה היא האם יש לך קלפים כבר ואם כן אז איזה - על מנת שתוכלי להתאים ספר. כמובן שאת מוזמנת לעיין בהודעת המנהלת, להבין את הלך הרוח בפורום ולהשתתף איתנו כאן בשמחה ואהבה וכך ללמוד :)

pretty princess

New member
לגבי קורס

אני למדתי בקורס את הבסיס ומשמעותו של כל קלף וקלף אני ממליצה על הקורס בחום רב. אני מאוד נהנתי אבל למרות זאת אני עדיין ממשיכה ללמוד. אפשר להגיע לזה דרך האתר שקישרתי כאן.

scorpia

New member
גם אלו שיודעים הרבה על הקלפים...

תמיד ממשיכים ללמוד עוד ועוד... תמיד מופיע עוד מידע מאחרים... וכך ממשיכים ללמוד. הלמידה אף פעם לא נפסקת.

pretty princess

New member
בהחלט

למדתי כאן המון מאנשים אחרים וגם ממך. ללמוד זה תמיד טוב וזה טוב שהיא אף פעם לא נפסקת ככה אפשר להרחיב את הידע. ענת.

למעלה