הודעות שונות

scorpia

New member
סוף שבוע נפלא ומקסים שיהיה לכולנו

melodynoa

New member
בקשר לקבוצות מיקוד - שימו לב../images/Emo124.gif

התעניינתי פעם בזה בטלפון (היתה להם מודעה בדרושים), והם התקשרו אלי אחרי איזה שנה, ושאלו אם אני רוצה לבוא להרצליה לשעתיים או שלוש - ומה שמקבלים זה באמת תלוש קנייה ע"ס 100 ש"ח, נדמה לי שזה היה בכיתן או משהו כזה. לא הסכמתי! אז לא רק שלא מקבלים שכר גם משדלים אותך להוציא כסף. מה זה 100 ש"ח בכיתן? מה כבר אפשר לקנות עם זה. אבל בטוח יש מי שזה משתלם לו.

matal girl

New member
פניה להילה

הי הילה, כתבתי לך תגובה. זה נמצא בהמשך הדף. אשמח לעזרה בנושא כשתתפני. תודה מקרב לב גליה

ז ו ר ם

New member
שנטיפי

פסטיבל שנטיפי-5-6-7 ביוני מעיינות חוגה דוויד ברוזה מוש בן ארי מארח את מוקי דג נחש מארחים את קורין אלאל שבע יובל בנאי מארח את שלומי ברכה ארז נץ במחווה ללד זפלין שלום חנוך ומוניקה סקס במופע משותף סדנאות.כפר שנטיפי,בית תפילה.תיאטרון רחוב טקסים ומזמורים ועוד ועוד ועוד כרטיסים מוזלים עד הבית לתושבי איזור המרכז כולל הסדרי הסעות לפסטיבל ופרטים נוספים אייל 051624451 גיא 058226612 כרטיסים לתושבי אילת דורון 057602889

אורי רז

New member
מספר מחשבות בנושא

כתבת כי 'בטוח יש מי שזה משתלם לו' - כן, מישהו עושה את זה 'לצורך תזה'. בתרגום לעברית, זה מיועד לעבודת המחקר לקראת תואר שני. כמו כן, אם מישהו כבר רוצה לקנות מוצרים בחנות הרלוונטית (במקרה שלך כיתן, שהם באמת יקרנים, ובמקרה הזה בדיונון, שזאת חנות הסטודנטים באוניברסיטת תל-אביב, שהם די זולים ומציעים מגוון מוצרים רחב), אז למה לא ? מעבר לזה, אם מדובר באמת ב 100 ש"ח (זה את אמרת) לשעה וחצי דיון (זה נכתב בהודעה), אז אפילו אם תוסיפי 45 דקות נסיעה בכל כיוון מדובר בשלוש שעות ברוטו ו 33 ש"ח לשעה - שזה לא בדיוק עושק. ונשמה, תעשי לי טובה ותלמדי לשרשר.

בשאת נפש מחקתי את המשך השרשור.

לאחר יום שלם שבו לא ביקרתי בפורום, נכנסתי וחשכו עיני. אני מזועזעת מהשפה שננקטה כאן. נועה, הדרך שלך להבין את אורי הינה לקויה מבסיסה. גם אם לגירסתך הוא עלב בך בדרך זו או אחרת אין זה לענין בכלל להשתמש במילים כמו המילים שבחרת להשתמש בהם. הדרך בה בחרת מאוד לא מקובלת עלי ולטעמי עליך להתנצל בפני אורי. לכבודך ולכבוד הפורום אמשיך איתך את השיחה באופן אישי ולא על גבי דפי הפורום.

romharel

New member
שאט

שְׁאָט [תנ] [ש"ע; ז'] <שאט> בּוּז, זִלזוּל, בּבּיטוּי: שאַט נֶפֶש בוז, מיאוּס, סלידה שאט שורש של הערך שאָט

romharel

New member
והחיבוק שקיבלתי משרון הלך בגלל השאט

אז לפחות הגלגל הרגשי שישאר זה פורום טארוט לא?

גלפין

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif הנפתחת בבשורה

חיובית: המנהלת שלי הוסיפה לי עוד שעתיים שבועיות... (גם משהו...)

שבת מוארת ומאושרת לכולנו ../images/Emo42.gif

תודה לכם לכולכם על הכל
בהזדמנות זאת אספר לך שיש לנו בית חדש למפגש שלנו (לא מה שחשבתי בדיזנגוף). יש לנו יופי של בית מקסים ונפלא באיזור מצוין ונגיש בת"א - פרטים במסרים:) תודה על היותכם

למעלה