הודעות שונות

doro500

New member
המצעד בירושלים

מישהו כבר יודע מתי הוא?
והאם יאורגן גוש בי?

זוגיות לסבית ופתיחת שבוע הגאוה,פאנל והופעה

היי

כרגיל , אפשר לראות את כל האירועים שלנו ,דרך הקישורים ,גם אם אין לך פייסבוק משלך.

מה מיוחד בזוגיות לסבית? אינטימיות מירבית או חפירות אינסופיות? ומה עם הסקס? מה עם מות המיטה הלסבית?
יום שני ה28 במאי 20:00 אתגרים בדרך לזוגיות לסבית, ואתגרים בזוגיות, עם ליטל גליק. 10 שח או לפי יכולת , אף אחת לא נשארת בחוץ.

31 במאי ,22:15 קורין אלאל ואיה שוויד, . מחיר חגיגי 25 שח. מכירת הכרטיסים במרכז הגאה בעיצומה, מספר המקומות מוגבל.
מספרי הטלפון של המרכז הגאה : 035280698 ,035252896 , 035279097, (שעות פעילות א-ה 10.-22)

תל אביב נבחרה לעיר הגאה הטובה בעולם, אז למה אין שוויון בחלוקת המשאבים בקהילה הגאה ? בואי לשמוע ולהשמיע בפאנל על מקומן של הנשים בקהילה הגאה. עם ליאור אלפנט, ענת ניר ,ענת סלומון , מיכל עדן ואירית צביאלי -אפרת . יום חמישי ה31 במאי שמונה בערב ,כניסה חופשית .

דוכן של ספרות גאה, קפה , וכיבוד באולם החל מ - 19:45 .

תמיד מומלץ וכדאי לבקר בדף שלנו : הקן - קהילת נשים

שבוע גאווה שמח
הקן קהילת נשים
מקום משלך
מייל : [email protected]

DanaVeAnat

New member
גאווה 2012: מסיבת הגאווה הרשמית לנשים

Dana ve Anat & L-BEACH festival present
// BPM GLOBAL WOMEN'S PRIDE //

https://www.facebook.com/events/389295924446361/

גאווה 2012: מסיבת הגאווה הרשמית לנשים. לראשונה בישראל: שיתוף פעולה בינלאומי עם פסטיבל הנשים אל-ביץ'!

שבת 9.6, יום אחרי מצעד הגאווה
20:00
קומפורט 13
רחוב קומפורט 13, תל אביב

היכונו לסוף שבוע גאווה שעוד לא נראה כמותו: *משאית נשים במצעד הגאווה* ויום לאחר מכן – *מסיבת הגאווה המרכזית בקומפורט 13*! הכל בשיתוף חברותינו הגרמניות מפסטיבל אל ביץ' – פסטיבל הנשים הגדול באירופה!

במסיבה ינגנו הכישרונות המקומיים מאיה יעקובסון, דיוויד פרל ותמי ביברינג, ואליהם תצטרף התקליטנית אייפק מגרמניה.
http://www.djipek.com/

אייפק, צעירה ממוצא טורקי, היא אחת התקליטניות המבוקשות ביותר כיום בסצנת המועדונים הברלינאית. לא לחינם היא הוכתרה בעבר כ"מאסטרית של הצטלבות תרבויות": אייפק מביאה את הצלילים האוריינטלים-בלקנים של איסטנבול בסטים שמשלבים מוזיקת האוס, פאנק ומינימל, באופן הייחודי שלה.

הופעה מיוחדת של מלכת הדראג האחת והיחידה - טלולה בונט

בונוס מיוחד: במהלך המסיבה נגריל שלוש רתמות דילדו לוהטות וחדשניות מתנת סיסטרס, חנות מוצרי מין לנשים
שימו לב להייטק!
http://sisters.co.il/rtmt-rodeoh.html

ונכריז על הזוכה בכרטיס זוגי לשיט יאכטות בים התיכון מתנת מצב הרוח
http://www.mazavharuach.com/enter_n.html

women of the world unite! Walk & Party with pride
חפשו את המשאית שלנו במצעד הגאווה!

מחיר כניסה: 60 ש"ח

Lyme

New member
היי לבנות שכאן- צריכה את עזרתכן במילוי שאלון!

שלום לכולן!!
השאלון הוא עבור עבודה סמינריונית של ידיד מקסים שלי (הוא הומו,אני לסבית) בסוציולוגיה.השאלון הוא על תפישות של זוגיות ומיניות בקרב קב' שונות באוכלוסיה.
מטרת השאלון *איננה* השאווה בין אותן קבוצות,אלא ניתוח מאפיינים-ללא שיפוטיות.
השאלון הנ"ל מיועד לנשים לסביות ובי (שאלונים דומים הועברו ויועברו לקב' נוספות).

בסיום,אנא שלחי את השאלון לכתובת [email protected]
והגיבי להודעה זו (אלא אם אינך חשה בנוח לעשות כן) כדיי שהשרשור לא ייעלם.

אודה לך מאוד על השתתפותך!!!!

כניסת מנהלת חדשה

גולשים יקרים,

אנו מברכים את Apikachu L עם כניסתה לניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה והנאה בתפקיד.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

Kutaly

New member
ביום חמישי, ה-2.8.12

בינתיים לא ידוע לי על התארגנות לגוש ביסקסואלי אבל אני בעד

Apikachu L

New member
לדעתי עדיף היה שאלון דיגיטלי

יש הרבה אתרים שמאפשרים לבנות שאלונים שונים בחינם ובאופן אנונימי, והם נוחים יותר לשימוש ונותנים נתונים באופן יותר נוח לניתוח.

בכל מקרה, בהצלחה בעבודה.

orald

New member
מזל טוב!

האיחול הכי טוב שאני יכולה לתת לך הוא "מי ייתן ולא תסבלי כאבי ראש מתפקידך החדש".

Apikachu L

New member
מה כבר יש לספר?

אני אפיקצ'ו, כותבת ומציירת בזכר ונקבה, לומדת ביוטכנולוגיה בפאב עץ ואני עדיין לא סגורה על עצמי מבחינת מה אני מתחת למטריה הביסקסואלית. או סתם לא אכפת לי. יש לי שתי עניבות (אחת גאה, אחת סגולה שקניתי היום) ואני יודעת לקשור אותן בעצמי (וינזור מלא
). אני גננית מרפסת נלהבת, ועדיין לא לגמרי מחוץ לארון (הייתי בצבא, אבל... דברים קרו מאז, לא כולם טובים).
לאור מצעד הגאווה הראשון שהייתי בו בראשון החלטתי להיות יותר מעורבת בקהילה. ולאחר מחשבה הגעתי למסקנה שהמקום הנכון להתחיל בו הוא להשתתף בפורום, אלא שלא היתה לו מנהלת. ואף אחת לא הרימה את הכפפה. לאחר פעילות מה הגעתי למסקנה שכדאי לנסות, והינני כאן.

orald

New member
אני מניחה שאת תהיי במצעד הקרוב בת"א בשישי...

הבא, ומכיוון שאת, למיטב הבנתי עד כה, ג'נדרקווירית, תהיתי אם תקפצי לביקור בגוש בירוק(טרנסג'נדרי) במהלך המצעד או בהתאספות שלפני. אני אהיה שם, וגם לי זה יהיה המצעד השני בחיי.

Apikachu L

New member
לא, אני לא אגיע

אין לי רכב, ולא יהיה לי איך לחזור הבייתה. (תל אביב זה חור.
)
למרות שאני חולמת מצעדי גאווה מאז המצעד של ראשון, אני בספק אם אני אגיע. אבל נשמח אם תחזרי לדווח על מה שיהיה.

בכל מקרה, אולי אני אגיע למצעד בת"א בשנים הבאות(אני חולמת לעשות את זה כבר כמה זמן). אחחח... חבל שאין מצעד גאווה כל חודש. אולי אם היינו מפגינים כל כך הרבה דברים היו זזים.

Bell4Ever

New member
אחחח המצעד בת"א זה חלום

לצערי אני אף פעם לא בארץ שהוא מוצעד
. לפחות יש ירושלים...

למעלה