אני לא מצליחה להירדם.../images/Emo10.gifאז השקעתי
שם : נוף. נעים מאוד.
מזל : ש-ו-ר!
תוכנית אהובה : האנטומיה של גריי. ספר אהוב : לא כ"כ קוראת ספרים.. אבל הייתי אומרים ש"אם יש גן עדן" ספר מוצלח ביותר. יצאת מהמדינה : כה.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : לא שידוע לי.. שחית בעירום : כה. עם שני ידידים. ברחת מהבית : כה. אבל רק לכמה שעות.. לת"א.
התחילו איתך : כה. צפרו לך : חחח כה. נשארת ער כל הלילה : כה. לא אכלת יום שלם : כה.ויותר. דיברת בטלפון כל הלילה : כה. ואח"כ הלכה לי האוזן. הרגת מישהו :
נישקת מישהו מאותו מין : יש מצב...
בגדו בך : לא. הרגת חיה בטעות : כה. הרגת חיה בכוונה : כה. פושעת שכמותי. גנבת משהו : כה. פגעת בעצמך : לא. רצית למות : ממש לא. אוהבת את החיים יותר מידיי.
עישנת סיגריות : מעשנת. עישנת נרגילה : מעשנת. ניסית סמים : ניסיתי. שתית אלכוהול : שתיתי. השתכרת : השתכרתי. התנשקת : כה..אבל רק על הלחי.
ישנת עם בן המין השני בלי סקס : כה. עשית או תכננת לעשות פירסינג : עשיתי מספיק. עשית קעקוע : עוד לא..בדרך.. הסתפרת : כה. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה : כה..אבל רק קצפת..ושוקולד וכאלה..
צללת עם דולפינים : לא. קפצת כתה : אם כבר, ירדתי כיתה. וגם לא.
היית ערום בציבור : ציבור קטן.
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : כה..בקטנה..
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : לצערי הגעתי ל900 בערך...ככה זה שמאוהבים. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט : אכן. התאפרת : כה.
רצית להיות משהו שאתה לא : לפעמים. רצית להיות בן המין השני : לא שזכור לי. התקלחת יותר מפעמיים ביום : בדר"כ. עברת יישור שיניים : ממש לא. היו לך משקפי ראייה : לא. הרגשת שאתה בוגד בעצמך : לא. התביישת בהורים שלך : כה. שיקרת למישהו : כה. היית מאוהב : כה. התעלפת : כה. נשברה לך שן : לא. עשית למישהו היקי : כה. עשו לך : כה. נעצרת : כה. קיבלת נכשל בתעודה : יותר מידיי. שברת עצם בגוף : כה. כמה פעמים... אני והשטויות שלי
רכבת על אופניים : כה. רכבת על סוס : כה. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים : וואי כה..
שיחקת כדורסל : 4 שנים. שיחקת כדורגל : כה. הלכת מכות : כה. שיחקת טאקי : כה. שיחקת מונופול : כה. שיחקת שש-בש : כה. הוצאת מלא כסף על שטויות : כה. הברזת מבצפר : כה. התחרטת על משהו שעשית : אף פעם. לא מתחרטת על דברים שאני עושה. היית אובססיבי כלפי משהו : כלפי מישהי. היית מאושר : מאושרת תמיד.
התנצלת על משהו שעשית : כה. היית מכור למשהו : סיגריות? היית כל הלילה על המחשב : כה. התקלחת עם מישהו : הממ..
קמת באמצע הלילה סתם ככה : כה. זכרת חלום : כה. נרדמת בשיעור : וואיי.. ברוב השיעורים בשנתיים האחרונות ישנתי. העברת פתקים בשיעור : חחח כה. תפסו אותך : חחחח כה. וקראו את זה לכל הכיתה.. " קבלי את המכנס של המורה. זה עושה לה כוס כפול."
ואז השעו אותי וכאלה חחחחח.. ביצעת אקט מיני בבית הספר : חחח כה..אבל לא בשעות בית ספר. ביצעת אקט מיני בשירותים : כה. התעקשת על משהו מטופש : כה. הברזת למישהו בלי להודיע : כה. התחרפנת : כה. נכנסת למצב כפית : הרבה פעמים.
ביקרת אצל פסיכולוג : כה. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי : לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע : לא נראה לי.. רקדת בגשם : כה. צרחת מפחד : כה. הכי כייף.
היית 'צומי' במודע : כה. שנאת את עצמך : כה. צעקת על מישהו : כה. קינאת במישהו אחר : כה. היית גאה בעצמך : כה. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית : כה. בכית בגלל מישהו : לא..בכיתי
על מישהו. בכית בגלל מישהי : כה. עשית משהו שלא חשבת שתעשה : כה. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כה. הופעת בציבור בפיג'מה : ציבור קטן.
בכית בסרט : כה. היית על במה : כה. זה היה נורא. ב"מופע האימים של רוקי". היית מחויב למישהו : כה. חודש חח הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים : לא כ"כ. התעלמת ממישהו בכוונה : כה. סיננת מישהו בטלפון : כה. ניתקת למישהו בפרצוף : כה. רצית לצרוח ולא עשית את זה : כה. נשבר לך הלב : כה.
שברת לב : לצערי.... השם שלך הופיע בעיתון : יותר מידיי. מה אתם לובשים עכשיו : תחתונים וגופיה.. חםםםםםםם לי
אוהבים לישון : מאוד. יש לכם כתב יפה : אני אוהבת אותו.
אוהבים שאלונים : תלוי אם הם חופרים. זה נחמד.
מתי בכית בפעם האחרונה : כמה ימים.. בגלל מה : אח שלי. יש לכם חיה בבית : כלבה.
מה השם שלה ( אם יש ) : לוליטה
האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה : חח כה. מהו נושא השיחה השנוא עליך : מלחמת לבנון השניה. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט : אז ככה.. כפות הידיים שלי ממש קטנות, כמו של גמד. יש לי אצבעות קצרות. אבל הם די קבביות. הן חמודות כאלה
אין כ"כ ציפורניים... כי הן משמשות אותי לצרכים כאלו ואחרים.
ואין לי כוח לחפור יותר.
איזו זמר\ת אתם אוהבים : עברי לידר
מושמוש
פינק
..ואני לא אכתוב את כולם פה. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות : איזה ארוחות משפחתיות?! כתבתם אי פעם שיר : כה. פורסם/למגירה : הרוב פורסמו בדרך זו או אחרת. את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך : חחח כה. יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה : לא אוהבת את השאלה הזאת.
היו לי 2 אחים. היום יש לי אחד. השני רק בזיכרון. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה : היינו נוטים. את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב : יש מצב... מהי דעתכם על הצבע כתום : ערבי. אתם מדברים הרבה בטלפון : כה. האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל : פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם : בעצמי. מה המוטו שלכם בחיים : הכל קורה לטובה. האם יש לכם נכות פיזית כלשהי : לא. האם אתם צלמים חובבנים : כה. בוכים בשירים : חח לא. אוהבים את החדר שלכם : מאוד! אוהבים את ההורים : כה. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי : פייי..שנים. את מי אתם הכי שונאים : ערבים. והכי הכי אוהבים : את עצמי
חבר\ה יש : לא. רמקול ומצלמת אינטרנט יש : מצלמה יש. אתם כותבים בעט או עיפרון : לרוב בעט. התקופה המאושרת בחייכם : השנתיים האחרונות...למרות הכל. אני נשארת אופטימית. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה : מזמן. יש לכם חדר לבד : כה. אתם אוהבים מסיבות : חולה על מסיבות. אוהבים את יום שישי : ברור. ואת שבת : פחות. מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים : קטנה.
אתם לומדים ערבית : איכס. לא. יש לכם מורה מעפנה : חחח לא'דעת..
שוקו או קפה : קפה. שמש או ירח : ירח. חם או קר : קר. חולצה או גופיה: חולצה. מחשב או טלוויזיה : תלוי מתי.. טלפון או פלאפון : פלאפון. ללכת לישון או להתעורר : ללכת לישון. לילה או יום : לילה. חושך או אור : חושך. טיול בארץ או בחו"ל : בחו"ל. ים או ברכה : ים. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה : המממ..לראות אם יש משהו מעניין בטלויזיה..
"שמך לא חרוט רק על הסלע גם בליבי אני שומר לך אהבה ללא גבולות אני זוכר..."