הודעות שונות

Elsewhere

New member
שאלון ../images/Emo7.gif

ממש בא לי אחד כבר כמה ימים תזכירו לי מי זו שתמיד מביאה לפה כאלה?

אני

שם : גיל : מין : מזל : תוכנית אהובה : ספר אהוב : יצאת מהמדינה : אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : שחית בעירום : ברחת מהבית : התחילו איתך : צפרו לך : נשארת ער כל הלילה : לא אכלת יום שלם : דיברת בטלפון כל הלילה : הרגת מישהו : נישקת מישהו מאותו מין : בגדו בך : הרגת חיה בטעות : הרגת חיה בכוונה : גנבת משהו : פגעת בעצמך : רצית למות : עישנת סיגריות : עישנת נרגילה : ניסית סמים : שתית אלכוהול : השתכרת : התנשקת : ישנת עם בן המין השני בלי סקס : עשית או תכננת לעשות פירסינג : עשית קעקוע : הסתפרת : השתמשת באוכל לא למטרת אכילה : צללת עם דולפינים : קפצת כתה : היית ערום בציבור : היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : נפגשת עם מישהו מהאינטרנט : התאפרת : רצית להיות משהו שאתה לא : רצית להיות בן המין השני : התקלחת יותר מפעמיים ביום : עברת יישור שיניים : היו לך משקפי ראייה : הרגשת שאתה בוגד בעצמך : התביישת בהורים שלך : שיקרת למישהו : היית מאוהב : התעלפת : נשברה לך שן : עשית למישהו היקי : עשו לך : נעצרת : קיבלת נכשל בתעודה : שברת עצם בגוף : רכבת על אופניים : רכבת על סוס : רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים : שיחקת כדורסל : שיחקת כדורגל : הלכת מכות : שיחקת טאקי : שיחקת מונופול : שיחקת שש-בש : הוצאת מלא כסף על שטויות : הברזת מבצפר : התחרטת על משהו שעשית : היית אובססיבי כלפי משהו : היית מאושר : התנצלת על משהו שעשית : היית מכור למשהו : היית כל הלילה על המחשב : התקלחת עם מישהו : קמת באמצע הלילה סתם ככה : זכרת חלום : נרדמת בשיעור : העברת פתקים בשיעור : תפסו אותך : ביצעת אקט מיני בבית הספר : ביצעת אקט מיני בשירותים : התעקשת על משהו מטופש : הברזת למישהו בלי להודיע : התחרפנת : נכנסת למצב כפית : ביקרת אצל פסיכולוג : חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי : חיכית למשהו שלעולם לא יגיע : רקדת בגשם : צרחת מפחד : היית 'צומי' במודע : שנאת את עצמך : צעקת על מישהו : קינאת במישהו אחר : היית גאה בעצמך : הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית : בכית בגלל מישהו : בכית בגלל מישהי : עשית משהו שלא חשבת שתעשה : אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : הופעת בציבור בפיג'מה : בכית בסרט : היית על במה : היית מחויב למישהו : הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים : התעלמת ממישהו בכוונה : סיננת מישהו בטלפון : ניתקת למישהו בפרצוף : רצית לצרוח ולא עשית את זה : נשבר לך הלב : שברת לב : השם שלך הופיע בעיתון : מה אתם לובשים עכשיו : אוהבים לישון : יש לכם כתב יפה : אוהבים שאלונים : מתי בכית בפעם האחרונה : בגלל מה : יש לכם חיה בבית : מה השם שלה ( אם יש ) : האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה : מהו נושא השיחה השנוא עליך : תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט : איזו זמר\ת אתם אוהבים : האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות : כתבתם אי פעם שיר : פורסם/למגירה : את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך : יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה : במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה : את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב : מהי דעתכם על הצבע כתום : אתם מדברים הרבה בטלפון : האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל : מהי האמונה החזקה ביותר שלכם : מה המוטו שלכם בחיים : האם יש לכם נכות פיזית כלשהי : האם אתם צלמים חובבנים : בוכים בשירים : אוהבים את החדר שלכם : אוהבים את ההורים : מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי : את מי אתם הכי שונאים : והכי הכי אוהבים : חבר\ה יש : רמקול ומצלמת אינטרנט יש : אתם כותבים בעט או עיפרון : התקופה המאושרת בחייכם : מתי הייתם חולים בפעם האחרונה : יש לכם חדר לבד : אתם אוהבים מסיבות : אוהבים את יום שישי : ואת שבת : מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים : אתם לומדים ערבית : יש לכם מורה מעפנה : שוקו או קפה : שמש או ירח : חם או קר : חולצה או גופיה : מחשב או טלוויזיה : טלפון או פלאפון : ללכת לישון או להתעורר : לילה או יום : חושך או אור : טיול בארץ או בחו"ל : ים או ברכה : ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה :

Elsewhere

New member
לפני שאני עונה - ../images/Emo23.gif והמון תודה ../images/Emo9.gif.

עשית לי את הלילה.
אללה, לתפוז-פד!

Elsewhere

New member
שאלון ארוןך. נופר הרגת אותי.

שם: רז. גיל: 17 וחצי. מין: Yes, please. [ז'] מזל: גדי. תוכנית אהובה: באפי? ספר אהוב: פרינסס ברייד. כי מורגנסטרן פשוט...
. יצאת מהמדינה: פולין. 14/3/07
. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא: שומדבר. שחית בעירום:
. ברחת מהבית:
. התחילו איתך: אנערף. צפרו לך:
. נשארת ער כל הלילה: יום שישי לפני... שבועיים? ואז הלכנו למנצ'יס
. לא אכלת יום שלם: קורה הרבה. דיברת בטלפון כל הלילה: לא זוכר. אבל לא מזמן. הרגת מישהו:
. עדיין לא. נישקת מישהו מאותו מין: ארבעה חודשים? :X בגדו בך: ארבעה חודשים
הרגת חיה בטעות: אנערף. הרגת חיה בכוונה: היום ניסיתי להרוג ג'וק. לא עבד. גנבת משהו: ממ. היום?
[נגמר לי התמצית וניל והחרא הזה עולה המון!!!!!!11] פגעת בעצמך: תמיד ואף פעם. רצית למות:
. עישנת סיגריות: אתמול ><. עישנת נרגילה:
. ניסית סמים:
. שתית אלכוהול:
. השתכרת:
. התנשקת: לפני ארבעה חודשים... ישנת עם בן המין השני בלי סקס: תמיד?
עשית או תכננת לעשות פירסינג:
. עשית קעקוע:
. הסתפרת: יום שבת. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה: מלבד סתם לשחק עם האוכל, פעם אחת וסירופ שוקולד. צללת עם דולפינים:
. קפצת כתה:
. היית ערום בציבור:
. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד: חצי? :X קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח:
. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט:
. כל הזמן. התאפרת:
. רצית להיות משהו שאתה לא: אנערף. עמוק מדי בשביל שאלון. D: רצית להיות בן המין השני:
. התקלחת יותר מפעמיים ביום: המון. המוווווון. עברת יישור שיניים: עוד לא. היו לך משקפי ראייה: יש לי. עדשות גם. הרגשת שאתה בוגד בעצמך: אנערף. התביישת בהורים שלך: לא. אבל הרגשתי רע על דברים שהם עושים לאנשים שלא מהמשפחה. >> שיקרת למישהו: כל הזמן ואף פעם. היית מאוהב: ... אני אמור לענות מתי או האם? כי כן. התעלפת: קרוב מאד לזה. התעלפתי רק פעם אחת... נשברה לך שן: בכיתה ד'. ומאז... >< עשית למישהו היקי: ממ, מזמן. עשו לך: אפפעם. נעצרת: אפפעם. קיבלת נכשל בתעודה: אף פעם. שברת עצם בגוף:
. רכבת על אופניים: מזמן. יו. רכבת על סוס: אפפעם. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים: מסיבות אגודה
. שיחקת כדורסל: כיתה ד'? :X שיחקת כדורגל: כיתה א'?
הלכת מכות:
. שיחקת טאקי: השנה. והמון זמן לא, באמת... שיחקת מונופול: השנה. עם כרטיסי אשראי! שיחקת שש-בש:
. לא יודע איך. הוצאת מלא כסף על שטויות: תמיד.
. הברזת מבצפר: כל הזמן
. התחרטת על משהו שעשית: לא. היית אובססיבי כלפי משהו: לא. היית מאושר: היום. התנצלת על משהו שעשית: היום? היית מכור למשהו: לדיאט קולה ולשוקולד. תמיד. היית כל הלילה על המחשב: הרבה. התקלחת עם מישהו:
. קמת באמצע הלילה סתם ככה: מזמן. וחבל, זה דווקא כיף. זכרת חלום: לפני כמה ימים. נרדמת בשיעור: כיתה ט'. אני טוב בלהחזיק את עצמי, מיומנות שרכשתי מאז
. העברת פתקים בשיעור: מזמןןןןןן. אנחנו כבר מתכתבים על דפים שלמים
. או סתם מדברים
. תפסו אותך: נה. ביצעת אקט מיני בבית הספר:
. ביצעת אקט מיני בשירותים: בעזריאלי. התעקשת על משהו מטופש: אנערף. הברזת למישהו בלי להודיע: לא שזכור לי. התחרפנת: עכשיו. ארווווווווווך. נכנסת למצב כפית: מזמן. ביקרת אצל פסיכולוג: עוד לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי: תלוי למה. בעיקרון תמיד
. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: אנערף. רקדת בגשם: סתם ללכת וליהנות מכל רגע בצורה מוחצנת נורא.
צרחת מפחד: מכעס, היום. היית 'צומי' במודע: לאדע. שנאת את עצמך: מזמן נורא. צעקת על מישהו: היום על אבא. קינאת במישהו אחר: לא זוכר. היית גאה בעצמך: תמיד?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: המון. בכית בגלל מישהו: אני נחשב? בכית בגלל מישהי: לא שזכור לי... עשית משהו שלא חשבת שתעשה: אני מפתיע את עצמי כל רגע מחדש. אומשהו.
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא אומר סתם. מבחינה רומנטית... מזמן. הופעת בציבור בפיג'מה: יום הפוך ביסודי.

Elsewhere

New member
לישווווווווווווון!!!!!!!!1111

בכית בסרט: אתמול או שלשום. היית על במה: כיתה ו', מופע סיום? X: היית מחויב למישהו: ארבעה חודשים שכזה. הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים: אנערף. אל תבקשו תאריך, מאיפה לי. התעלמת ממישהו בכוונה: תמיד
. סיננת מישהו בטלפון: רק כי לא יכולתי לענות, פגישת גרמניה אתמול. ניתקת למישהו בפרצוף: אם היום נחשב, אז לעופר והיום. רצית לצרוח ולא עשית את זה: הרבה. כשאני בדרך הביתה ובשכונת מגורים, אני פוחד שהשכנים יירו בי ושהכלבים יבואו לאכול אותי
. נשבר לך הלב: אנערף. שברת לב: יו, מה זה הקיטש הזה. השם שלך הופיע בעיתון: אפפעם? מה אתם לובשים עכשיו: ג'ינס מגנוּב, בוקסר סופרמן, חולצה דקה ולבנה. אוהבים לישון: כה *___* בא לי
יש לכם כתב יפה: סביר לבחור. אוהבים שאלונים: מאוד. זה קצת ארוך, אבל
. מתי בכית בפעם האחרונה: היום, ברכבת הביתה. מוזיקה... בגלל מה: מוזיקה
. יש לכם חיה בבית: דגים. מה השם שלה ( אם יש ): אין שם. האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה: צריך לנסות. אני חושב שכן
. מהו נושא השיחה השנוא עליך: יש או אין אלוהים. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: כמו כפות ידיים. איזו זמר\ת אתם אוהבים: טורי עמוס. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות: תלוי בצד של המשפחה ובאיזה הרכב של אותו הצד. כתבתם אי פעם שיר: כה. היה גרוע. פורסם/למגירה: חברים. את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך: לא יודע איך אני צוחק. יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה: 3. אח 19 אח 11 אחות 8. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה: לא. את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב: כה. מהי דעתכם על הצבע כתום: כתמתם שכזה. [וכמובן - תפוז!!!] אתם מדברים הרבה בטלפון: עם הצבע כתום? לא ממש. האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל: רחבי הארץ. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם: באנשים אחרים ובעצמי. מה המוטו שלכם בחיים: אופטימיזם ו"לכל דבר יש סיבה" וזה. האם יש לכם נכות פיזית כלשהי: ראייה טיפשה? האם אתם צלמים חובבנים: בקרוב. בוכים בשירים: תלוי אילו. אוהבים את החדר שלכם: בערך. אוהבים את ההורים: כה. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי: מזמן. את מי אתם הכי שונאים:
. מנסה שלא לשנוא יותרמדי אנשים... והכי הכי אוהבים: המון אנשים. חבר\ה יש: לא...? רמקול ומצלמת אינטרנט יש: יש. אתם כותבים בעט או עיפרון: עטים. התקופה המאושרת בחייכם: לא יודע. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה: מזמן
. יש לכם חדר לבד: כה. אתם אוהבים מסיבות: תלוי. מסיבות אגודה כן.
אוהבים את יום שישי: כה. ואת שבת: כה. מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים: יום שלישי. אתם לומדים ערבית: לא. יש לכם מורה מעפנה: לא. שוקו או קפה: שוקו! שמש או ירח: גם למראה נושן יש רגע של הולדת. [לאדע.] חם או קר: קר! חולצה או גופיה: חולצה. מחשב או טלוויזיה: מחשב! טלפון או פלאפון: סלולרי. ללכת לישון או להתעורר: ללכת לישון. כשזה מצליח. לילה או יום: לילה. או בוקר ממש ממש ממששששש מוקדם. חושך או אור: משהו באמצע. טיול בארץ או בחו"ל: תלוי. למה לא גם וגם? ים או ברכה: ים. כי חול כיף
. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה: לישווווווווווווווווון הוליקראפ.

Alnilam

New member
אתה רוצה להיות יום שלישי כשתגדל?

מלמדים את זה באוניברסיטה? >< Alnilam

Elsewhere

New member
האמת היא שהייתה לי פואנטה מאחורי זה.

לא זוכר אותה, though.

אני לא מצליחה להירדם.../images/Emo10.gifאז השקעתי:)

שם : נוף. נעים מאוד.
מזל : ש-ו-ר!
תוכנית אהובה : האנטומיה של גריי. ספר אהוב : לא כ"כ קוראת ספרים.. אבל הייתי אומרים ש"אם יש גן עדן" ספר מוצלח ביותר. יצאת מהמדינה : כה.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : לא שידוע לי.. שחית בעירום : כה. עם שני ידידים. ברחת מהבית : כה. אבל רק לכמה שעות.. לת"א.
התחילו איתך : כה. צפרו לך : חחח כה. נשארת ער כל הלילה : כה. לא אכלת יום שלם : כה.ויותר. דיברת בטלפון כל הלילה : כה. ואח"כ הלכה לי האוזן. הרגת מישהו :
נישקת מישהו מאותו מין : יש מצב...
בגדו בך : לא. הרגת חיה בטעות : כה. הרגת חיה בכוונה : כה. פושעת שכמותי. גנבת משהו : כה. פגעת בעצמך : לא. רצית למות : ממש לא. אוהבת את החיים יותר מידיי.
עישנת סיגריות : מעשנת. עישנת נרגילה : מעשנת. ניסית סמים : ניסיתי. שתית אלכוהול : שתיתי. השתכרת : השתכרתי. התנשקת : כה..אבל רק על הלחי.
ישנת עם בן המין השני בלי סקס : כה. עשית או תכננת לעשות פירסינג : עשיתי מספיק. עשית קעקוע : עוד לא..בדרך.. הסתפרת : כה. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה : כה..אבל רק קצפת..ושוקולד וכאלה..
צללת עם דולפינים : לא. קפצת כתה : אם כבר, ירדתי כיתה. וגם לא.
היית ערום בציבור : ציבור קטן.
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : כה..בקטנה..
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : לצערי הגעתי ל900 בערך...ככה זה שמאוהבים. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט : אכן. התאפרת : כה.
רצית להיות משהו שאתה לא : לפעמים. רצית להיות בן המין השני : לא שזכור לי. התקלחת יותר מפעמיים ביום : בדר"כ. עברת יישור שיניים : ממש לא. היו לך משקפי ראייה : לא. הרגשת שאתה בוגד בעצמך : לא. התביישת בהורים שלך : כה. שיקרת למישהו : כה. היית מאוהב : כה. התעלפת : כה. נשברה לך שן : לא. עשית למישהו היקי : כה. עשו לך : כה. נעצרת : כה. קיבלת נכשל בתעודה : יותר מידיי. שברת עצם בגוף : כה. כמה פעמים... אני והשטויות שלי
רכבת על אופניים : כה. רכבת על סוס : כה. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים : וואי כה..
שיחקת כדורסל : 4 שנים. שיחקת כדורגל : כה. הלכת מכות : כה. שיחקת טאקי : כה. שיחקת מונופול : כה. שיחקת שש-בש : כה. הוצאת מלא כסף על שטויות : כה. הברזת מבצפר : כה. התחרטת על משהו שעשית : אף פעם. לא מתחרטת על דברים שאני עושה. היית אובססיבי כלפי משהו : כלפי מישהי. היית מאושר : מאושרת תמיד.
התנצלת על משהו שעשית : כה. היית מכור למשהו : סיגריות? היית כל הלילה על המחשב : כה. התקלחת עם מישהו : הממ..
קמת באמצע הלילה סתם ככה : כה. זכרת חלום : כה. נרדמת בשיעור : וואיי.. ברוב השיעורים בשנתיים האחרונות ישנתי. העברת פתקים בשיעור : חחח כה. תפסו אותך : חחחח כה. וקראו את זה לכל הכיתה.. " קבלי את המכנס של המורה. זה עושה לה כוס כפול."
ואז השעו אותי וכאלה חחחחח.. ביצעת אקט מיני בבית הספר : חחח כה..אבל לא בשעות בית ספר. ביצעת אקט מיני בשירותים : כה. התעקשת על משהו מטופש : כה. הברזת למישהו בלי להודיע : כה. התחרפנת : כה. נכנסת למצב כפית : הרבה פעמים.
ביקרת אצל פסיכולוג : כה. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי : לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע : לא נראה לי.. רקדת בגשם : כה. צרחת מפחד : כה. הכי כייף.
היית 'צומי' במודע : כה. שנאת את עצמך : כה. צעקת על מישהו : כה. קינאת במישהו אחר : כה. היית גאה בעצמך : כה. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית : כה. בכית בגלל מישהו : לא..בכיתי על מישהו. בכית בגלל מישהי : כה. עשית משהו שלא חשבת שתעשה : כה. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כה. הופעת בציבור בפיג'מה : ציבור קטן.
בכית בסרט : כה. היית על במה : כה. זה היה נורא. ב"מופע האימים של רוקי". היית מחויב למישהו : כה. חודש חח הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים : לא כ"כ. התעלמת ממישהו בכוונה : כה. סיננת מישהו בטלפון : כה. ניתקת למישהו בפרצוף : כה. רצית לצרוח ולא עשית את זה : כה. נשבר לך הלב : כה.
שברת לב : לצערי.... השם שלך הופיע בעיתון : יותר מידיי. מה אתם לובשים עכשיו : תחתונים וגופיה.. חםםםםםםם לי
אוהבים לישון : מאוד. יש לכם כתב יפה : אני אוהבת אותו.
אוהבים שאלונים : תלוי אם הם חופרים. זה נחמד.
מתי בכית בפעם האחרונה : כמה ימים.. בגלל מה : אח שלי. יש לכם חיה בבית : כלבה.
מה השם שלה ( אם יש ) : לוליטה
האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה : חח כה. מהו נושא השיחה השנוא עליך : מלחמת לבנון השניה. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט : אז ככה.. כפות הידיים שלי ממש קטנות, כמו של גמד. יש לי אצבעות קצרות. אבל הם די קבביות. הן חמודות כאלה
אין כ"כ ציפורניים... כי הן משמשות אותי לצרכים כאלו ואחרים.
ואין לי כוח לחפור יותר.
איזו זמר\ת אתם אוהבים : עברי לידר
מושמוש
פינק
..ואני לא אכתוב את כולם פה. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות : איזה ארוחות משפחתיות?! כתבתם אי פעם שיר : כה. פורסם/למגירה : הרוב פורסמו בדרך זו או אחרת. את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך : חחח כה. יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה : לא אוהבת את השאלה הזאת.
היו לי 2 אחים. היום יש לי אחד. השני רק בזיכרון. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה : היינו נוטים. את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב : יש מצב... מהי דעתכם על הצבע כתום : ערבי. אתם מדברים הרבה בטלפון : כה. האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל : פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם : בעצמי. מה המוטו שלכם בחיים : הכל קורה לטובה. האם יש לכם נכות פיזית כלשהי : לא. האם אתם צלמים חובבנים : כה. בוכים בשירים : חח לא. אוהבים את החדר שלכם : מאוד! אוהבים את ההורים : כה. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי : פייי..שנים. את מי אתם הכי שונאים : ערבים. והכי הכי אוהבים : את עצמי
חבר\ה יש : לא. רמקול ומצלמת אינטרנט יש : מצלמה יש. אתם כותבים בעט או עיפרון : לרוב בעט. התקופה המאושרת בחייכם : השנתיים האחרונות...למרות הכל. אני נשארת אופטימית. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה : מזמן. יש לכם חדר לבד : כה. אתם אוהבים מסיבות : חולה על מסיבות. אוהבים את יום שישי : ברור. ואת שבת : פחות. מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים : קטנה.
אתם לומדים ערבית : איכס. לא. יש לכם מורה מעפנה : חחח לא'דעת..
שוקו או קפה : קפה. שמש או ירח : ירח. חם או קר : קר. חולצה או גופיה: חולצה. מחשב או טלוויזיה : תלוי מתי.. טלפון או פלאפון : פלאפון. ללכת לישון או להתעורר : ללכת לישון. לילה או יום : לילה. חושך או אור : חושך. טיול בארץ או בחו"ל : בחו"ל. ים או ברכה : ים. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה : המממ..לראות אם יש משהו מעניין בטלויזיה.. "שמך לא חרוט רק על הסלע גם בליבי אני שומר לך אהבה ללא גבולות אני זוכר..."

דרך ה-כ-י טובה לפתוח תבוקר...

שם :אורטל גיל :17 מין :נקבה..לא מוכחשת..
מזל :מאזנים תוכנית אהובה :חברים ספר אהוב :סערת נפש יצאת מהמדינה :בגיל 3 ככה שלא זכור לי אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא :לא שחית בעירום :כן .. ברחת מהבית :כן..אבל חזרתי כמו אפס התחילו איתך :חח כן צפרו לך :כן נשארת ער כל הלילה :זה יוצא הרבה לאחרונה לא אכלת יום שלם :כן דיברת בטלפון כל הלילה :ואוו הרבה הרגת מישהו :עוד לא נישקת מישהו מאותו מין :כה בגדו בך :כן הרגת חיה בטעות :חס וחלילה הרגת חיה בכוונה :חס ושלום גנבת משהו :כן פגעת בעצמך :בערך.. רצית למות :רציתי.. עישנת סיגריות :מעשנת עישנת נרגילה :מעשנת ניסית סמים :לא ממש שתית אלכוהול :הרבה.. השתכרת :הרבה.. התנשקת :כן .. ישנת עם בן המין השני בלי סקס :כן עשית או תכננת לעשות פירסינג :לא אני פחדנית תחת עשית קעקוע :לא הסתפרת :כבר הרבה זמן שלא נגעתי בשיער השתמשת באוכל לא למטרת אכילה :כה צללת עם דולפינים :לא קפצת כתה :מה זה לא היית ערום בציבור :חלקית היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד :כה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח :1000 ומאז אין לי שיחות יוצאות נפגשת עם מישהו מהאינטרנט :כה אבל לא לבד התאפרת :תמיד רצית להיות משהו שאתה לא :אף פעם רצית להיות בן המין השני :אף פעם התקלחת יותר מפעמיים ביום :תמיד זה עומד בין 4 ל 5 עברת יישור שיניים :לא..לצערי היו לך משקפי ראייה :עדשות הרגשת שאתה בוגד בעצמך :יצא לי התביישת בהורים שלך :סוג של שיקרת למישהו :היתה תקופה שאני כבר ההיתי מאמינה לשקרים שההיתי מספרת..אבל ..היא נגמרה היית מאוהב :כרגע..אפשר להגיד התעלפת :אף פעם נשברה לך שן :אף פעם..חס וחלילההה עשית למישהו היקי :אוי זה היה חצי צוואר..פאדיחה עשו לך :נו כן נעצרת :לקחו אותי להעיד קיבלת נכשל בתעודה :אוי מכיתה ח רק נכשלים שברת עצם בגוף :ביד.. רכבת על אופניים :עדין כמו מטורפת רכבת על סוס :לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים :יום ראשון.. שיחקת כדורסל :מזמן שיחקת כדורגל :אתמול הלכת מכות :שונאת מכות שיחקת טאקי :שבוע שיחקת מונופול :שןנאת מונפול שיחקת שש-בש :אוי היום..זה המשחק!! הוצאת מלא כסף על שטויות :כל יום... הברזת מבצפר :הרבה.. התחרטת על משהו שעשית :אני בדרך כלל לא מתחרטת..אבל יצא לי כמה פעמים היית אובססיבי כלפי משהו :שנה שעברה היית מאושר :עכשיו.. התנצלת על משהו שעשית :אף פעם היית מכור למשהו :סיגריות... היית כל הלילה על המחשב :בזמן האחרון אין לי זמן לזה... התקלחת עם מישהו :כה קמת באמצע הלילה סתם ככה :כה זכרת חלום :תמיד זוכרת נרדמת בשיעור :כל שיעור יש לי כרית מתנפחת בכיתה.. העברת פתקים בשיעור :צועקים לא צריך פתקים תפסו אותך : ביצעת אקט מיני בבית הספר :כהה ביצעת אקט מיני בשירותים :כה התעקשת על משהו מטופש :כה הברזת למישהו בלי להודיע :כה התחרפנת :כה נכנסת למצב כפית :כה ביקרת אצל פסיכולוג :לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי :כה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע :כה רקדת בגשם :כה צרחת מפחד :כה היית 'צומי' במודע :כה שנאת את עצמך :כה צעקת על מישהו :כה קינאת במישהו אחר :כה היית גאה בעצמך :כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית :כה בכית בגלל מישהו :מזמן.. בכית בגלל מישהי :מזמן.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה :כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כה הופעת בציבור בפיג'מה :כמה אנשים..לאאא צ-י-ב-ו-ר בכית בסרט :תמיד היית על במה :עוד לא היית מחויב למישהו : כה הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים :לא..בעצם אולי התעלמת ממישהו בכוונה :כה סיננת מישהו בטלפון :כה ניתקת למישהו בפרצוף :כה רצית לצרוח ולא עשית את זה :כה נשבר לך הלב :כה שברת לב :כה..לצערי השם שלך הופיע בעיתון :לא מה אתם לובשים עכשיו :חזיה ומכנס קצר אוהבים לישון :מאווד הרגע קמתי משנה יש לכם כתב יפה :ככה אומרים אוהבים שאלונים :עם הנס בבוקר זה נחמד.. מתי בכית בפעם האחרונה :אתמול בגלל מה :בלי סיבה .. יש לכם חיה בבית :לא מה השם שלה ( אם יש ) : האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה :לא מהו נושא השיחה השנוא עליך :"ספרי לי מה עובר עלייך?" תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט :משו סטנדרט אצבעות ארוכות ..ובלי ציפורנים..כי קשה לפעול איתם.. איזו זמר\ת אתם אוהבים :יש המון... האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות :לאאא כתבתם אי פעם שיר :כה פורסם/למגירה :מגירה את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך :כה יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה :4 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה :בעבר את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב :לא כיום.. מהי דעתכם על הצבע כתום :זוועתי אתם מדברים הרבה בטלפון :בלילה..בדרך כלל המון האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל :חח בעיר הסמוכה .. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם :שיהיה טוב מה המוטו שלכם בחיים :לזכור שהגלגל תמיד מסתובב! האם יש לכם נכות פיזית כלשהי :חס וחלילה האם אתם צלמים חובבנים :מה זה לאאא בוכים בשירים :הרבה אוהבים את החדר שלכם :מאוווווווווודדדדדדדדדדדד אוהבים את ההורים :אממ נו...קצת מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי :עוד יומים את מי אתם הכי שונאים :הם קימים והכי הכי אוהבים :גם הם קימים חבר\ה יש :סוג ש'ל..לא בטוח עדין רמקול ומצלמת אינטרנט יש :כה אתם כותבים בעט או עיפרון :עט התקופה המאושרת בחייכם :חצי שנה האחרונה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה :כרגע יש לכם חדר לבד :כה אתם אוהבים מסיבות :מאווווד אוהבים את יום שישי :כה ואת שבת :לישון מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים :סרסור אתם לומדים ערבית :איכס יש לכם מורה מעפנה :ביותר שוקו או קפה :שוקו שמש או ירח :ירח חם או קר :קר חולצה או גופיה :גופיה מחשב או טלוויזיה :תלוי טלפון או פלאפון :פלא ללכת לישון או להתעורר :ללכת לישון לילה או יום :לילה חושך או אור :חושך טיול בארץ או בחו"ל :ארץ ים או ברכה :ים גפ ברכה אבל ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה :לשתות...

BIoNdY

New member
ואי... מלא זמן שלא עניתי על שאלון.. חחח

שם : נועם גיל : 16.08 מין : זכר מזל : עקרב (אבל אני לא באמת כזה - אנ ירק מדומה
) תוכנית אהובה : השיר שלנו ספר אהוב : האחרון שקראתי היה ארוכה הדרך למטה - ספר טוב. יצאת מהמדינה : לאיטליה, שוויץ, גרמניה, צרפת, הולנד, בלגיה, לוקסמבור, וארהב, בקרוב סלובניה נפאל הודו ופולין
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : אממממ לא.. אבל הכנתי משהו לאכול שגרם לאחרים להקיא
שחית בעירום : לא שזכור לי... ברחת מהבית : יש מצב התחילו איתך : כן... צפרו לך : כן באיטליה נשארת ער כל הלילה : אהאה לא אכלת יום שלם : 23 שעות.. זה כמעט דיברת בטלפון כל הלילה : לא נראה לי הרגת מישהו : לפני דקה.. סתם לא... נישקת מישהו מאותו מין : לא בגדו בך : לא.. הרגת חיה בטעות : נמלה וכאלה... הרגת חיה בכוונה : גו'וקים גנבת משהו : כן חח שהייתי קטן אבל.. פגעת בעצמך : לא חושב רצית למות : כן עישנת סיגריות : לא עישנת נרגילה : לא ניסית סמים : לא שתית אלכוהול : אוי.. מעכשיו זה כאילו יהיה כן? השתכרת : לא יודע בדיוק.. כאב לי הראש.. ממש.. זה נקרא? התנשקת : לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס : כן עשית או תכננת לעשות פירסינג : לא לא ולא עשית קעקוע : לא הסתפרת : בטח השתמשת באוכל לא למטרת אכילה : אממ כן... צללת עם דולפינים : כן כן כן =] קפצת כתה : לא חחח היית ערום בציבור : לא חושב.. אולי שהייתי קטן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : כה נפגשת עם מישהו מהאינטרנט : יאפ התאפרת : כן כן רצית להיות משהו שאתה לא : אני עדיין רוצה אני חושב שגם ירצה רצית להיות בן המין השני : כן התקלחת יותר מפעמיים ביום : יש מצב עברת יישור שיניים : למה לזרוע מלח על הפצעים.. אני עובר... היו לך משקפי ראייה : לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך : אוהו... יאפ התביישת בהורים שלך : לא שיקרת למישהו : כן היית מאוהב : למה היית? עדיין...
התעלפת : לא יודע.. נראה לי שלא נשברה לך שן : לא חושב עשית למישהו היקי : לא חחח עשו לך : לא נעצרת : לא קיבלת נכשל בתעודה : כמעט חחחח שברת עצם בגוף : אמממ לא רכבת על אופניים : כן...(יש מישהו שלא?) רכבת על סוס : כן =] רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים : גם נפלתי זה בסדר שיחקת כדורסל : כן שיחקת כדורגל : כן הלכת מכות : כן שיחקת טאקי : כן כן וכן שיחקת מונופול :יאפ שיחקת שש-בש : יאפ הוצאת מלא כסף על שטויות : חחחח כן הברזת מבצפר : או בוודאי התחרטת על משהו שעשית : מי לא? היית אובססיבי כלפי משהו : מישהו זה גם נקרא? היית מאושר : אני חושב.. אולי.. פעם... התנצלת על משהו שעשית : כה בטח היית מכור למשהו : למישהו היית כל הלילה על המחשב : כן כן התקלחת עם מישהו : אולי בגיל 4 חחחח קמת באמצע הלילה סתם ככה : כן זכרת חלום : הרבה נרדמת בשיעור : לא חושב.. אבל יש מצב שבאיזה שיעור סוציו... העברת פתקים בשיעור : כן תפסו אותך : לא ביצעת אקט מיני בבית הספר : לאא ביצעת אקט מיני בשירותים : של בצפר או שלי? התעקשת על משהו מטופש : כן חחח ניס טו מיט יו =] הברזת למישהו בלי להודיע : אמממ אני חושב שהיה פעם.. לא נעים התחרפנת : כן נכנסת למצב כפית : כן כן ביקרת אצל פסיכולוג : החברה הכי טובה שלי חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי : לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע : לגודו
סתם כן חחחח רקדת בגשם : אני חושב שכן. צרחת מפחד : פעם אחת היית 'צומי' במודע : כן שנאת את עצמך : כן צעקת על מישהו : כן קינאת במישהו אחר : כן היית גאה בעצמך : כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית : כן (וואו... זה נהיה חופרני מרגע לרגע...) בכית בגלל מישהו : כן בכית בגלל מישהי : כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה : כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה : כן כן בכית בסרט : כן היית על במה : כן
היית מחויב למישהו : לא חושב הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים : כן התעלמת ממישהו בכוונה : יכול להיות.. לא זוכר... סיננת מישהו בטלפון : כן ניתקת למישהו בפרצוף : כן.. חח לאבא אתמול.. אבל לא יפה.. הייתי עצבני רצית לצרוח ולא עשית את זה : כן נשבר לך הלב : כן שברת לב : לא יודע ומקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון : עיתון בצפר זה נקרא? מה אתם לובשים עכשיו :ג'ינס וחולצה קרועה אוהבים לישון : מאוד יש לכם כתב יפה : כן אוהבים שאלונים : אפשר לומר (תלוי מה רמת החפרנות שלהם מאחד עד עשר - זה למשל 323124154 - בלי להעליב חחח) מתי בכית בפעם האחרונה : אתמול בגלל מה : לא זוכר.. ריב עם אבא יש לכם חיה בבית : כלב חתול ארנבת וקוף (אני) מה השם שלה ( אם יש ) : גו'ני, טולי, אנסטסניה (אל תשאלו אותי -אח שלי נתן לה את השם הזה) ונועם
האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה : יש מצב... מהו נושא השיחה השנוא עליך : לימודים תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט : עם מלא מלא קווים,] אמרו לי שתהיה לי רק אהבה אחת אמיתית
איזו זמר\ת אתם אוהבים : נינט.. רן... נו כל יוצאי השיר שלנו חחח (כן כן מהמושפעים) האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות : וואי כל כך לא כתבתם אי פעם שיר : אפילו כמה פורסם/למגירה : אתם מכירים אותי כמשורר? מסקנה - למגירה. את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך : לא חחח יש לי צחוק דבילי יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה : כן שניים, אח ואחות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה : פעם.. היום כבר לא את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב : כן בטח מהי דעתכם על הצבע כתום : התנתקות ופקאצות אתם מדברים הרבה בטלפון : כן האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל : גם וגם
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם : שיהיה טוב - חייב להיות. מה המוטו שלכם בחיים : הכל אפשרי, הבלתי אפשרי פשוט קצת יותר קשה לביצוע האם יש לכם נכות פיזית כלשהי : לא חושב האם אתם צלמים חובבנים : עם הפלאפון חחחח בוכים בשירים : אם זה האור בחיי או שירי אמא אז כן אוהבים את החדר שלכם : כה אפשר לומר אוהבים את ההורים : כה, גם אם לא מראה את זה מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי : אני אמנע מלענות על השאלה הזאת את מי אתם הכי שונאים : לא שונא.. באמת שלא והכי הכי אוהבים : את גל חבר\ה יש : לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש : לא אתם כותבים בעט או עיפרון : מה שבא ליד התקופה המאושרת בחייכם : תשעת החודשים בבטן של אמא... סתם לא.. כיתה א'... הגן... מתי הייתם חולים בפעם האחרונה : בפסח! האאאא זה תמיד קורה לי יש לכם חדר לבד : כה אתם אוהבים מסיבות : אהההה... בצליעות אוהבים את יום שישי : מאוד ואת שבת : הכי הכי מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים : לא יודע.. שחקן אני חושב אתם לומדים ערבית : למדתי ולא תודה יש לכם מורה מעפנה : הייתה אחת בהריון אז היו לה מלא קריזות - עליזה קריזה
שוקו או קפה : שוקו שמש או ירח : שמש חם או קר : קר חולצה או גופיה : חולצה מחשב או טלוויזיה : מחשב טלפון או פלאפון : פלאפון ללכת לישון או להתעורר : ללכת לישון לילה או יום : יום חושך או אור : אור אור ואור טיול בארץ או בחו"ל : בארץ ים או ברכה : ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה : או להתאבד - או ללכת לערוך את הספר... =]

laylatov

New member
me

שם : גיל : 18 מין : נ' :p מזל :גדי תוכנית אהובה :the l' word ספר אהוב : כמה טוב להיות פרח קיר יצאת מהמדינה : יאפ ^ ^ תאילנדדד אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : ממ לא יאק שחית בעירום : יאפ ברחת מהבית : עוד לא התחילו איתך : ממ כן צפרו לך : חחח יותר מדי אבל לרוב זה לשאול איך מגיעים לאנשהו :p נשארת ער כל הלילה : כן ואז ישנתי כל היום למוחורת לא אכלת יום שלם : פעם שהחלטתי סוף סוף לצום בכיפור דיברת בטלפון כל הלילה : לא הרגת מישהו : אני מקווה שלא נישקת מישהו מאותו מין : חס וחלילה
בגדו בך : לא שידוע =\ הרגת חיה בטעות : חס חס חס הרגת חיה בכוונה :טפו טפו טפו גנבת משהו : מסטיק בזוקה עישנת סיגריות : לצערי עישנתי ולא הפסקתי מאז עישנת נרגילה : יאפ ניסית סמים : מייבי שתית אלכוהול : יאס השתכרת :חח פעם התנשקת : חח איזו שאלה :p ישנת עם בן המין השני בלי סקס : כל הזמן עשית או תכננת לעשות פירסינג :בארוורר עשית קעקוע :עוד לא הסתפרת : כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה : חח בייצים על השכנים !? צללת עם דולפינים : לא קפצת כתה :חחח ממש לא היית ערום בציבור :חח עוד לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : ממ לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : פעם כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט : כן התאפרת : חח בערך (רימל נחשב ?) רצית להיות משהו שאתה לא : ברור מי לא ? רצית להיות בן המין השני : בארור בנים זה שוס התקלחת יותר מפעמיים ביום :חח כן עברת יישור שיניים : לא היו לך משקפי ראייה : היו הרגשת שאתה בוגד בעצמך :לא התביישת בהורים שלך : ממש ממש לא שיקרת למישהו :יש מישהו שלא משקר ? היית מאוהב : היית ? אני עדיין התעלפת : חס וחסה נשברה לך שן :נופ עשית למישהו היקי :
עשו לך : אה הא נעצרת :חחחחח קיבלת נכשל בתעודה : אמממ שברת עצם בגוף :לא רכבת על אופניים :חחח כן רכבת על סוס :בארור הדבר הכי כיף שיש רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים :חחח נפלתי לא בגלל בריקוד נגיד ככה שיחקת כדורסל :כן שיחקת כדורגל :חח כן הלכת מכות :עד כיתה ו' כן חח שיחקת טאקי :אה הא שיחקת מונופול :ממ שיחקת שש-בש :כל הזמן הוצאת מלא כסף על שטויות : חחח אני לא בזבזנית הברזת מבצפר : לא אני ילדה טובה :p התחרטת על משהו שעשית :אף פעם היית אובססיבי כלפי משהו :כתום!? היית מאושר :משתדלת התנצלת על משהו שעשית : כן היית מכור למשהו : לסיגריות.! היית כל הלילה על המחשב :חחח כן יש תלילות האלה התקלחת עם מישהו : הכי כיף ! קמת באמצע הלילה סתם ככה : לצערי זכרת חלום :יותר מדי נרדמת בשיעור : חח עוד לא העברת פתקים בשיעור :כן תפסו אותך :כן :mad: ביצעת אקט מיני בבית הספר : מממ ביצעת אקט מיני בשירותים :איו לא התעקשת על משהו מטופש : חחח זה אני הברזת למישהו בלי להודיע :לא התחרפנת :ממ השאלה זה איך לא להתחרפן נכנסת למצב כפית : מלפפון ?! חהחהחהחה ביקרת אצל פסיכולוג :יאפ חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי :רק חשבתי ?! חיכית למשהו שלעולם לא יגיע :ממ לא רקדת בגשם :כןןןן צרחת מפחד :חח כן שאתה בבית ריק ופתאום יד נכנסת לך באמצע המקלחת היית 'צומי' במודע :ממ לא שנאת את עצמך :לא צעקת על מישהו :אמא !? קינאת במישהו אחר : ממ לא היית גאה בעצמך : שקיבלתי 70 באנגלית חח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית :לא בכית בגלל מישהו : בכית בגלל מישהי :מישהו כן לצערי עשית משהו שלא חשבת שתעשה : לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :יאס הופעת בציבור בפיג'מה :חחח חצי מהארון שלי זה פיג'מות חח בכית בסרט :מלך האריות ובמבי ?! בארור היית על במה :לא תודה התעלמת ממישהו בכוונה :מקווה שלא חח סיננת מישהו בטלפון :כן חח ניתקת למישהו בפרצוף : כל שני וחמישי לאמא רצית לצרוח ולא עשית את זה :לא נשבר לך הלב :לא שברת לב :מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון : חח לא עוד לא מה אתם לובשים עכשיו :בוקסר וגופיה אוהבים לישון : כמה שיותר יותר טוב יש לכם כתב יפה :חח ממש לא אוהבים שאלונים : yes מתי בכית בפעם האחרונה :אתמול בגלל מה : ריב יש לכם חיה בבית :חתלתול מה השם שלה ( אם יש ) : פלוצי :p האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה :חח לא אבל עז כן מהו נושא השיחה השנוא עליך :בגדים וצבא תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט :קטנות איזו זמר\ת אתם אוהבים :pink האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות :לפעמים כתבתם אי פעם שיר :כן פורסם/למגירה :ארון את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך :חחחח כן הוא מצחיק אותי עוד יותר :p יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה :לא את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב :לא רואה טלויזיה , מחשב כמה שיותר מהי דעתכם על הצבע כתום : כתום = סגידההה !!!! (ולא זה לא קשור להתנתקות) אתם מדברים הרבה בטלפון :לא האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל :כל הארץ מהי האמונה החזקה ביותר שלכם : אהבה וכבוד מה המוטו שלכם בחיים :אנשים הורגים נמלים בצחוק אבל הן מתות ברצינות האם יש לכם נכות פיזית כלשהי :חח טפו טפו האם אתם צלמים חובבנים :יאייי בוכים בשירים :נום אוהבים את החדר שלכם :בארור אוהבים את ההורים :הערך מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי : חח לא זוכרת את מי אתם הכי שונאים : אף אחד והכי הכי אוהבים : את סיון חבר\ה יש : כן רמקול ומצלמת אינטרנט יש : רמקול אתם כותבים בעט או עיפרון :עט התקופה המאושרת בחייכם : עכשיו מתי הייתם חולים בפעם האחרונה :מזמן יש לכם חדר לבד : כן אתם אוהבים מסיבות : תלוי אוהבים את יום שישי : כןן ואת שבת :לא מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים :פסיכולוגית אתם לומדים ערבית :לא יש לכם מורה מעפנה :ל? שוקו או קפה :קפה שמש או ירח :ירח חם או קר :קר חולצה או גופיה :גופיה מחשב או טלוויזיה :מחשב טלפון או פלאפון :םלא ללכת לישון או להתעורר :לישון לילה או יום :לילה חושך או אור :חושך טיול בארץ או בחו"ל :חו"ל ים או ברכה :ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה : לדפוק ת'ראש 10 פעמים בקיר

Winged Heart

New member
../images/Emo99.gifרק בגלל שאין לי מה לעשות בשעה הקרובה

שם :ליאור גיל :13 מין :
מזל :מאזניים תוכנית אהובה :מצשפחת סמפסון(לא היא לא תכנית נחרשת...) ספר אהוב : 100 סיפורי על טבעי יצאת מהמדינה : בפעם האחרונה שהנכתי רגל מתחת לגדר בגבול של לבנון וישראל(במטולה) אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : כן, פסטרמה עם טפוצ'יפס וחמאת בוטנים עם מלפאפונים שחית בעירום :
יש סיכוי שזה יקרה ברחת מהבית : כן אבל לא היה לי לאן התחילו איתך :כן והרשימה ארוכה צפרו לך :כן אבל רק לתראמפ נשארת ער כל הלילה :כן והייתי מעופף אחרי זה(לעולם לא אהיה ער כל הלילה NEVER!) לא אכלת יום שלם : בזמן המלחמה כן דיברת בטלפון כל הלילה :
הרגת מישהו : רק קרציות שהוצאתי מכלבים וחתולים. נישקת מישהו מאותו מין : עדיין לא היית לי נשיקה ראשונה בגדו בך : הרבה פעמים אפילו בגדו בי בסימס און ליין! הרגת חיה בטעות : כן, אבל זה היה חיה ווירטואלית הרגת חיה בכוונה : כן אבל כדי שלא ימות לי חיה אחרת גנבת משהו : אבן נחשב? פגעת בעצמך : כן, אבל כי הייתי עייף רצית למות : כן בגלל שהייתי מדוכאה עישנת סיגריות : איכסה לא! עישנת נרגילה : עוד יותר איכסה ממש לא! ניסית סמים : ממש איכסה בכלל לא! שתית אלכוהול :
השתכרת:
התנשקת :
ישנת עם בן המין השני בלי סקס : מה? עשית או תכננת לעשות פירסינג : לא! עשית קעקוע : לא ולא אמאל'א הסתפרת : כן... השתמשת באוכל לא למטרת אכילה : חחח כן צללת עם דולפינים : הייתי מת קפצת כתה : מה? היית ערום בציבור : לא... היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : מה?! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : היה לי 500 ש"ח ו43 אגורות
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט : לא... התאפרת : חח שהייתי בן 4 רצית להיות משהו שאתה לא : כן רצית להיות בן המין השני : כן התקלחת יותר מפעמיים ביום : כן עברת יישור שיניים :מה? היו לך משקפי ראייה : לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך :כן התביישת בהורים שלך :כן הרבה פעמים שיקרת למישהו :כן היית מאוהב :כן התעלפת :לא נשברה לך שן :עדיין לא עשית למישהו היקי : כן אני חושב... עשו לך :לא נעצרת :לא קיבלת נכשל בתעודה :לא שברת עצם בגוף :לא רכבת על אופניים : כן רק עם גלגלי עזר רכבת על סוס :כן וזה הפחיד אותי רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים : אני לא יודע לרקוד... שיחקת כדורסל : כן ואני גרועה בזה שיחקת כדורגל : כן ואני טוב ממש בהגנה! הלכת מכות :כן שיחקת טאקי :כן מי לא שיחק?! שיחקת מונופול :כן ואני לא ממש דלוק על המחשק הזה... שיחקת שש-בש : לא הוצאת מלא כסף על שטויות :כן הברזת מבצפר :אמ... לא ניראה לי התחרטת על משהו שעשית :כן הרבה פעמים היית אובססיבי כלפי משהו :כן היית מאושר :כן התנצלת על משהו שעשית :כן היית מכור למשהו :כן היית כל הלילה על המחשב :כן התקלחת עם מישהו :לא קמת באמצע הלילה סתם ככה :כן זכרת חלום :כן מלאה פעמים נרדמת בשיעור :כן חחח היה מצחיק מתי שהתעוררתי העברת פתקים בשיעור :כן כל יום עשיתי את זה תפסו אותך :לא. ביצעת אקט מיני בבית הספר :עדיין לא ואני מקווה שלא ביצעת אקט מיני בשירותים :עדיין לא ואני מקווה שלא התעקשת על משהו מטופש :כן לפני שעה בערך עשיתי את זה הברזת למישהו בלי להודיע :כן והצטערתי על זה... התחרפנת :כן חחח נכנסת למצב כפית :כן ביקרת אצל פסיכולוג :כל שבוע!(צניות) חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי :לא... חיכית למשהו שלעולם לא יגיע :כן רקדת בגשם :כן. צרחת מפחד :כן היית 'צומי' במודע :כן שנאת את עצמך :כן צעקת על מישהו :כן קינאת במישהו אחר :כן היית גאה בעצמך :לא. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית :כן הרבה פעמים בכית בגלל מישהו :כן בכית בגלל מישהי :כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה :כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה :לא בכית בסרט :כמעט היית על במה :כן מחר אני אהיה היית מחויב למישהו : כן הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים :כן התעלמת ממישהו בכוונה :כן סיננת מישהו בטלפון :כן ניתקת למישהו בפרצוף :כן רצית לצרוח ולא עשית את זה :כן נשבר לך הלב :כן שברת לב :כן אני חושב השם שלך הופיע בעיתון :כן באנגליה עוד כשנודלתי
מה אתם לובשים עכשיו : חולצה חלקה באיזה צבע דגמח שחור(אני עיוור צבעים!) אוהבים לישון :כן יש לכם כתב יפה :מכוער מאוד אוהבים שאלונים :מאוד! מתי בכית בפעם האחרונה :היום בגלל מה :מכאבים יש לכם חיה בבית :כן שתי חתולים מה השם שלה ( אם יש ) : גריי ונימי האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה :כן מהו נושא השיחה השנוא עליך :שאלה טובה לא יודע ממש תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט :קצת חלקות עם יבלות ופצעים(בגלל משהו פרטי) הם יחלימו אני מקווה איזו זמר\ת אתם אוהבים :אמ... לא יודע האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות :לא תמיד כתבתם אי פעם שיר :כן פורסם/למגירה :פורסם בבית ספר את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך :לא הוא מוזר יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה :יש לי 1 וזה יותר מדי במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה :כן את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב :כן מהי דעתכם על הצבע כתום :נחמד הרבה דשא מזכיר את תקופת ההתנתקות אתם מדברים הרבה בטלפון :לא האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל :לא יודע מהי האמונה החזקה ביותר שלכם :כוח הרצון המיסטיקה והעל טבעי מה המוטו שלכם בחיים :GO WITH THE FLOW(לזרום עם החיים) האם יש לכם נכות פיזית כלשהי : כן קצת שרוט בשכל האם אתם צלמים חובבנים :לא ניראה לי בוכים בשירים :בזמני נדירים אוהבים את החדר שלכם :לא אני גר בתוך קופסאה מנייר! אוהבים את ההורים :מתי שהם לא חופרים... מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי :לפני 4 חודשים את מי אתם הכי שונאים :הממשלה והכי הכי אוהבים :את החיות שלי חבר\ה יש :הייתי מת רמקול ומצלמת אינטרנט יש :יש אתם כותבים בעט או עיפרון :עיפרון התקופה המאושרת בחייכם : אמ... לא יודע מתי הייתם חולים בפעם האחרונה :בבוקר... יש לכם חדר לבד :לא אתם אוהבים מסיבות :תלוי איזו אוהבים את יום שישי :כן יום לנוח ויום של המבורגר וצ'יפס
ואת שבת :גם. מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים :משהו שיעזור לקהילה העולמית... אתם לומדים ערבית :לצערי כן יש לכם מורה מעפנה :תלוי באיזה מקצוע שוקו או קפה :שוקו! שמש או ירח :לא יודע חם או קר :לא יודע חולצה או גופיה :לא יודע מחשב או טלוויזיה :לא יודע טלפון או פלאפון :אני חושב טלפון פחות כסף ללכת לישון או להתעורר :לא בטוח לילה או יום :גם לא בטוח חושך או אור :לא בטוח גם טיול בארץ או בחו"ל :גם לא בטוח ים או ברכה :תלוי ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה :לנשום עמוק עמוק....

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

שם: הדס. גיל : עוד חודשיים 18. מין : נקבה. מזל : בתולה. תוכנית אהובה: אמ. :S ספר אהוב : מישהו לרוץ איתו. יצאת מהמדינה :
. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : לאדעת. שחית בעירום :
. ברחת מהבית : סוג של.. התחילו איתך :
. צפרו לך : יכול להיות D: נשארת ער כל הלילה :
. לא אכלת יום שלם : יכול להיות. דיברת בטלפון כל הלילה :
. הרגת מישהו :
. נישקת מישהו מאותו מין :
. בגדו בך : לא שידוע לי. הרגת חיה בטעות : נמלה, נחשב? הרגת חיה בכוונה :
. גנבת משהו :
. פגעת בעצמך :
. רצית למות :
. עישנת סיגריות :
. עישנת נרגילה :
. ניסית סמים :
. שתית אלכוהול :
. השתכרת :
. התנשקת :
. ישנת עם בן המין השני בלי סקס :
. עשית או תכננת לעשות פירסינג :
. עשית קעקוע :
. הסתפרת :
. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה :
. צללת עם דולפינים :
. קפצת כתה :
. היית ערום בציבור :
. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד :
. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח :
. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט :
. התאפרת :
. רצית להיות משהו שאתה לא : יכול להיות. רצית להיות בן המין השני : יכול להיות
התקלחת יותר מפעמיים ביום :
. עברת יישור שיניים :
. היו לך משקפי ראייה :
. הרגשת שאתה בוגד בעצמך :
. התביישת בהורים שלך :
. בערך כל החיים שלי
. שיקרת למישהו :
. היית מאוהב :
;[ התעלפת :
. נשברה לך שן :
. עשית למישהו היקי :
[אנלא יודעת לעשות] עשו לך :
. נעצרת :
. קיבלת נכשל בתעודה :
. שברת עצם בגוף :
. רכבת על אופניים : אנלא יודעת לרכב. אבל כשהייתי קטנה רכבתי D:. רכבת על סוס :
. אני מפחדת מסוסים. D: רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים :
. שיחקת כדורסל :
. שיחקת כדורגל :
. הלכת מכות :
. שיחקת טאקי :
. שיחקת מונופול :
. שיחקת שש-בש : אנלא יודעת לשחק
. הוצאת מלא כסף על שטויות :
. הברזת מבצפר : בצפר? מה זה בצפר? תזכירו לי. התחרטת על משהו שעשית : בד"כ לא, אבל כן. היית אובססיבי כלפי משהו :
. היית מאושר : אמ. נראלי. התנצלת על משהו שעשית : יכול להיות. היית מכור למשהו :
. היית כל הלילה על המחשב : בערך. התקלחת עם מישהו :
. קמת באמצע הלילה סתם ככה : רק כי היה לי פיפי. זכרת חלום :
. נרדמת בשיעור :
. העברת פתקים בשיעור :
. תפסו אותך : נראלי. ביצעת אקט מיני בבית הספר :
!!!11 ביצעת אקט מיני בשירותים : כמעט
. התעקשת על משהו מטופש :
. הברזת למישהו בלי להודיע : לא זכור לי. התחרפנת :
. נכנסת למצב כפית :
. ביקרת אצל פסיכולוג :
. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי :
. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע :
. רקדת בגשם :
. צרחת מפחד :
. היית 'צומי' במודע :
. שנאת את עצמך :
. צעקת על מישהו :
. קינאת במישהו אחר :
. היית גאה בעצמך :
. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית :
. בכית בגלל מישהו :
. בכית בגלל מישהי :
. עשית משהו שלא חשבת שתעשה :
. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
. הופעת בציבור בפיג'מה :
. בכית בסרט :
. היית על במה :
. היית מחויב למישהו :
. הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים :
. התעלמת ממישהו בכוונה :
. סיננת מישהו בטלפון :
. ניתקת למישהו בפרצוף :
. רצית לצרוח ולא עשית את זה :
. נשבר לך הלב :
. שברת לב :
. השם שלך הופיע בעיתון : יכול להיות D: מה אתם לובשים עכשיו : חולצת בצפר שחורה ומכנס כזה מעפן אדום. אוהבים לישון :
#$$%@$@# יש לכם כתב יפה : לדעתי כן. אוהבים שאלונים : לפעמים. מתי בכית בפעם האחרונה : וואי. לא זוכרת. לא מזמן. בגלל מה : בגלל מי^^. יש לכם חיה בבית : של דודיםשלי. מה השם שלה ( אם יש ) : רד. האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה :
. מהו נושא השיחה השנוא עליך : לאדעת. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט : אמאשלכם. איזו זמר\ת אתם אוהבים : אריק ברמן, מאור כהן וניר פרידמן. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות : לא תמיד. כתבתם אי פעם שיר :
. פורסם/למגירה : בבלוג. את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך :
. יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה : 3 אחיות. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה : עברתי ת'גיל הזה. את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב :
. מהי דעתכם על הצבע כתום : אחלה צבע. אתם מדברים הרבה בטלפון : לא סובלת לדבר בפון#$@%#%$$% האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל : מפוזרים ברחבי הארץ. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם : אמאשלכם. טוב?! לאדעתתת. מה המוטו שלכם בחיים : "תמיד ישנה סיבה שמשאירה אותנו בחיים, אני יודע שהעתיד שיבוא יהיה הרבה יותר טוב

kompotos

New member
../images/Emo198.gif

שם : ספיר גיל : נוטה ל17 מין : נקבה מזל : עקרב תוכנית אהובה : סיינפלד ספר אהוב : רם אורן- חווה ואדם יצאת מהמדינה : יאפ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא :יאפ שחית בעירום : כן ברחת מהבית : כן אבל לא יותר מיום אחד התחילו איתך : כן צפרו לך : חח כן נשארת ער כל הלילה :יאפ לא אכלת יום שלם :יאפ דיברת בטלפון כל הלילה :יאפ הרגת מישהו :עוד לא נישקת מישהו מאותו מין : יאפ בגדו בך : לא הרגת חיה בטעות : לא בטעות חה חה חה חחח הרגת חיה בכוונה : כן גנבת משהו :כן פגעת בעצמך :לא רצית למות :לא עישנת סיגריות :כן עישנת נרגילה :כן ניסית סמים :לא שתית אלכוהול :כן השתכרת :כן התנשקת :כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס :כן עשית או תכננת לעשות פירסינג :כן עשית קעקוע :לא הסתפרת :כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה :עוד לא צללת עם דולפינים : לא קפצת כתה : לא היית ערום בציבור : כשהייתי קטנה היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : בערך קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט :כן התאפרת :עיפרון שחור רצית להיות משהו שאתה לא : פעם כן רצית להיות בן המין השני :כן התקלחת יותר מפעמיים ביום :כן עברת יישור שיניים :כן היו לך משקפי ראייה :כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך :כן התביישת בהורים שלך :לא שיקרת למישהו :כן היית מאוהב :כן התעלפת :כן נשברה לך שן :לא עשית למישהו היקי :לא עשו לך :כן נעצרת :לא קיבלת נכשל בתעודה : יש מצב שברת עצם בגוף : יאפ מרפק רכבת על אופניים :כן רכבת על סוס :לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים :כן שיחקת כדורסל :כן שיחקת כדורגל :כן הלכת מכות :כן שיחקת טאקי :כן שיחקת מונופול :כן שיחקת שש-בש :כן הוצאת מלא כסף על שטויות :כן הברזת מבצפר :כן התחרטת על משהו שעשית :כן היית אובססיבי כלפי משהו :כן היית מאושר :כן התנצלת על משהו שעשית :כן היית מכור למשהו :כן היית כל הלילה על המחשב :כן התקלחת עם מישהו :לא קמת באמצע הלילה סתם ככה :כן זכרת חלום :כן נרדמת בשיעור :כן העברת פתקים בשיעור :כן תפסו אותך :כן ביצעת אקט מיני בבית הספר :לא, עדיין לא:) ביצעת אקט מיני בשירותים :כן התעקשת על משהו מטופש :כן הברזת למישהו בלי להודיע :כן התחרפנת :כן נכנסת למצב כפית :כן ביקרת אצל פסיכולוג :לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי: יאפ: חיכית למשהו שלעולם לא יגיע : כן רקדת בגשם :לא צרחת מפחד :כן היית 'צומי' במודע :כן שנאת את עצמך :כן צעקת על מישהו :כן קינאת במישהו אחר :כן היית גאה בעצמך :כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית :כן בכית בגלל מישהו :לא בכית בגלל מישהי :כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה :כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה :לא בכית בסרט :כן היית על במה :כן היית מחויב למישהו :כן הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים :כן התעלמת ממישהו בכוונה :כן סיננת מישהו בטלפון :כן ניתקת למישהו בפרצוף :כן רצית לצרוח ולא עשית את זה :כן נשבר לך הלב :כן שברת לב :לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון :יאפ מה אתם לובשים עכשיו :גופיה וגינס אוהבים לישון :כן יש לכם כתב יפה :לא אוהבים שאלונים :כן מתי בכית בפעם האחרונה : לא זוכרת בגלל מה : בגלל האקסית יש לכם חיה בבית : 2 אחיות מה השם שלה ( אם יש ) : האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה :לא מהו נושא השיחה השנוא עליך : הבלאגן בחדר שלי חח תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט : בסדר? איזו זמר\ת אתם אוהבים : האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות :כן כתבתם אי פעם שיר :כן פורסם/למגירה חלק פורסמו וחלק לא את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך :כן יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה :כן 2 אחיות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה :לא את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב :יאפ מהי דעתכם על הצבע כתום :לא משהו אתם מדברים הרבה בטלפון :לא האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל :רחבי הארץ מהי האמונה החזקה ביותר שלכם :בעצמי מה המוטו שלכם בחיים : חיים רק פעם אחת האם יש לכם נכות פיזית כלשהי :נכות שיכלית האם אתם צלמים חובבנים :יאפ בוכים בשירים :יאפ אוהבים את החדר שלכם :יאפ אוהבים את ההורים :יאפ מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי : לפני שבועיים לקניון? חח את מי אתם הכי שונאים : את הערסים והפרחות והכי הכי אוהבים : את החברים חבר\ה יש : לא, רווקה רמקול ומצלמת אינטרנט יש :יאפ אתם כותבים בעט או עיפרון :גם וגם התקופה המאושרת בחייכם : עם האקסית מתי הייתם חולים בפעם האחרונה : יש לכם חדר לבד :יאפ אתם אוהבים מסיבות :לא אוהבים את יום שישי :כן ואת שבת :כן מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים : קופירייטרית אתם לומדים ערבית : לא יש לכם מורה מעפנה :כן שוקו או קפה :קפה שמש או ירח :ירח חם או קר : חם חולצה או גופיה : גופיה מחשב או טלוויזיה : מחשב טלפון או פלאפון : פלאפון ללכת לישון או להתעורר : לישון לילה או יום : לילה חושך או אור : חושך טיול בארץ או בחו"ל : חול ים או ברכה :ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה : להחליף את החולצות שקניתי בפוקס:)

Feel

שם : נופר גיל : נוטה ל-34. סתם, 17 מין : כוס מזל : סרטן תוכנית אהובה : הכל דבש, האקס המיתולוגי ספר אהוב : כל הספרים האלה שמדברים על אהבה טרגית כזאת ששני הגיבורים מאוהבים ובוכים ובסוף מתאבדים יצאת מהמדינה : המון פעמים אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא : אהה לא שחית בעירום : חצי ברחת מהבית : כן התחילו איתך : כן צפרו לך : כן נשארת ער כל הלילה : כן לא אכלת יום שלם : כן דיברת בטלפון כל הלילה : כן הרגת מישהו : כמעט נישקת מישהו מאותו מין : כן בגדו בך : כן, קורה הרגת חיה בטעות : כן הרגת חיה בכוונה : כן גנבת משהו : כן פגעת בעצמך : כן רצית למות : כן עישנת סיגריות : כן עישנת נרגילה : כן ניסית סמים : כן שתית אלכוהול : כן השתכרת : כן התנשקת : כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס : תמיד :S עשית או תכננת לעשות פירסינג : כן עשית קעקוע : לא הסתפרת : כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה : כן
צללת עם דולפינים : לא קפצת כתה : לא היית ערום בציבור : לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד : אמ אני מניחה שמתישהו כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט : כן התאפרת : כן רצית להיות משהו שאתה לא : כן רצית להיות בן המין השני : לא התקלחת יותר מפעמיים ביום : כן עברת יישור שיניים : כן היו לך משקפי ראייה : כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך : לא התביישת בהורים שלך : כן שיקרת למישהו : כן היית מאוהב : כן התעלפת : כן נשברה לך שן : כן עשית למישהו היקי : לא עשו לך : כן נעצרת : כן קיבלת נכשל בתעודה : כן שברת עצם בגוף : לא רכבת על אופניים : כן רכבת על סוס : כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים : כן שיחקת כדורסל : כן שיחקת כדורגל : כן הלכת מכות : בצחוק כזה, כן שיחקת טאקי : כן שיחקת מונופול : כן שיחקת שש-בש : ניסיתי הוצאת מלא כסף על שטויות : אוי כן הברזת מבצפר : כן התחרטת על משהו שעשית : כן היית אובססיבי כלפי משהו : כן היית מאושר : כן התנצלת על משהו שעשית : כן היית מכור למשהו : כן היית כל הלילה על המחשב : כן התקלחת עם מישהו : כן קמת באמצע הלילה סתם ככה : כן זכרת חלום : כן נרדמת בשיעור : כן העברת פתקים בשיעור : כן תפסו אותך : כן ביצעת אקט מיני בבית הספר : לא ביצעת אקט מיני בשירותים : כן התעקשת על משהו מטופש : כן הברזת למישהו בלי להודיע : כן התחרפנת : כן נכנסת למצב כפית : כן ביקרת אצל פסיכולוג : כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי : כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע : כן רקדת בגשם : כן צרחת מפחד : כן היית 'צומי' במודע : כן שנאת את עצמך : כן צעקת על מישהו : כן קינאת במישהו אחר : הרבה היית גאה בעצמך : כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית : כן בכית בגלל מישהו : כיתה ט' בכית בגלל מישהי : כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה : כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה : כן בכית בסרט : כן היית על במה : כן היית מחויב למישהו : כן הרגשת שאתה מחויב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים : כן התעלמת ממישהו בכוונה : כן סיננת מישהו בטלפון : הרבה ניתקת למישהו בפרצוף : כן רצית לצרוח ולא עשית את זה : לא נשבר לך הלב : כן שברת לב : כן השם שלך הופיע בעיתון : לא מה אתם לובשים עכשיו : ג'ינס וגופית סבא אוהבים לישון : כן יש לכם כתב יפה : כן אוהבים שאלונים : כן מתי בכית בפעם האחרונה : אאל"ט יום ראשון בגלל מה : הרגשה שמשהו עומד להגמר יש לכם חיה בבית : חתולה מקסימה
מה השם שלה ( אם יש ) : לולה האם את/ה יודע/ת לצייר כיבשה : האמת שלא מהו נושא השיחה השנוא עליך : פוליטיקה, כסף תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט : רגילות כאלה, ציפורניים לא ממש ארוכות עם פרנצ לבן [לא אני לא כוסית
], 2 טבעות - אחת בכל יד, שתיהן על הקמיצה איזו זמר\ת אתם אוהבים : רונה קינן, טרוויס האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות : האמת שכן כתבתם אי פעם שיר : כן פורסם/למגירה : חצי חצי את/ה אוהב/ת את הצחוק שלך : לא יש לכם אחים/אחיות, אם כן כמה : 2 אחיות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה : הן החברות הכי טובות שלי הלו את/ה נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים ביום במחשב : לא ככ מהי דעתכם על הצבע כתום : מה דעתך על סטירה אתם מדברים הרבה בטלפון : כן האם רוב חבריכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל : הרוב כאן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם : בעצמי מה המוטו שלכם בחיים : חיה ותן לחיות האם יש לכם נכות פיזית כלשהי : לא האם אתם צלמים חובבנים : כן בוכים בשירים : כן אוהבים את החדר שלכם : כן אוהבים את ההורים : תכלס כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי : לא זוכרת את מי אתם הכי שונאים : דודה שלי והכי הכי אוהבים : אחיות שלי, אחיינים שלי, חברות הכי טובות חבר\ה יש : לא בדיוק רמקול ומצלמת אינטרנט יש : לא אתם כותבים בעט או עיפרון : עט התקופה המאושרת בחייכם : אוי די אני כולה בת 17 מתי הייתם חולים בפעם האחרונה : אפעם יש לכם חדר לבד : כן אתם אוהבים מסיבות : כן אוהבים את יום שישי : כן ואת שבת : כן מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים : מעצבת פנים אתם לומדים ערבית : לא יש לכם מורה מעפנה : כן שוקו או קפה : שוקו שמש או ירח : ירח חם או קר : קריר חולצה או גופיה : גופיה מחשב או טלוויזיה : מחשב טלפון או פלאפון : פלאפון ללכת לישון או להתעורר : לישון לילה או יום : לילה חושך או אור : טיול בארץ או בחו"ל : בחול ים או ברכה : ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה : לצאת עם חברים

Winged Heart

New member
../images/Emo99.gifמי שרואה את ההודעה מתבקש לבוא לצאט

קצת להחיות את הצאט המת.....

למעלה