הודעות שהת
פו

מירב ד

New member
ברשותכם...

בתור אחת שמבלה בערך 25 שעות ביממה מול המחשב.... בצ´ט יש רוב היום אנשים... זה אומר מ הצהריים עד 5 לפנות בוקר בערך... וביום טוב עד 9 בבוקר... השעות שיש הכי הרבה אנשים זה בערך ב8 9 בערב...כשכולם מתפנים מהעסוקים שלהם... אז קפוץ לבקר מתי שבא לך... מירב

taz512

New member
התשובה בגוף הפורום

או יותר נכון בכותרתו. טאז, השד והרמזים

taz512

New member
מזל טוב.

כן כן, אני וליאתוש חודש ביחד, אז אני מאושר. אז עכשיו כולם יגידו "רק חודש, מה זה בכלל?" אז האנשים שמכירים אותי יגידו לכם שזה המון זמן. ואני מקווה מאוד שזה ימשיך עוד הרבה זמן. אז לילו שעכשיו בצבא
אני חולה עליך, ואת הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון ובכלל. מתגעגע אליך כמובן. נתראה יום שישי!!!! טאז, השד והחודש

אושר מ

New member
כולם (דורצ´וק!!)

קודם כל לדורצ´וק, הכי הרבה מזל טוב שבעולם... זה באמת נפלא
... באשר לבעהי עם אמא שלה, למה עדי לא מתמודדת איתה? ולשאר, אלעד מצטערת עוד לא הספקתי למצוא ולקרוא. חייבת ללכת... יונתן (אם קיי) אחד למיליארד... דור היה ממש ממש ממש מצחיק אפי בושה אני בך על הראש הקטן, אבל הסיגריות כבר באימיילך (הפתוח? חסום?) מזל טופ לדור (השני) על היותך ראש גדול בפעם הראשונה (ובוודאי האחרונה כי זו כבר פםעם שלישית שמישהו בשם הזה נושא את הכתר. בושה וחרפה) ליאתוש וניצן יא מגעולים, מזל טוב טמבלים
מיטל, מה את עושה יום שישי?
ארז כתבתי לך הודעה בע"מ קודם, אבל היא לא חשובה. בכל מקרה, אל תלך למשפט. דנה אם יש לך אומץ אל תתני כסף וכל השאר לא היה לי כוח לקרוא. מחר אולי. מצטערת. צ´או כולם

חברים, מצטער שאני לא אתכם היום

אבל אני מפרסם את הפורום החדש שלי וזה לוקח שעות!!! אני אבוא לבכות לכם בסוף, טוב? ברוכה השבה, אושר!!!!!! התגעגנו אליך!!! רוצי לקרוא את הפינה שלי. ועכשיו לעסקים: ==============
חדש בתפוז! מכירת והחלפת ספרים
נמאס לכם לשלם מחירים מופקעים בעבור ספרים?
רוצים להפטר ממלאי הספרים הישן?
מחפשים בנרות ספר מסוים כבר שנים? במיוחד בשבילכם נפתח בתפוז פורום חדש - ´החלפת ומכירת ספרים´. זה המקום למכור, להחליף ולמצוא ספרים בכל הנושאים ובכל השפות. נשמח לראותכם בפורום החדש - 623.
לאפי היקרה לי מכל שאישרה את הפרסום.

d u c k y

New member
אני לא מצליחה...

להיכנ לצ´ט - זה כותב לי "בטעינה" ומתעלם... מישהו יודע ה לעשות?

MK4

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

מחכה לחתונה עם הסוסים

מיטללל

New member
חחח מתוקית

היום יום שני.. למה את מדברת איתי על יום שישי? האם נגיע ליום שישי? מה שלומך? איך היה? מה קנית? האם קנית לי? למה לא? נדברה מחר :)

יש לי, יש לי, יש לי !

אני מוכרת, רק היום, במחיר מציאה, את ספרי רב המכר "שנאת אדם - עובדה או תכונה אצילית". מה מספר הפורום אמרתָ?

תסבירי לי רגע איך את מנסה להכנס

מהפורום, או שמא מהצ´ט הכללי בעמוד הראשי, והאם לצ´ט המצלמות או לצ´ט הרגיל? פששששש ראיתם איך אני מציעה עזרה טכנית בלי לדעת מה לעשות ברגע שדאקי תענה לי?....

אושר מ

New member
והתשובות למה שאפי שאלה? ואגב

פ-ב-לללללללללללללללללללללללללללללל

d u c k y

New member
אז ככה...

אני לוחצת על הכפתור "צ´אט אפי היקרה" ונפתח לי מסך שעליו כתוב "בטעינה..." לא משנה על מה אלחץ הוא נשאר כך.... יש למישהו משג מה לעשות?

אושר מ

New member
אוי יש לי הרבה ג´אנקים למכור

כל שלושת ספריה של מיכל שלו למשל... במחיר מציאה. או משהו של ג´ון גרישם. אה בעצם את זה נתתי מתנה. יש לי איזה זבל רומן רומנטי אחד ישראלי חדש דנדש. שלא לדבר על עירית לינור שרק שירת הסירנה שלה ישאר אצלי בארון הקודש... יש לך תושבת קבע בפורום אלעד... וכמובן תרגיש חופשי לפרסם ב 321 (אם עוד לא אישרו לך..) מיטלי! לא קניתי. המחירים פי שניים בארץ! לא קניתי כלום לעצמי (חוץ מבושם בדיוטי פרי. אני בושם? אני מכחישה בכל תוקף!!) ומתנות קניתי רק שתי חולצות.. ואפי על אי בחירת הראש הגדול שהתפספסה שוב אנוכי מדברת... ואגב עם מספר הפינות שיש פה, אנא הרשו לי לצלוע לעבר הפח זבל ולרוקן את מוחי משלל הרעיונות שעלו (נו טוב. היה רק רעיון אחד..)

הודעות שהת../images/Emo32.gifפו

להלן ריכוז הודעות
, ומשום שהיו לי הרבה לשרשר לכאן, מיד לכשאסיים, אני פוצחת בשביתת סיגריה.

למעלה