הודעות, פרסומים ועוד...

mozbaven2

New member
אתם חייבים לדעת........

שלום , אם את/אתה נמצאים ביב , ומעוניינים להיות בשנת שרות קצת אחרת , שנה של ידע, חוויות , מפגשים עם מגזרים, אנשים , מקומות , לפתח כושר מנהיגות , מודעות חברתית , לחקור באמת , ולראות את כל התמונה , אנא כנס/י לאתר "נחשון" : WWW.NACHSHON.ORG לפרטים נוספים אפשר ליצור איתי קשר במייל . בתודה אוריאל ,

הזדמנות שחבל לפספס!!!

הזדמנות שחבל לפספס לבני נוער!!!: לייצג את ישראל במשך שנתיים (כיתה יא´-יב´) בבית ספר בינלאומי בחו"ל עם ילדים מעוד כ-70 ארצות!!! חוויה מד-הי-מה!!! (אני עשיתי את זה ולא הייתי מוותרת על כך בחיים) יוצאים עם תעודת בגרות בינלאומית המתקבלת מעולה בכל העולם ובישראל. לימודים בשיטה יותר קרובה לאוניברסיטה (הכנה נהדרת לחיים אחר כך) - כיתות קטנות. מסביב ללימודים יש מגוון עצום של פעילויות מדהימות, חוגים והתנדבויות. כיף כיף כיף!!! (אני למשל הייתי בין השאר ב: צוות סנפלינג של הצלה בצוקים, חוג בישול אסיאתי שהעבירו תלמידים יפנים סינים והודים, תזמורת ומקהלה של בית הספר - איתם נסענו מידי שנה סיבוב הופעות באירופה, ועוד...) לא צריכים להיות עשירים - יש מלגות מלאות או חלקיות. בימים אלו מסתיימת ההרשמה למועמדים הישראלים. מי שמכירה/ה בני נוער בכיתה י´, תלמידים טובים, בני אדם טובים, שמעונינים לנסות את מזלם בחוויה באמת חד פעמית - מצורף לינק לאתר ממנו ניתן להוריד את טפסי ההרשמה (רק כדאי מאוד להזדרד - זה ממש הזדמנות אחרונה): http://il.uwc.org/application.html ולינק לאתר הבית של הארגון: www.uwc.org

למעלה