הודעות נציגים:

הודעות נציגים:

לכל מי ששאל: יצאו השנה חוברות המבחנים באקונומטריקה ובמחירים. במקרו עדיין עושים עדכונים אחרונים ולכן זה ייקח עוד כמה ימים עד שהחוברת תהיה מוכנה. את החוברות ניתן לרכוש בדלפק האגודה. אגודת הסטודנטים בשיתוף עם מכללת מיטב מציעים קורס Gmat מוזל. להלן הפרטים: קורס GMAT כמותי מתחיל בתאריך ה9/1 בין השעות 18:00-22:00 קבוצות קטנות 15-20 תלמידים בכיתה. חומרי לימוד מעודכנים כולל חומרי תרגול. מרצים בעלי ניסיון של למעלה מ-8 שנים בלימוד GMAT‏ בארץ ובחו"ל. הקורס באוניברסיטה ובשעות נוחות. מחיר שלא קיים כמוהו בשוק- 2500 ₪ כולל מע"מ במקום 3,400 ₪. אפשרות לחזור על הקורס ללא תשלום נוסף, עד שמקבלים את הציון הרצוי. לפרטים נוספים והרשמה: 1-700-70-17-70 http://www.netspirit.co.il/allads/meitav/college/oct07/gmat/index.asp?bannerID=3025 -- המון הצלחה נציגי שנה ב' - מוריה, טל, אב"י, אלכס ואמציה.

gilat85

New member
טל זה לא (!) אישי אלייך

ואני יודעת שאת רק מעבירה לנו הודעות וכו' וכו'... אבל מה ההגיון לפרסם עכשיו קורסים של GMAT ועניינים שממש לא קשורים אלינו עכשיו? נראה לי שבמקום זה יהיה יותר הגיוני להביא לנו תשובה סופית וברורה מוייס, מאבי לוי, מיהודית, ממדור בחינות, מצידי מהמנקה של השירותים - איך הולכים להתבצע המבחנים ? ? ? כל הקורסים שנלמדו -ניבחן עליהם? ואם כן- אז מה עם מקצועות שהבחינה עליהם היא מחלקתית כמו מאקרו למשל? גם המייל ששלחו לנו על זה לא ברור בכלל והכל נכתב בקודים ממש. פה המקום של האגודה להתערב ולתת מענה הולם לשאלות של הסטודנטים כי אני לא ראיתי סטודנט אחד אפילו שיודע לענות.

gilat85

New member
אכן מעניין הרבה אנשים - שמסיימים תואר ראשון

ובנסיבות הנוכחיות - לא בזה עסקינן... זה קצת כמו להקדים את המאוחר או כמו לדאוג מה התינוק ילבש לפני שבכלל נולד...

asafac

New member
לדעתי התשובה ברורה

כל מי שרשום לקורס כלשהו, ולומד אותו (כלומר, המרצה שלו לא שובת), נבחן במקרה של מאקרו, מי שרשום אצל מועלם נבחן, כל השאר, לא (אני למשל, שרשום אצל ברזיס, לא אבחן) למשל חשבונאות עם גוטליב ושיווק של גנדל נבחנים כרגיל משום שהם אינם שובתים בקיצור, התלמידים הרשומים לקורסים שהמרצים שלהם שובתים, לא נבחנים אם באותו מקצוע יש מרצה אחר שלא שובת, רק התלמידים שלו ייבחנו

gilat85

New member
לדעתי התשובה לא כזאת ברורה

ואני די בטוחה שזה לא יהיה ככה, לא במאקרו ולא באקונומטריקה.

elirankan

New member
מצטערים, החוברות יהיו ביום א' בערב.

מצטער על זה שהטעתי את הנציגים החוברות יהיו באגודה ביום א' ב16:00 בעז"ה. ושוב, איתכם הסליחה.

למעלה