הודעות משוטטות

eb32

New member
מבקש המלצה לחוג רישום או ציור

האם מישהן מכיר חוג רישום או ציור נחמד רצוי באוירה צעירה באזור ת"א. אני מעוניין בתחביב לשעות הפנאי לפעם בשבוע. בעכבר יש הרבה מוגדעות אבל אין לי מושג מה מומלץ. תודה על העזרה.

Amarok

New member
שאלה ../images/Emo18.gif

אהלן, אהלן, לא הייתי פה המווווון זמן, ואני מרגיש נורא בגלל זה
אבל עכשיו חזרתי
, ותמיד אפשר להמשיך ! יש לי שאלה.... מישהו שמע, או יודע משהו על טיב הלימודים מטעם מוזיאון ת"א לאמנויות ? אני חושב להרשם ללימודי ציור ורישום שם ורציתי לדעת את דעתם של אלו שכבר היו או שמעו משהו על המקום. (אגב, הלימודים נערכים במרכז מאירהוף לחינוך האמנות)

תמרוטמן

New member
דיוקן עצמי מול החברה

מצב רוח רע, מאיסה בכל דבר שקשור בי, ועוד המון דברים שכשתגדלו תבינו, גורמים לי לפעמים לפרוק כל עול על חתיכת בריסטול מסכנה. וכל מילה, מבחינתי, מיותרת. כמעט סופ"ש (תודה לאל) טוב. תמר.

ronitche

New member
שאלה חשובה

מישהו יכול לענות לי מדוע אנו זקוקים לתורה של צבע

מהפך בעולם הדי. ג´ייז. ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מערכת ה- FINAL SCRATCH הגיעה לישראל והולכת לשנות את חוקי המשחק בעולם הדי. ג´יי. די. ג´יי. ויק, הרזידנט של מועדון ה- dome יסביר לכם היום איך בדיוק פועלת המערכת הזו, לשם מה היא טובה ומה הוא המעמד האמיתלי של הדי. ג´יי. כיוצר. הארוח מבוסס על סדרת הרצאות שנערכת בבית הספר למוסיקה עכשיווית dj, שמדי יום שלישי מארחים אנשי מפתח בתעשיית המוסיקה, עיתונאים, יוצרים ומפיקים, המרצים יתארחו כאן בתפוז לאחר הסדנאות בבית הספר. אתם מוזמנים להצטרף אל די. ג´יי. ויק - האומן הפותח את בסידרת ארוחים זו, בפורום חיי לילה בשעה 20:00, כאן אצלנו בתפוז אנשים.

לילךLilach

New member
אמנות שקשורה לבעלי חיים ../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

כמה גולשים בפורום חיות מחמד ציירו את בעלי החיים שלהם ואחרים, מה דעתכם על הציורים שהם ציירו - בקישור המצורף. האם יש לכם ציורים של בעלי חיים?

erez zon

New member
שנקר\בצלאל-מחפש מידע../images/Emo66.gif

שלום לכולם, אשמח מאוד לקבל מידע בנוגע ללימודי אומנות בבי"ס לאומנויות תחומי לימוד,רמת מקצועיות,אוירה בבי"ס ותחומי עבודה שקשורים לנ"ל. אני מעוניין לגשת ללימודים שנה הבאה. תודה מראש.

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך בואך לפורום

באגודת הציירים ברח´ אלחריזי בתל אביב יש מבחר קורסים, תרים טלפון ותברר. שבוע שעבר ראיתי שנפתחו קורסים גם במוזיאון תל אביב לאמנות, כדאי לבדוק.

תמרוטמן

New member
וכמו תמיד - המכשירים הדיגיטלים הרסו

קצת כל פיגמנט שרק אפשר. אפילו את הדשא.

SC

New member
אני לא יודע לגבי הלימודים במוזיאון

תל אביב לאמנות אבל כדאי לך לנסות גם בסניף אגודת הציירים בתל אביב ברח´ אלחריזי, יש שם אחלה קורסים ובמחירים נוחים מאוד. תברר.

למעלה