האם מישהן מכיר חוג רישום או ציור נחמד רצוי באוירה צעירה באזור ת"א. אני מעוניין בתחביב לשעות הפנאי לפעם בשבוע. בעכבר יש הרבה מוגדעות אבל אין לי מושג מה מומלץ. תודה על העזרה.
אהלן, אהלן, לא הייתי פה המווווון זמן, ואני מרגיש נורא בגלל זה
אבל עכשיו חזרתי
, ותמיד אפשר להמשיך ! יש לי שאלה.... מישהו שמע, או יודע משהו על טיב הלימודים מטעם מוזיאון ת"א לאמנויות ? אני חושב להרשם ללימודי ציור ורישום שם ורציתי לדעת את דעתם של אלו שכבר היו או שמעו משהו על המקום. (אגב, הלימודים נערכים במרכז מאירהוף לחינוך האמנות)
מצב רוח רע, מאיסה בכל דבר שקשור בי, ועוד המון דברים שכשתגדלו תבינו, גורמים לי לפעמים לפרוק כל עול על חתיכת בריסטול מסכנה. וכל מילה, מבחינתי, מיותרת. כמעט סופ"ש (תודה לאל) טוב. תמר.
מהפך בעולם הדי. ג´ייז. ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif
מערכת ה- FINAL SCRATCH הגיעה לישראל והולכת לשנות את חוקי המשחק בעולם הדי. ג´יי. די. ג´יי. ויק, הרזידנט של מועדון ה- dome יסביר לכם היום איך בדיוק פועלת המערכת הזו, לשם מה היא טובה ומה הוא המעמד האמיתלי של הדי. ג´יי. כיוצר. הארוח מבוסס על סדרת הרצאות שנערכת בבית הספר למוסיקה עכשיווית dj, שמדי יום שלישי מארחים אנשי מפתח בתעשיית המוסיקה, עיתונאים, יוצרים ומפיקים, המרצים יתארחו כאן בתפוז לאחר הסדנאות בבית הספר. אתם מוזמנים להצטרף אל די. ג´יי. ויק - האומן הפותח את בסידרת ארוחים זו, בפורום חיי לילה בשעה 20:00, כאן אצלנו בתפוז אנשים.
שלום לכולם, אשמח מאוד לקבל מידע בנוגע ללימודי אומנות בבי"ס לאומנויות תחומי לימוד,רמת מקצועיות,אוירה בבי"ס ותחומי עבודה שקשורים לנ"ל. אני מעוניין לגשת ללימודים שנה הבאה. תודה מראש.