הודעות משוטטות

-איל-

New member
קבוצות דיון

מישהו נכנס לקבוצות דיון שעוסקות באומנות (כדוגמת alt.art) ? מה הקבוצות הטובות והפופולריות ?

מוזאונים ותערוכות בניו יורק ../images/Emo160.gif

שלום לכם שבוע טוב ברצוני לקבל מידע על תערוכות או מוזאונים בניו יורק . תאריך השיהה יהיה בין ה9-לאוקטובר עד 27 לאוקטובר תודה

WhitE WolF

New member
אני מקווה שכאן זה המקום המתאים.....

לשאול. אבל אני צריך דחוף פרטים על היצירה "תפיסת חלל" של מגריט. זה ממש דחוף. תודה מראש

Ziga

New member
מישהו יכול להגיד לי

איפה יש כתבה על האומנות בנצרות, זה פשוט מאוד מעניין אותי... שלכם ziga

In Limbo

New member
מישהו מכיר אולי?... ../images/Emo60.gif

היי, מצאתי את האתר הזה באינטרנט, יש פה ציריום פשוט מדהימים ונראים כאילו יצאו מספרי אגדות, מישהו מכיר אולי את האומנית? רעות.

הייזל

New member
../images/Emo124.gif האסופה חוזרת בכוחות מחודשים

האסופה הקודמת של סיפורי מד"ב ופנטסיה זכתה להצלחה מסחררת(לא עומדים בביקוש) הסיפורים והציורים הצליחו מעל המשוער. החלטנו לעשות את זה שוב! הפעם החלטנו להיות יותר מאורגנים ולהציע לכם לצרף את ציוריכם. האסופה עומדת לצאת בסביבות ינואר. מי שמעוניין לצייר לפי סיפור נא לשלוח לי מייל. אנשים שיש להם ציורים מקוריים בלי קשר לסיפור גם הם מוזמנים. פרסמו את הציורים בפורום מד"ב, כאן או אצלי במייל עם הערה שהם מיועדים לאסופה. לא תהיה פגיעה בזכויות יוצרים!

s a b i n a

New member
שאלה...

האם מישהו מגולשי הפורום יכול לומר לי אם ואיפה ניתן להשיג בארץ טושי פנטון בחבילה (ולא בבודדים כמו בארטא, שד"א עולים 24.50 ל י ח י ד ה !!! ) אם לא בארץ אז אולי בחו"ל, באינטרנט או איפשהו... בתודה מראש

ofer106

New member
מחפש נואשות

מחפש כבר הרבה זמן מצייר/ת על מגילות אסתר הציורים הם על קלף מי מכיר מי יודע? אנא שישאיר הודעה או דוא"ל [email protected]

הליויתן

New member
האם יש ענין לראות צילומים

של"המוח"מצדו השני? אם כן,מוכנים אצלי מספר צילומים חדשים,ואם אצליח,אעבוד קצת על הפסל מחר,אצלם,ותוכלו לראות את ההתקדמות שבת שלום!

barbar

New member
פעם ראשונה שאני נתקל בזה..

ציורים ממש ממש יפים. תודה על הלינק

למעלה