הודעות משוטטות

dominov

New member
צבעי אקריליק

מישהו מכיר צבעי אקריליק מסוג MAGIC נמכרים בקרביץ במחיר זול ואני תוהה על טיבם

bmv

New member
שאלת זיהוי תמונה

שלום לכל הקוראים את התמונה שאני מצרפת כבר ראיתי איפושהו ואני כמעט סגורה על זה שזה היה בתערוכה לפני כשנתיים שלוש במוזיאון ישראל באוף מרצבכר. היא הייתה צבעונית ואני חשבתי שראיתי שהיא מעשה ידו של קירשנר, אולם חיפושים חוזרים ונשנים של מיטב ציורי קירשנר באינטרנט לא העלה בחכתו את הציור המבוקש - הגרסה הצבעונית של ציור זה, ואני הגעתי למסקנה שטעיתי באמן. האם מישהו יוכל להגיד לי לאיזה אמן שייך הציור, פרטים על השנה בו הוא פורסם וכדומה? בתודה, ביאמדבליו

Brendan

New member
העמותה "שלווה לאמן"

העמותה מעודדת אמנים ככלל ואמנים נכים בפרט. מארגנת פרויייקטים ותערוכות לאמנים. העמותה שמה דגש על עידוד ומודעות הציבור לאנשים עם מוגבלויות, ופרוייקטים רבים נזקפים לזכותה של העמותה. העמותה "שלווה לאמן" פתחה גלריה "אופיר". וכעת מוצגת תערוכותו של צביקה טשרנוביץ. אמן לקוי נפשית. העמותה "שלווה לאמן" וגלריה אופיר מחפשים בית נ ג י ש לנכי גפיים. כתובת העמותה: אבן-גבירול 193, תל-אביב. (כתב: אבי סלומה) לינק לתמונות מציוריי התערוכה בגלריית פורום "זכויות ומיגבלות" (נכים) כאן

אתר שכדאי לבקר בו

לפני הרבה זמן התפרסם כאן האתר של פרויקט לומיס (שנמצא עד היום בין הלינקים), ושם יש סריקה של ספר שלם ללימוד איור מאת אנדרו לומיס. באתר הבא יש, סריקות של חמישה ספרים שונים של אותו לומיס, שמלמדים בצורה די טובה את הטכניקות השונות שיוצרות רישום/איור טוב. באתר הזה באופן כללי אפשר למצוא הרבה מידע שעוזר למתחיל את דרכו באומנות זו, מרפרנסים שונים ועד ציורים של אנטומיה של חיות. אמנם הכל שם טכניקה ולא אמנות לשמה, אבל לדעתי שווה לבקר בו (הערה סתמית - אני לא חדש בפורום, אני מבקר כאן פעם בשנה, ועכשיו אני אסתלק לי עוד פעם)

תערוכה ערבית-יהודית האמיני יום יבוא

תערוכה ערבית-יהודית האמיני יום יבוא בגלריה רוזנפלד, דיזנגוף 147 תל-אביב מתקיימת עכשיו, שבת 31 באוגוסט 2002בין השעות 11:00 - 18:00, מכירת יצירות אמנות במסגרת התערוכה הערבית-יהודית "האמיני יום יבוא", שהכנסותיה קודש לפעילות רפואית של "רופאים לזכויות אדם" בקרב האוכלוסיה הפלסטינית בשטחים. התערוכה, שנדדה לאחרונה מגלרית האמנות באום אל-פחם לגלריה רוזנפלד, והציגה עבודות גם ב"גלריה פלונית" בתל אביב, מציגה עבודות מאת 300 אמנים יהודים וערבים החפצים באלטרנטיבה של דו-קיום וצדק, בתוך מערבולת האלימות המתחוללת כיום בשטחים הכבושים ובתוך ישראל. האמנים ואוצרי התערוכה, חיים לוסקי וסעיד אבו שקרה, החליטו לתרום את כל ההכנסות ממכירת התמונות לעבודת העמותה רופאים לזכויות האדם. הכסף ישמש לרכישת ציוד רפואי ותרופות, ולמימון הפעילות הרפואית שמבצעת רופאים לזכויות אדם בשטחים הכבושים, בשיתוף עם רופאים וארגונים רפואיים פלסטיניים.

shlomit feehily

New member
יש תערוכה של סלוואדור דאלי !

בנושא יהדות מיונות ומדינת ישראל, בהיכל מאיר ניצן לתרבות ואומנות ב-1.9 עד 12.10 איזה כיף! אני מתה ללכת!

R000

New member
תערוכות הבוגרים - קמרה אובסקורה

תערוכות הבוגרים של קמרה אובסקורה המחלקה למדיה דיגיטלית (עיצוב ואנימציה): 19.9.02 עד 3.10.02 המחלקה לצילום: 29.8.02 עד 14.9.02 קמרה אובסקורה, רח´ ריבל 5, תל-אביב.

תקנה שלוש שפופרות

ותנסה, מקסימום זה לא זה, למרות שקשה לי להאמין שהם לא יהיו בסדר לאור העובדה שדי קשה "לחרבש" חומר אקרילי. ספר לנו מה עשית בסופו של עניין

chen9

New member
איפה זה היכל מאיר?

יש לך מושג מה הטלפון של המקום? תודה.

מוטיבים יהודיים וישראליים ביצירתו ש

היכל מאיר ניצן נמצא בתוך משכן היכל התרבות החדש (טוב, הוא כבר לא כל כך חדש...) של ראשון לציון. הטלפון: 9484848 03,רחוב: זבוטינסקי 16.

prhl

New member
הצגה חדשה בבית ציוני אמריקה

הצגה חדשה בבית ציוני אמריקה "לפגוש את חנוך לוין" משחק: שמעון מימרן מופע מיוחד ומשעשע, המשלב סיפורים מצחיקים מאחורי הקלעים, סיפורים אישיים על תהליך העבודה עם חנוך לוין וקטעים מתוך מחזותיו: "הילד חולם", "האישה המופלאה שבתוכנו", "אשכבה" ועוד. שמעון מימרן שיחק בתיאטרון `הקאמרי` בעשר השנים האחרונות והייתה לו הזכות להשתתף ברבים ממחזותיו של לוין. כמו כן שיחק בסרטי קולנוע וטלוויזיה רבים, ביניהם: "ההסדר", "זכותא", "שחקנית ספסל", "המשאית", "זינזאנה", "שלווה", "101" ועוד. בדרכו ההומוריסטית והייחודית פורש מימרן בפני הצופה פיסה מיצירותיו של לוין שכל כך היטיב להכיר. על האנושי, הנשגב, המשעשע והפשוט שבחנוך לוין היוצר, היצירה והאדם. מן הביקורת: (תגובות צופים עד כה) "...משב רוח מרענן של תרבות..." "...עולם רבגוני, תיאטרלי וקסום..." "...מופע מצחיק ומשעשע כמו גם בעל תו תקן איכותי..." "...המעבר בין הדמויות השונות, וירטואוזי ונפלא." תאריכים הבאים: יום ה` 12.09.02 בשעה 21:00 יום ה` 26.09.02 בשעה 21:00 בבית ציוני אמריקה.

manic_subsidal

New member
אמממממממ

אני לא בן אדם דתי אבל אני לא רוצה לפגוע באנשים אז אני אשאל את זה ככה... בכוונה הכל כתוב שם מהאותויות שמהם כותבים את השם " שלו " ...אמממ עוד מילה לאלוהים.. מופיע בתנך דיי הרבה... מתחילה ב " י " נגמרת ב "ה" ובכלל לא הבנתי את כל ההזמנה הזאת... מה זה התמונה השחורה הזאת מעל?

עצתכם בעניין ציוד

היכן הכי כדאי לקנות ציוד כמו צבעי שמן, צבעי מים, מכחולים, עפרונות וכו´ באיזור חיפה ות"א? לא צריך כמות מסחרית, אבל גם לא מתחשק לי להוציא הון... האיכות חייבת להיות טובה מאוד (לצורך לימודי רישום וציור קלאסי). אשמח לשמוע את דעתכם, רוב תודות ושנה טובה.

manic_subsidal

New member
אממ

אם אתה מגיע ל כיוון הקריות... חוצות המפרץ אני דיי בטוח שיש באופיס דיפוט אבל אמרת גם תל אביב ומאה אחוז יש שם אני רק יודע על זה שקיים ב חוצות המפרץ גם יש חנות אחת בבינימינה אממממ " אלי תרבות" אין לי מושג איך להגיע אליה אני רק צעיר :) אבל אני יודע שיש שם

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בתל אביב אפשר לקנות בזול ובאיכות אצל : פינת הצייר ברחי הירקון פינת גאולה. ארטא מרכז, ברח´ נחלת בנימין. מול בית האופרה בתל אביב ישנה חנות טובה. ברח´ אילת יש שתי חנויות טובות. שנה טובה וחג שמח.

למעלה