הודעות משוטטות

מרפי

New member
שאלה../images/Emo92.gif

האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות במחיר זול, דברי עץ ? (אני מכינה שלטי עץ לבד ומדביקה עליהם חיות מעץ) הדברים האלו יחסית יקרים בחנויות כמו הובי. באזור המרכז - היכן ניתן להשיג זאת במחירים עממיים? תודה

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifמה אתם אומרים../images/Emo39.gif

מה דעתכם על הכצב והבכי האם באמת אפשר לצייר אותו?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו תפתח ב- 10 באוקטובר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בארץ בתחומם. אם הינך מעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

RAMM

New member
מחפש תוכנה לעיצוב בגדים -ממוחשב

מחפש תוכנה לעיצוב בגדים -ממוחשב אני לא יודע איפו לחפש רק אתם יכולים לעזור לי אני מחפש שם של תוכנה או את התוכנה שניתן באמצעותה לעצב בגדים ולבוש מלא כל תוכנה שווה נסיון בתודה מראש לאימילים [email protected]

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifאומנות ../images/Emo29.gif

מי אומר שעיבוד תמנות זה לא אומנות ? אפרת זה לא נכון . נכון שינוי צורות בתמונה אינו אומנות שזה בכלל התוכנה עושה את זה אבל לשלב תמנות או צבעים וגוונים זה כן ובהחלט אומנות כל גרפיקאי זה אומן (המוצלחים) ללא רקע אומנתי לא היה מצליח כבר עברו יותר משלוש שנים לא ציירתי (הזמן והרבה דברים נלווים) שלא נותן לי לצייר אבל הרבה דברים אני עושה דרך המחשב (אף פעם לא מנסה לשנות את הצורה הקיימת) נכון שזה לא מספק אותי אבל אני מוציא את הדרך (להתפרק) . אתם יודעים שלכל אחד את הגישה שלו לדברים יש כאלה שמסתכלים על הדמות (שבציור) ויש על הצבעים ויש על כל מיני דברים קטנים וקווים ..ויש ויש.... אני צרף קובץ לתגובה שלי ותחליטו באמת שזה כן אומנות או לא . אשמח לקבל תגובות.

ד א ו

New member
שלום לכולם- יש לי שאלה

אני מעוניינת לרכוש טכניקות בפיסול, צילום, הדפס, מחשב וכו´ בקיצור לרכוש ידע טכני בתחומי האומנות השונים. אני אדריכלית במקצועי (בוגרת בצלאל). האם משהו מכיר את סדנת אומני הקיבוץ ויכול לתת חוות דעת? או חוות דעת על מקומות אחרים ברמה טובה שאפשר ללמוד בהם? אודה לכם מאד על תשובותיכם דאו

gili gili

New member
בוקר טוב, יש לי שאלה

אני מהפורום השכן - תקשורת חזותית. "גיליתי" את הקנווס והצבעי אקריליק ורציתי לדעת איך מתפרנס אמן ממכירת הציורים שלו. האם צריך לעבור מדלת לדלת, למכור למקורבים, או שיש מקומות שקונים ציורים מאמנים שאינם בעלי שם, ומוכרים אותם? ואם מישהו מכיר מקום שמוכר מכחולים טובים במחירים זולים באזור המרכז? (ת"א, פ"ת, ר"ג...) תודה!

מאטריקס

New member
היי כולם! ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

היי כולם!
זוכרים אותי עדיין
בכל אופן, חזרתי מחודשיים מעייפים ומעצבנים של... של... צבא
ומה שלומכם אתם כולם
מוטי עדיין מפליא את הפורום בציורים נהדרים, והמנהלים עוזרים ותומכים בצורה נהדרת כמו פעם
אני אשמח להביע דעות על עבודות מעניינות שיצרתם, ובכלל בכל דבר כאן. ואשמח אם תעדכנו אותי!
בברכה, מאטריקס

tattoshka

New member
ממש מעניין

נתקלתי בעבודות המאוד מעניינות של הילה לולו לין,אני מצאתי אותן ´חזקות´,סתם לשתף אותכם...

vow

New member
המלצה :"קו על גוף" ב- ilMuseums.com

פורסמה כתבה על תערוכה במוזיאון מגדל דוד בירושלים העוסקת בנושא עיטורי גוף, קעקועים, חינה וכחל. מומלץ לקרוא ולבקר – לא שגרתי. ניתן לקבל עדכונים בדואל כל שבוע על תערוכות חדשות ברחבי הארץ – שירות מאוד נוח וללא תשלום. בקרו באתר המוזיאונים ישראלי ilMuseums.com

bring it on

New member
../images/Emo92.gifעזרה!!

אני מעוניינת למצוא קורס שמלמד סגנון ציור של אנימציה, הנפשה, דמויות וסרטים מצויירים, מישהו מכיר בית ספר או קורס שמלמד משהו מהמקצועות??

DrorCh

New member
תחרות נושאת פרסים

לקראת קיומו של שבוע הנכה בקהילה שיתקיים בתחילת חודש דצמבר 2002 יוצאת החברה למתנסים בתחרות נושאת פרסים לעיצוב גרפי לכרזות תחת הכותרת "שילוב נכים ואוכלוסיות מיוחדות בקהילה" מטרת התחרות היא להעלות את המודעות לצרכיהם של אוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים ואת חשיבות השתלבותם במסגרת הקהילה. דרישות טכניות: כרזה צבעונית בגודל חצי גיליון (50*70 ס"מ) שילוב הסלוגן "עם המגבלה בתוך הקהילה" בתוך הכרזה הכרזה תוגש לחברה למתנסים בצילום בגודל A4 ועל גבי דיסקט (לכתובת הרשומה למטה) את הכרזה יש להגיש לא יאוחר מ1 באוקטובר הכרזות שידורגו במקומות הראשונים יבחרו ע"י ועדת שופטים שכוללת נציגי החברה למתנסים, אומנים ונציגי ארגוני הנכים פרס למקום הראשון 3000 שח פרס למקום השני 2000 שח פרס למקום השלישי 1000 שח טופס הרשמה ופרטים נוספים ניתן לקבל במתנסים ברחבי הארץ או במחלקה לנכים ואוכלוסיות מיוחדות בחברה. למתנסים טלפון 09-7641503 נייד: 051-506342

moti80

New member
בפורום אמנות מעשית יציפו אותך במידע

אני מכיר את "טינקרבל" בדיזינגוף סנטר ואת "פנאי לי" ליד עזריאלי ברח´ "דרך פ"ת" אם אני לא טועה. בנוסף, יש לך את ארטא מרכז ברחוב נחלת בניימין - יש שם פשוט ההההכל ומסתבר שלי שוב ושוב שהם לא כל כך יקרים כמו שחשבתי. בהצלחה

moti80

New member
זה לרמה גבוהה במיוחד

אבל MAYA היא תוכנה להדמייה תלת-מימדית ויש לה מודול שלם של הדמיית בדים. היא ממש מדמה את נפילת הבד, הכפלים, טקסטורות ושקיפויות. כמו כן אתה יכול לקבוע את סוג התפר וכדומה. לפי ידיעותי גם משתמשים מעצבים רבים ב Coral Drew לעיצוב בגדים. איך הם משתמשים בה אין לי שמץ של מושג, אבל הבנתי שהיא טובה לצורך העניין. אגב, בנוגע למאיה אתה צריך את הגירסה Unlimited שהיא מכילה בתוכה את המודולים של פרוות ובדים. (בגירסה Complite זה לא קיים). שיהייה בהתלחה ותשתף בעיצובים :)

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ממליץ לנסות את אגודת הציירים והפסלים בתל אביב ברח´ אלחריזי, יש להם קורסים איכותיים. שוב ברוכה הבאה

ודאי

בצלאל קמרה אובסקורה ואם תסתכלי בעיתונים אני בטוחה שתמצאי עוד בתי ספר. אני גם מציעה לך לקפוץ לפורום אנימיה ולשאול את אותה השאלה

0sveta0

New member
וווווווווווווווואו

איזה דברים מעניינים היא יוצרת. מאוד נדהמתי מהחלבונים שהיא שמה בשפת הים, או מצילום של הפנים המוסתרות בבד לבן- כאשר השפתיים הרטובות מבצבצות החוצה, זה היה ממש חזק. גם החרוזים השזורים על חוט אדום שנראים כמו עיניים קטנות היצאות מהפה...יאק מגעיל.

למעלה