הודעות משוטטות

Julia L

New member
תמונה שאבא שלי צילם

במצלמה דיגיטלית, הכיכר האדומה במוסקבה. רוצים לראות עוד?

בבר

New member
ל- moti80 כתבתי לניר הוד מייל ו..

שהוא יחזיר לי תשובה (אמן כן יהיי רצון) אז אני אודיע לך.

moonlight B

New member
לכל אלה שאוהבים את האור../images/Emo29.gif

תחשבו על דברים טובים על רומנטיקה על השלווה שבתוך תוכינו על הדברים הטובים שמוסתרים לפעמים על הדבר האינושי שבנו שנותן לנו להמשיך הלאה . תשכחו לכמה רגעים את המצב הכלכלי הפוליטי והנפשי בואו ננסה להקדיש רק דקה אחת לכל דבר טוב ויפה וככה מנסיון נצבע את היום האפור או השחור שאנו חיים .

צריך חוות דעת על יצירות..

שלום! העליתי כמה עבודות שלי ואשמח אם תביעו את דעתכם הכנה.. יש שם ציורים, סיפורים, שירה, ויצירי מחשב.. תודה! http://stage.co.il/Authors/YinonPiamenta ינון

נת 2

New member
שבת שלום...

תודה על ההצעות שלכם בדבר ביקורת על תערוכות שביקרתי בהן, לצערי זה לא דבר שלא ניסיתי בעבר. לרוב, התגובות על ביקורות נלהבות שלי נענו במבט משועמם ומשפט כמו: ...כן כן, נלך מתישהוא בקרוב..."

תמרוטמן

New member
אחים, הושיעו!

לאחר תחינות רבות והסברים של "אתם במילא לא תולים את זה" אבא תלה לי את הציור שפה בצד בחדרי הקט. ועכשיו מגיע הקטע של הסקרנות. האמן הוא עודד פיינגרש, יותר מזה אני לא יודעת, אם למישהו יש מושג ולו הקטן מי היה האדם ומה עשה בשביל מדינה, מה אודה לו. :) (ואם למישהו יש גם מושג אולי איך קוראים לציור, אז בכלל.. :) ) לינקים ושות´ יתקבלו בשמחה, שבת שלום! תמר.

moti80

New member
הצעת עבודה

לפרוייקט חדש בחיפה, אני מחפש צייר/ת, עדיף בעלי נסיון בציורי קיר ובאייר בראש. מדובר במספר ציורי קיר במועדון-דיסקוטק. משך העבודה שבועיים עד חודש ימים ותחילת העבודה בשבועיים הקרובים. כל המעוניינים מוזמנים לפנות :) 053-428428

music dude

New member
אולי זה לא המקום - אבל צריך ../images/Emo53.gif

אני מחפש אתר שיש בו סמלים. סמלים הכוונה למשל לסמלים מכל הסוגים, אינ למשל מחפש סמלים של חופש. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

שלום לכולם , יש לי שאלה לדיון!!!!!!

בטח שמתם לב שאני חדשה פה ,קראתי קצת את מה שנכתב פה ונראה לי שאתם פורום ממש נחמד דרך אגב אני אשמח אם מישהוא יתן לי הסבר מה זה הפרויקט של הפורום שביצעתם. ועכשיו לשאלה שלי אליכם .האם אתם חושבים שציור שנעשה באמצעות התוכנות הגרפיות במחשב הוא עדיין יצירת אומנות ? ואם כן האם הציור הממוחשב המוצלח יכול לעמוד באותו קנה מידה של יצירות אומנות של ציירים גדולים ? תודה

בטון בפיסול... ../images/Emo53.gif

שלום וחן-חן על הפורום החביב... אני צריכה לעבודה באמנות חומר על : פיסול מבטון! כלומר, מה תכונותיו של בטון בפיסול. ( נברתי ברשת ולא מצאתי דבר! ), מה יחודו בבניית אנדרטאות ועוד. אני מקווה שכאן, בפורום זה, מישהו או מישהי יוכל לעזור...
תודה מראש

הודעת אזהרה - חשוב לקרוא!

בעקבות קבלת מסר אישי בתיבהת המסרים של תפוז שאותו קבלה גולשת ובו נכתב שהיא זכתה במצלמה ונתבקשו פרטים מזהים והדבר נתגלה כשקרי מכמה סיבות אני מבקשת מכם להזהר ולא לחשוף פרטייכם. בתודה מראש ומצטערת על אי הנעימות שגורמת לכם התנהגות לא מכובדת של אנשים זרים.

kochavit

New member
המכללה להוראת טכנולוגיה

מישהו מכיר אולי את המסלל לאומנויות העיצוב במכללה הזאת? אני רציתי לברר כל מיני פרטים אצל בוגרי המסלול. תודה מראש

Ancient

New member
מתנת יומולדת - עשה זאת בעצמך?

אני לא חושב שזהו הפורום המתאים לשאול בו את השאלה, אבל אני דוגל באימרה שמה שלא מועיל לא מזיק, אז אני אלך על-זה: יש לי ידידה מאוד קרובה בבסיס, אפשר אפילו לומר שאנחנו כביכול "ביחד", רק לא באופן מוגדר. לאותה ידידה יחול יומולדת בעוד כחודש וחצי, וכבר שאלתי אותה מה היא תרצה ממני כמתנה ליום ההולדת. כתגובה, היא ענתה לי שהיא לא רוצה משהו "קנוי", אלא משהו שאני הכנתי, בשתי הידיים שלי. השאלה שלי היא כזו: מה ניתן להכין למישהי כמתנה ליום ההולדת, כשציור \ פיסול \ רישום או כל דבר "אמנותי" אחר אינו מכשרונותי? המממ... נראה לי שזהו, מקווה לעזרתכם.
תודה!

miss_t

New member
שלום!

אני מחפשת רעיונות שונים ומגוונים לגבי ציור על משי.. רעיונות?

eranmc

New member
מה דעתכם?

זה בבית קפה במדריד (ספרד) שנקראת FANS. בתמונה רואים את מראיה קארי, קלינט איסטווד, גלוריה אסטפן, Alessandro Lecquio (תתרגמו אתם, קשה לי), וצאיין.

Julia L

New member
אז לויתן חזר?

מה בקשר לרעיון שלו לפרויקט פורום? ויתרתם עליו לגמרי? עוד מעט יגמר הקיץ..

SC

New member
קצת קשה לצאת לרגע מכל הבלאגן

בשביל זה אני צריך לצייר.

למעלה