הודעות משוטטות

פידבק

הנה עוד ציור ניסיוני שלי במחשב.. בודק את הגבולות של פוטושופ. לצייר עם העכבר זה כמו לנסות לצייר עם סבון חלקלק ביד החלשה שלך, כך שתסלחו לי על העיוות באוזניים ובאף.. מאיזה כיוון הוא מצוייר? מכל מקום, זה אמור להיות פליפו ברונלסקי, גדול אדריכלי הרנסאנס.. התבססתי על תבליט פיסולי של דיוקנו. זה עדיין לא מושלם, אבל הייתי שמח למעט ביקורת. תודה! ישוע מנצרת

אקריליק עיתונים וצבעי מים

חיחיחי, לא הייתי פה כמה זמן. התחלתי לצייר את סטיץ´. איזה חמוד. אבל הוא לא מצחצח שיניים. יש לו שיניים צהובות. בקיצור התחלתי לצייר על קרטון ביצוע עם אקריליק את סטיץ´ מהתמונה שלו ברשימת סרטי שישי. מותק. וגם התחלתי לצייר עם צבעי מים את התמונה של העין מהכתבה על עייפות ב7 ימים. יצא לא רע. סריקות? אולי מחרתיים. במקרה הכי טוב מחר בערב. ביי

manic_subsidal

New member
אממ..... סליחה?

יש למישהוא פה תמונה של שדה או יער או משהוא בסגנון שיש בה דגים מעופפים? אני יודע ש הקונספט של דגים מעופפים סצם ככה קיים בהרה ציורים ואני סצם רוצה לראות כמה תמונות כאילו כי זה דבר אדיר ואני לא יודע איפה לחפש

ברוך הבא לי

ציירתי מאות של- מודלים בעירום עד שחזרתי בתשובה לפני שנתיים+, ואני לא מתבייש בזה. מטעויות לומדים.

vow

New member
אמנות על נייר- כתבה באתר המוזיאונים

הנכם מוזמנים לבקר במדור התערוכות של אתר המוזיאונים ilMuseums.com. פורסמו באתר מספר כתבות על תערוכות חדשות ברחבי הארץ ובניהן כתבה זאת.

batcha

New member
פרסומת לתערוכת בוגרים בצלאל ../images/Emo176.gif

ראיתם את הפרסומת, כדאי לבוא לראות את התערוכה. פתיחה ביום חמישי 11.7.02 בשעה 8:30 סגירת התערוכה ב - 31.7.02 חברים מבצלאל אומרים שזה פשוט חובה לראות.

חץ מקשת

New member
יפה מאוד

בשביל עבודה בפוטושופ עם עכבר. אם אתה מעוניין לעבוד ככה הרבה אז יש עט דיגיטלי שמגיע עם פד וכך הרבה יותר נוח לעבוד - ממש כמו עם עפרון. מה שבכל זאת מפריע לי זה blur מוגזם שיש ממש על כל הציור ומטשטש את הכל. אם אתה מנסה להמנע מקוים חדים מדי תשתמש או ב feather שונה לכל קו או ב blur נקודתי באיזורים ספציפיים או ב blur tool או בכלל ב smudge . וחוץ מזה קצת יותר קונטרסט יעשה רק טוב לציור. ועוד משהו ... לא סתם , זהו :) נראה טוב

apathic

New member
מת על הציורים שלו.... גאון...

דרך-אגב, הוא תרם מציוריו לאלבום ONE HOT MINUTE של הרד הוט צ´ילי פפרס, אחד האלבומים הכי יפים שראיתי אי פעם. (גם אהבתי את השירים, אבל זה לא קשור במיוחד...).

למעלה