הודעות משוטטות...

רפרם

New member
מה דעתכם?

אני מצרף פה אתר שמתעד פעולה קטנה שנעשתה בירושלים. הפעולה ניסתה להביא ים לירושלים ע"י ציור של יותר מאלף ציורים של ים (ע"י אמנים וילדי גנים) ותלייתם על לוחות המודעות. אשמח לפידבק מכם/ן... ואם למישהו יש כח, ויש לו פידבק חיובי, אשמח אם תכולו לשלוח לאימייל המפורסם באתר, כדי שכל המעורבים בפרויקט ידעו על כך (הפרויקט הינו אנונימי, אני רק מלווה אותו מהצד).

G-maN

New member
סתם פתאום , בלי הזהרה מוקדמת...

הרגשתי שאני חייב לעשות משהו בפיינטשופ ,פשוט חייב! ויצא נחמד...קצת קיטשי (קיצ´י?) אבל נחמד.

amirbilu

New member
רציתי לשתף אותכם בפרויקט שיש בבית

ספרי. יש פרויקט הנקרא יזמים צעירים מטרת הפרויקט היא להקים חברה שתיצור מוצר ותשווק אותו,שבו משתתפים כיתות ט´,אני נבחן השנה כדי להתקבל שנה הבאה. בקיצור,השנה הקבוצה פיתחה מוצר הנקרא טושטוש. זה מן טוש לציור על קירות,כי עם טוש אי אפשר לצייר על קיר,עם מכחול זה לא הכי נוח.. זה מורכב מגוף,עם עם מן בלון בחלק העליון שלו כאשר לחיצה על הבלון תוציא אויר שיעבור דרך השסתום(כדי שהאויר לא יוכל לחזור אחורה,ומשם הוא יתיז את הצבע שנמצא בצינורית קטנה הניתנת להחלפה בכל מני צבעים ויוצא מתוך החלק התחתון שהוא נברג,ואפשר להחליף אותו, לצורות אחרות,דק,עבה וכו´. כרגע החברה הצעירה במגעים עם חברת נירלט בקשר לפיתוח המוצר. בפרויקט הזה עורכים תחרות בכל הארץ. המוצר של הבית ספר שלי גמר מקום 1,בתחרות המחוזית,ועכשיו הוא עלה לתחרות הארצית.(שעדיין לא התקיימה) רציתי לשאול אותכם,מה אתם ושבים על המוצר,בתור אומנים?,הוא יילך טוב?אתם תקנו אותו? תודה,

shookiti

New member
זה רק אני או שהשבוע לא היה ../images/Emo12.gif

מלך השבת? או משהו כזה?

nogit.

New member
שאלה....

אולי אתם יכולים לעזור לי כאן... אני מחפשת אתר (בעברית) שמציג בקיצור זרמים שונים באומנות, ואמנים מרכזיים הזרמים האלה... אשמח אם תוכלו לעזור!:) תודה!!:)

meirka

New member
היי - אני מקווה שזה המקום

אני מעוניין להתחיל ולהיות מודל לצלומים ציורים ופיסולים. אם יש אומן שמעוניין בשירותי אני אשמח "להתייצב"... צרו קשר במייל : [email protected] , ושיהיה בהצלחה.

G-maN

New member
אזהרה../images/Emo5.gif....שונא שזה קורא לי../images/Emo5.gif

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך בואך אל הפורום, הקישור ששלחת לא נפתח.

SC

New member
אמממ מעניין מאוד

אני לא יודע אם הייתי רוכש מוצר זה לציור על קירות כיוון שקיימים בשוק מכשירים אחרים המספקים פתרון טוב לציור על קירות כגון האייר בראש. לבטח הייתי קונה מוצר זה לניסיון או מנסה אותו לפני הקניה. דווקא נראה לי מתאים יותר להשתמש במוצר זה לפלקטים ו/או לעבודות קטנות ועדינות.

scarlet moon

New member
קישורים

תסתכל בקישורי הפורום..... יש שם דברים מצוינים... גם מה שאתה מחפש

באופן עקרוני לכל פורום

יש לוחות פורום, שם ניתן לפרסם כל מיני דברים ולהכניס פרטים וקישורים. אז אולי כדאי שתעביר את הודעתך ללוחות הפורום שלנו

בשביל לחפש לך קישורים

את צריכה להיות יותר ספציפית...יש אין ספור אתרים בנושאי אמנות ברשת.

נכון - לא היה כי לקחנו חופש!

במיוחד אני - נסעתי לי רחוק רחוק כדי לנפוש (בסוף לא היה שווה - אבל נסעתי) והנה אני חוזרת ובגדול!

yonabarak

New member
קבל רעיון אחר

שקיים בעולם הרחב, ופותח ע"י אמני גרפיטי: התקן פלסטיק פשוט שמורכב על פחית ספריי, ונותן לריסוס צורה של ריבוע ברוחבים שונים, כדי שהריסוס יהיה יותר מדוייק. אפשרות אחרת היא התקן ריסוס, בדומה למה שתיארת, שמתלבש על מארקרים קיימים.

הייזל

New member
אני גונבת את הציור הזה

לפורום מד"ב. נראה לי שזה בדיוק מה שחיפשנו לפרוייקט אחד.

למעלה