הודעות משוטטות...

double M

New member
צריך עזרה....

שלום, אני מתן ואני בעיקר עוסק בגראפיטי. אתם אולי יכולים לתת לי קצת לינקים לאתרים שמלמדים/עוזרים לצייר יותר טוב הצללות ותלת מימד? עדיף בעברית.... תודה מראש

rastotman

New member
אותה עבודה על קוביזם

אני צריכה להגיש מחר את העבודה המתוקנת על התפתחות הקוביזם, וקצת קשה לי עם חלק מהערות של המורה. היא כתבה לי שבמעבר מהעלמות מאביניון לקוביזם (בדרך (או מילה אחרת- הכתב שלה לא ברור) לגיבוש הסגנון) פיקאסו עובר גם את השלב הפיסולי. עכשיו לפי מה שאני הבנתי השלב הפיסולי אלה ההשפעות שלו מהפיסול האפריקאי. כנראה שזה לא נכון. בשלושה וחצי ספרי לימוד שיש לי מדברים רק על הפסל ראש אישה, וגם שמה לא מדברים על "שלב פיסולי". יש לכם רעיונות בשבילי? (שוב, זה למחר).
.

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך הבא מתן, יש לנו במאגר הפורום קישורים לאתרים המלמדים כמה שיעורים לא בהכרח גרפיטי. מקווה שתהנה ותמצא מבוקשך.

קצת קשה לענות לך

ראשית מכיון שאינני יודעת מהו ההדפס, שנית מכיון שאינני יודעת כמה עותקים נעשו להדפס הזה, תוכל להסתכל בעצמך - בפינה התחתונה מתח לציור אמורים להיות שני מספרים הכתובים בצורה הבאה: XX/XX כלומר, ההדפס שלך צריך להיות ממוספר מתוך כל ההדפסים שנעשו לציור, ככל שכמות ההדפסי קטנה יותר כך ערכו של ההדפס גבוה יותר. בכל מקרה, אני מציעה לך לקחת את ההדפס למעריך, או פשוט לפנות לחברת שמאות כדי שתשלח לביתך שמאי המתמחה האמנות, השירות כרוך בתשלום. מקווה שאתה מחזיק אוצר
בהצלחה.

שלום אסנת וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

גם לנו נעים לארח אותך, אני מקווה שתצרפי אלינו על בסיס קבוע גם אם את עצמך לא יוצרת, אנו שמחים על כל משתתף המביע עניין באמנות. תבואי אלינו הרבה.

komandatore

New member
בטלויזיה -דאלי וקומדיה

ביום ראשון בערוץ 23 ב22.48 (שימו לב לשעה...)התהילה והכלימה על סלבדור דאלי ביום שני ערוץ הסרטים 18.50 הדבר הגדול הבא סאטירה על אמנות וטעם אמנותי

למעלה