הודעות משוטטות

הודעה !

מגנה ואנימה ממש ממש לא קשור לציורים שלי .. מעדיף להיות פה למי שהציא ששם יותר טוב

עטרה ב ט

New member
שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום

נהיה פה צפוף נורא וממש קשה לעקוב מרחוק, בכל זאת אני אספר לכם שבמסגרת מעבר הדירה שלי יש המון עבודות ידיים, מן הסתם יותר אומנות מאשר אמנות, ובכל זאת זה החלק היחיד שכייפי במעבר דירה
... אז בינתיים היו צביעות של מדפים ושל רהיטים היו החלטות של איפה לשים את מה איזה רהיטים לקנות איך לחדש דברים ישנים וכל מיני הברקות קטנות..... עכשיו לכל אמני הקירות שביניכם שאלה: יש לכם נסיון עם ציפוי של קירות בבד ?

רובנס

New member
סתם הצעה נחמדה

פעם נענתי לפרסומת בעיתון שקראה לציירים חובבים ומקצוענים להתאסף יחדיו ולצייר נופים או דברים אחרים והאמינו לי היה מקסים היה כייף כל כך מצר אני שהפסקתי ללכת אליהם והיום עם המצב הבטחוני הקיים שווה לצאת לצייר בחבורה מנופי הארץ סתם רעיון

דלעת

New member
מישהו אולי יודע...../images/Emo35.gif

איפה אפשר למצוא באינטרנט חומר על אומנות ישראלית קלאסית? כולל מידע, ותמונות? (נחום גוטמן למשל...) תודה מראש!

omrigoren

New member
חבר´ה אני צריך עזרה

שלום לכולם. אני חייב חומר על הקשר בין הטלת פצצות האטום ביפן לבין האמנות שנבעה מכך ועל הנושא. כל דבר שנראה לכם קשור יעזור - תגובות,הצעות לחיפוש חומר וסתם דעות.תודה מראש, עמרי.

לולו15

New member
ואו...../images/Emo124.gif

איזה פורום עם אנשים מדהימים.. (לא אני לא חנפנית) אני פשוט חולה על אומנות ורוב הציורים שראיתי פה מדהימים

tazunka

New member
בית ספר שורשים לאספנות והערכה אמנות

מישהו מכיר? המלצות? רשמים מקורס אספנות?

elior123

New member
יש לי בעיה קטנה....

אני מזה אוהב שאנשים באים ואומרים לי לצייר להם מה שבא להם. לא יודע, זה פשוט כיף. האם זה סוג של התמכרות לדבר?

omrigoren

New member
"עריסת חתול"

אני מחפש בדחיפות כל חומר על הספר עריסת חתול של וונגוט. כל דעה שיש לכם, נקודת מבט אמנותית, עבודה וכו´ יתקבלו בברכה ואף בתשלום.בתודה, עמרי.

alanis guy

New member
עזרה דחופה!!!

יש לי ביום ראשון מגן בתולדות האומנות, ואני בחיפוש ארוך אחרי תמונות של שלוש יצירות: 1. נחום גאבו - עמוד 2. דיוויד סמית´ - קובי19 והשלישית היא דיוקן עצמי של רמברנדט ואן ריין, זו בה הוא נאה מחייך כמו במסיכה טראגית, שצוירה לקראת מותו. מישהו מוכן בטוב ליבו לעזור לי, לקשר אותי לתמונות האלה?? תודה מראש, ALANIS GUY

בתי ספר לאומנות

היי,אתם מכירים שמות של בתי ספר או מכללות שאפשר ללמוד בהם[אחרי התיכון]או אתרים שלהם תודה אורן

neta alon

New member
האם מישהו מכיר את הצייר??

שלום! ברצוני לשאול האם מישהו מכיר את הצייר k. bauer יש לי יצריה שלו בבית ואני רוצה לברר עליה! תודה :) נטע תוכלו לענות לי ב [email protected]

רובנס

New member
נו ומה אם צפוף יש מקום לכולם ../images/Emo24.gif

וחסרונך הורגש היטב

G-maN

New member
לא הבנתי

מהי בדיוק ההצעה? אפשר יותר ספציפיות?...

pomelit

New member
תמידתמיד תמיד

שווה להתחיל בגוגל, או בתמונות או בגוגל הישראלי. בכל מקרה, מומלץ לבקר גם באתר המצויין של סנונית, ולעשות חיפוש - יש להם הרבה דברים. מטבע הדברים הנישה הישראלית יחסית דלה בנוף האינטרנטי, אבל בטוח יש גם לה משהו.

הליויתן

New member
הספר "עריסת-חתול"מאת קורט וונגוט

הספר המצוין למעלה מדבר על הענין הזה בדיוק (בין היתר)והוא תוצאה אמנותית ישירה!.גם אני מתענין בנושא,אשמח אם תשתף גם אותנו בתוצאות החיפוש!

דוקא לא נראה לי../images/Emo132.gif

עושה רושם שפשוט כיף לך לצייר וזה שאנשים מבקשים ממך לצייר זו מעין מחמאה. תהנה מהפידבק, ואל תשכח לסרוק ולהראות לנו כמובן.

scarlet moon

New member
מכללות לאמנות

אני אישית מכירה את "בצלאל", "קאמרה אובסקורה" ו"שנקר"... אם אתה מחשיב תאטרון כאמנות, אז יש כמובן את "בית-צבי" ו"ניסן נתיב"...

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לא מכיר את הצייר הזה אבל אפשר להכנס לאתר גוגל ולהקליד שם במנוע החיפוש את שם הצייר. שוב ברוכה הבאה

למעלה