הודעות מנהליות!

סקר חדש בפורום!

ישנו סקר חדש בפורום, כזכור כל מי שמצביעה - משפיעה! (מיועד לשני המינים כאחד!) הצעות לסקרים אפשר תמיד תמיד תמיד להעביר אלי!

לוח ההודעות בפורום התעדכן!

יש הודעות חדשות בלוח הפורום, כולם לבדוק! אני רוצה להזכיר, כי הלוח פתוח בפני כל הודעה הקשורה לנוער מרצ, וכל אחד יכול לפרסם הודעות בלוח... נוסף לכך, סניפים, אזורים או מי שלא יהיה שרוצה לפתוח לוח ייחודי בפורום (לדוגמה: לוח הודעות אזור שרון) מוזמן לפנות אלי....! תזכרו, הפורום הוא כלי נהדר להעברת הודעות!

tali_le

New member
הודעות מנהליות 2

טוב, שבתי אליכם אחרי הרבה זמן של העדרות מהפורום, אז יש לי כמה הודעות: הודעות חסרות שחר כהרגלי משכבר הימים מחקתי הודעות חסרות שחר ומהות לפורום... אז אני אבקש יפה (אבל אני לא נחמדה אז זו הבקשה הראשונה והאחרונה: - המוסד - Roobie - aharon5 בבקשה להפסיק עם הויכוחים המיותרים. נשמח לדיונים כאלה שעדיין לא התנהלו בפורום אבל חזרה על כאלה שכבר היו לא מתקבלת כאן בברכה ובעיקר בלי תגובות להודעות שלנו על פעילויות התנועה - מפריע לכם - תפתחו שרשור חדש פינת המאמרים אני רוצה לפתוח כאן את פינת המאמרים בתקווה לשפר את הפורום וכמו שכבר עלה הרעיון אז הנושא הראשון הוא החיסולים יתקבלו מאמרים מכל אחד שרוצה לא יתפרסמו מאמרים שיכללו השמצות ושאר דברים שאני לא אוהבת בפורום שלי... זהו להיום... גלישה נעימה לכולם

Roobie

New member
למה ויכוחים מיותרים?

כבר הסברתי בשירשור אחר, אני לא מנסה לתקוף מישהו אלא לשכנע ואולי אף להשתכנע.

א.א.אפל

New member
ועוד הודעה מנהלית...

פינת טיעון השבוע לא תתפרסם יותר (אוווו....) בגלל שלא השיגה את מטרותיה והתנגדות של כמה מחברי הפורום אליה (יותר נכון לא התנגדות אלא יותר סלידה)

למעלה