הודעות מכירה.

M a x

New member
הודעות מכירה.

בשבועות האחרונים נתקלנו לא מעט בכותבים מהפורום שהתעקשו לפרסם הודעת מכירה שלא ביום ה'. אנו מבקשים שוב -הודעות מכירה/קניה אך ורק ביום חמישי ובשרשור המיועד לכך. תרוצים כמו..."אני חייב לקנות דחוף" לא יתקבלו. בנוסף,הודעות מכירה/קניה שלא תשורשר לשרשור המכירות תימחק,
ניהול הפורום גובה מאיתנו מחיר יקר בזמן גם מבלי שנתרוצץ אחרי הודעות כאלה ש"ברחו" מהשרשור המיועד. תזכורת למי שאינו יודע במה מדובר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בסוף אני אקנה אותך...

רק בכדי להביא את 15 דקות התהילה (שלא נגמרות לעולם) לקיצם...

R-o-i

New member
אתם בחרתם לעשות את הניהול...

מורמ הציע את עצמו... אתם בחרתם לחזור... או שתרגישו כמו שוטרים או שתתנו יד חופשית. הודעה של "מישהו מכיר פיור למכירה" לא תעשה לך בלאגן בפורום תהנה מיידלע... רועי

nunimon

New member
הודעה אחת לא, אבל..

עוד הודעה ועוד הודעה ועוד הודעה ועוד הודעה ועוד הודעה ועוד הודעה... אאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועוד הודעה ועוד הודעה ועוד הודעה... נראה לי שהמסר עבר...

tygger

New member
בדיוק על זה אנחנו מדברים.

תרשה לי להבהיר לך, הפורום הוא לא לוח מודעות למכירה. לא היה, ולא יהיה. מישהו שאל על פיור למכירה? יופי. אתה מכיר את כפתור שליחת המסרים? תשתמש בו. רוצה להעלות שוב משהו שלא היה מובן לך בנושא הניהול? גם במסר פרטי. לא מתכוון לדון בעניין הזה שוב.

R-o-i

New member
../images/Emo45.gif אני עוד אארגן מרד ../images/Emo6.gif

חכו חכו כשפליצר יחזור...

M O R M

New member
מעולם לא הצעתי את עצמי לתפקיד!!

אני לא מתאים ולא הייתי מתאים לתפקיד כזה מעולם. אין סיכוי שזה ישתנה בשנים הקרובות. את קטע הניהול שלי בחיים בפועל סייתי. אני מוכן לנהל מקסימום איזה חנות מכולת קטנה ולפעמים לגלגל איז שיפוד וקציצה - זה הכל וכך זה ישאר.

R-o-i

New member
תזכור את המילים הללו...

אני בטוח שאתה עוד תהיה המנהל פורום הזה... רועי

הבעת דעה

שלום מורמ לדעתי אתה חייב באופן קבוע לפחות פעם בחודש לארגן לנו רוכבי האופנועים מפגש גסטרונומי ברמה כיאה לרוכבים מעולים כמונו. המפגשים יעלו את מצבהרוח של כולנו,וזה רק יתרום לאוירת השקט,והשובע

shayvilk

New member
פעם בחודש? לא נראה לי שאתה מבין

כמה כאב ראש יש לו כרגע ממפגש תקופתי... תקן מור אם אני טועה

לא יכול להיות שיש לו כאב ראש

ואסביר: מי שיש לו כאב ראש לא עושה למען הקהילה מה שמוטי עושה!!! הוא נהנה מזה קשה לו בלי זה הוא מאוהב בחברים שמצטרפים אליו הוא מרגיש שהוא הלידר בכל החגיגה,וזה לזכותו הוא אוהב את הקצב,ונהנה לראות אותו בוצע וחותך בבשר החי... הוא אופנוען מאומן והוא גם שמן,,,סליחה כבד בקיצור בחור על הכיפאק אז למה לא פעם בחודש ? מה רע בזה ? הוא נהנה וגם אנחנו נהנים

למעלה