הודעות מינהלתיות

starless

New member
הודעות מינהלתיות

בעיקבות כמה הודעות שנמחקו בפורום כמה הודעות : אין להכליל - אמרנו פעם פעמים שלוש וארבע אין לקלל , או להשפיל דברים שלא קשורים לפורום אבל ממש ממש לא , לא דבר שאיכשהו קשור אלא דיונים על סקס כמו שהיו פה כבר או על דתיים חילוניים מקומם לא פה , אנחנו לא מבינים בעניין ובטח לא מוסמכים לנהל פורומים שקשור לנושאים שלא קושרים לרוק נטו . כל דבר שלא קשור ומתחיל ויכוח מיד ימחק כל קללה שחורגת מהגיון פשוט תמחק דיבור יותר מדי בוטה מיד ימחק , אם אדם ימשיך עם ההתנהגות הזאת הוא יחסם ואנחנו נקבע מה זה בלתי הולם כמה אנשים פה עברו את הגבול ושמתי עיין עליהם (גם עדי שם לב על כמעט אותם אנשים ) בקיצור ההפקרות שהיתה פעם לא תחזור על עצמה תשתלטו על עצמכם תקראו את ההודעה לפני שאתם שולחים אותה, אל תסיתו , אל תתמהגו לאחרים כמו שאתם לא רוצים שיתנהגו עליכם ערב טוב לכולם

צודק ב100%!!!!!!!!!!!!!!!

כמו שאמרתי אני קורא כאן כבר כמה חודשים וראיתי הרבה אנשים לא נחמדים כאן ואני לא אפרט ולא אגיד שמות שלהם...אני מכיר טוב את הרוב כאן ולדעתי צריך להיות מנהל יותר קשוח כי בזמן האחרון אתם נותנים להם יותר מדי חופש!

Sham 69

New member
נו באמת ..

אז זורקים פה ושם "היפים מסריחים" .. "קומוניסט הומו עלוב" .. וכו´ מה רע? צריך קצת טעם בפורום .. אז כמה "קללות" והכללות לא יזיקו, לא צריך לזרוק על כל "היפי מסריח" .. ויש פה היפים שפשוט דורשים את זה ..

למעלה