הודעות מומלצות 21.3.

אוריא

New member
יש הפתעות בים שעדיף בלי. ../images/Emo5.gif

יש דברים בים שעדיף לא להתקל בהם.

דבר כזה עוד לא היה

אז הנה זה מגיע - הפרק הראשון המתורגם לעברית מהספר "ג'סי - הרפתקאות אלביס פרסלי לאחר המוות". אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב. הספר מתוכנן להתפרסם בהמשכים, יש 35 פרקים.

מיטללל

New member
מומלץ-

היררכיית הנשים. " הרבה כסילים ובורים בעולם לא יודעים להבחין באיכויות של בנות מסוימות, ולא יודעים להבדיל בין כוסית אמיתית לכופנה מוסוואת. במקרה נגלה אליי החומר מהקלסר הירוק. אז החלטתי לעזור לכם, לאותם כסילים, להתגבר על הבורות. "

מזל טוב../images/Emo70.gif נושא ושם הפורום הוחבו

פורום 'אסטרטגיות למידה' הורחב פורום 'אסטרטגיות והנגשת למידה'. כעת הוא עוסק גם בטכנולוגיה להנגשת למידה ובהנגשת למידה לא טכנולוגית. מה היא 'הנגשה'? בררו במילון המושגים של הקהילה.

sh53

New member
החצי השני שלי

"כל אדם מחולק לחצי..החצי שהוא מחזיק בו והחצי שמישהי מחזיקה בו.. פעם בחיים אתה מסוגל למצוא אותו..ובאמת להבין שזהו החצי השני שלך.. אז אני את החצי השני שלי פגשתי..אתמול.." פה

דנטל

New member
שאלה הזויה משהו

מה היה קורה לו יכולתם לקרב את האדם שיושב שם מולכם במעמקי הוירטואליה בלחיצת כפתור? תרחישים יתקבלו בברכה.

sh53

New member
הלוואות - האם צריך להחזיר?

"קניתי לחברה שלי כרטיס להצגה , לא יקר מידי אבל , אני לא עובדת עכשיו ...ואני מאוד לחוצה עם הכסף , כשביקשתי ממנה להחזיר לי היא צחקה עלי שאני "מתחשבנת" איתה.... אבל ... כסף זה כסף... וזה מפריעעעעע" פה

אוצר מילים פסיכומטרי, הכצעקתה?!

האמת, יש הרבה מה לעשות. קיראו ההודעה שבקישורית והציעו את עזרתכם.

חינוך ביתי בבית 'נקי' ומבודד.

בריאות או חינוך סביר? מה עדיף? הימנעות מרעלים או בית שאינו מרוחק מדי ממרפאים בעיסוק ובדיבור?

למעלה