הודעות מומלצות 17/3

אהבה...

כל אחד והאחר שלצידו... כל אוהב וזה שאוהב אותו לכולנו יש דרכים שונות להביע את הרגשות הבוערים בתוכנו... איך אתם אוהבים לאהוב ולהיאהב ? מואום "ארוטיקה באהבה"

../images/Emo96.gif ו- ../images/Emo185.gifבו זמנית...

עד כמה אתם מסוגלים לעשות כמה דברים יחד ועדיין להשאר מרוכזים..? כמה דברים אתם מסוגלים לעשות בו זמנית בלי להתבלבל ..? האם זה נכון שלנשים יש את היכולת לעשות הרבה יותר דברים בו זמנית מאשר גברים ..?

פגישה ראשונה...

מילים משפטים שיחות שעות ארוכות של ביחד משני צידי המסך... תחושה נפלאה של געגועים כמיהה ותשוקה... איך ומתי מחליטים להפוך את הוירטואלי לממשי? מה גרם לכם להחליט על פגישה ראשונה?

ספרות מתורגמת

בואו להציץ לתרגום הפרק הראשון של הספר "ג'סי" בפורום אלביס פרסלי

girlgirl3

New member
מומלץ!~מומלץ!מומנלץ!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=133&msgid=28954102 סגנון כתיבה מדהים וחודרני כמו שרק היא יודעת מומלץ ושוב מומלץ

sh53

New member
../images/Emo99.gif אהבה LOVE ../images/Emo23.gif

"זה התחיל ביום בהיר, של שמש, אתה עמדת מולי, חייך אלי אל מול השמש החמה, קראת לי "נשמה" .. {}" פה

sh53

New member
מחכה...

" מחכה לשיחה מחכה לשמוע את קולך מחכה לחיוך המתוק שלך מחכה למגע המחוספס של מגע ידיך מחכה לחיבוק להכל... לא דיברנו חודשיים ואז ביום השמח בחיי חזרת דיברנו סלחנו אמרנו שנדבר אז מה קרה? הכל היה מצוין אמרת שאני חשוב לא מגיע לי הסבר?! לא מגיע לי תשובות?!" פה

sh53

New member
הנתיב הנכון

"מחפשת את הנתיב ששמו לשכוח אך בטעות פניתי לנתיב הלא נכון אליך... וכשראיתי אותך כל המאמץ לשכוח נראה לשווא הפצעים נפתחו ומלח דמעותיי שרף את הפצעים רוצה לשכוח בנתיב הנכון לבחור" פה

בקשת עזרה של גולשת

סיבות לפרסם- א. זה מושך תשומת לב ב. התגובות המדהימות שהיא קיבלה בשרשור להודעה זו. תגובות של חום ותמיכה ועדוד מאנשים שהיו שם ויצאו מזה. סבות לא לפרסם- בכל זאת הודעה שמרמזת על התאבדות. אולי זה חלילה יעודד גולשים אחרים לכתוב הודעות כאלו בפורומים השונים. לשיקולך גילה, הפרעות חרדה - תמיכה

למעלה