הודעות מומלצות ל 6.3.04

בעקבות החשיפה של ג'נט ג'קסון

אמרו עליו שהוא 2nd to none - שאין שני לו והוא היה הראשון בכל דבר שעשה. לחצו כאן ותבינו על מה מדובר.

פורפור

New member
הייתה לנו מסיבת פורים

ענקית את הסיכום הביאה לאונה שלנו מחמישים פלוס. ממליצה להביא לשער תפוז ולתת לה כתר.

שרונהה

New member
מוסיפה על דבריה של פורפור

זו היתה מסיבת פורים בה כל חברי פורום חמישים פלוס הגיעו מחופשים בניקים אחרים. את הסיכום והתקציר של כל אלה תוכלו למצוא בקישור

ה מוזה

New member
../images/Emo151.gif משחק פורים

מתחפשים צוחקים מצחיקים במשחק התחפושות הפורומי חג שמח

neko

New member
עם כל חוסר הצניעות של המלצה על

עצמי, זו הודעה שהשקעתי בה הרבה זמן ומרץ: עוד הפרכה לקיום אלוהים (יש כמה וכמה, ד"א), אבל מנק' מבט שונה מהרגיל.

bodas

New member
אהבה ורגש - קיים או לא?

האם האהבה והרגש הם בסך הכל חומרים כימיים הזורמים בדמינו ומשפיעים על המוח?... האם יש דבר כזה "רגשות" או שזה רק מנגנון כימופיזקלי? הכל בפורום ביולוגיה

Saatlan

New member
אני סבור שעל הבלוג שלי להחשב מומלץ

הבלוג שלי מכיל רשומות בודדות ולכן הוא נמצא רחוק רחוק ועמוק בין דפי הבלוגים - דבר המקשה מאד על פרסומו, אם למשל היה מכיך 300 רשומות והיה ממוקם בעמודה הראשית אותה כולם רואים כשהם נכנסים לכאן. מעולם הבלוג שלי לא זכה לפרסום כלשהו ואף על פי שתי העובדות הללו זכה היום (ה6 למרץ) הבלוג שלי ל150 מבקרים שונים ע"פ הסטסיטיקה. אני מאמין שאם ירשם כמומלץ תרקיע הסטסיטיקה שחקים ותגיע אולי אף לאלפים. תודה.

ה מוזה

New member
המלצות בלוגים

ניתן לפרסם בפורום בלוגים בתפוז עידכוני פוסטים והזמנת קוראים לבלוג צוות התוכן בתפוז בוחר את ההודעות המומלצות על פי שיקוליו . במידה וימצאו את הבלוג שלך כמתאים - הוא יעלה למומלצים . תודה.

למעלה