הודעות מההנהלה

fugitive

New member
הודעות מההנהלה

"בחוץ יורד גשם, קר לי ורטוב, בוא אליי אהוב, בוא אליי אהוב ותחליף לי חיתול." (מתוך האלבום של זהר וגנר והמסריחים שחלקכם שמע את סיפור הקנייה שלו בדיוטי פרי) שלום כולם, שבתי מהניכר ומהנגב ויש לי מספר הודעות מנהל חשובות מאד. בואו נתחיל:

fugitive

New member
Where is the Hummus אוסף שלנו להורדה!

בתוך המגזין החדש של "השרת העיוור" שעלה אתמול לאוויר תוכלו למצוא את איפה החומוס שלנו, אוסף קטעים שהוקלטו ברדיו הר-הצופים, עם העטיפה המאממת של אבי בוחבוט, ועם לדג'לי וקטמין והבלאק ליפס ומורה חיילת ולוסל מאר ועמור הרשמן ועוד ועוד. כנסו ותורידו עכשיו.

fugitive

New member
אסף אנטמן בישראל!

אסף אנטמן שב השבוע לישראל והיה צלם רשמי של הרשויות באינדי-נגב! הידד! נתי ואני קיבלנו הצצה למצלמה שלו ונראה שיש למה לצפות.

fugitive

New member
לוח הופעות

אם מישהו יודע מה קורה השבוע באוגנדה, נשמח כולנו לדעת... ~שבת~ * ארז הלוי יופיע בבית אביחי. * אנסמבל שם טוב-לוי בצוללת הצהובה. * והאנסמבל האתני-ישראלי יופיע במוזיאון ארצות המקרא. * N.O.D בבאסס, לא יודע מה זה אומר. * אוריה ברטל יופיע בקצה. ~שני~ * שני האחרון של אוקטובר, שאתמול הגיטריסט של אנטיביוטיקה סיפר לנו שהוא אוהב אותם, יופיעו בבאסס. * משה שוראקי יופיע בסירה (!). * מי שהיה אתמול באינדי-נגב בוודאי ראה ואולי גם שמע את האגדה על הבחור הסיני המוזר שמסתובב בירושלים ומנגן על כל מיני כלים. בכל מקרה, הבחור הסיני המוזר שאין לו כנראה שם כי ככה הוא מופיע בפרסום של מסיבות בטחוניות יחזור מאינדי-נגב ויופיע באוגנדה. ~שלישי~ * פסטיבל בעמק-רפאים, מ-17:00: יופיעו בין-השמשות, מארש דונדורמה ויהלי סובול. * מרסדס סוסה שוב בארץ, ותופיע בבנייני האומה. * להקת המקור תופיע בצוללת הצהובה. ~רביעי~ * דני זמיר מארח את אביתר בנאי בצוללת הצהובה. * נעם רותם יופיע בינקיז. * טל גורדון פוגשת את אלונה דניאל ושלמה בר לשיחה וג'ם בבית אביחי. ~חמישי~ * קורין אלאל תופיע בצוללת הצהובה. לא שמעתי את האלבום האחרון שלה ולכן אני עדיין יכול לכתוב בלב שלם שאני אוהב אותה. * אסף אבידן והמוג'וס יופיעו בצוללת הצהובה. * עוד מסיבה עם די ג'יי מגרמניה שמארגנים פאקוטק בבאסס, כוכב/כוכבי הערב הוא/הם Move D. * לטיפה Pאנק תתקלט בטיפה. ז-ה-ו. חוצמזה, ספרו איך היה באינדי-נגב (חחח). דודו, נתי, תמר, ארז ואני (וגם מיקי האלקטרון ואנטמן כמובן) היינו שם, אז תכתבו כשתחזרו. לי היה ממש כיף השנה ביום היחיד שהייתי בו, אבל אני מחכה שמישהו אחר יתחיל. תמר - את מילאת מחברת ברשמים אז לך אין תירוצים. שבוע טוב.

davecom

New member
רשמים מאינדי נגב

אפשר למצוא בפוסט שהעלתי לפורום ב ynet. סליחה על ההפנייה, נראה לי עדיף מלמחזר את זה פה. אבל בשתי מילים, היה כיף.

shellyland

New member
באוטובוס מאחורי ישבה מישהי

שכל הדרך מהר הצופים לקטמון סיפרה לחברה שלה בטלפון על הבחור החדש שהיא פגשה באינדי נגב. לא נראה לי שזה היית אתה, כי היא אמרה שהוא נמוך.

מחר יהיה לינק

לרשמיי המקוצרים עד מאוד בעכבר העיר אונליין. בינתיים אני רק אגיד שתי מילים: פאניק אנסמבל. לגבי קורין אלאל - אם זה המצב, אני ממש ממש מציעה לך לא לשמוע את האלבום החדש שלה. אמנם יש בינינו כאלה (אהמ נתי אהמ) שחושבים שאגי משעול וגמלי שלמה שטובעים בפלמוליב זה אחלה, אבל אני לא אחת מהם. והודעה קצרה לסיום - מר א. אנטמן, אם אתה רואה את התגובה הזו, אנא צור איתי קשר מייד במייל או בטלפון.

אז איך היה באינדינגב?

ככה, פחות או יותר. רשמים מפורטים יותר יופיעו במוקדם או במאוחר בבלוג שלנו, או של הרדיו, או בפורום מוזיקה ישראלית בוואינט....

fugitive

New member
אני אתקן את עצמי

הרי לא יכול להיות שגם קורין אלאל וגם אסף אבידן יופיעו בצוללת ביום חמישי. אני מתרשם שהפרסום לגבי אסף אבידן מוטעה וקורין אלאל מופיעה.

הו! מרגש! ברוך השב!

שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני משוועת לפלייליסט+אורח. אנחנו רוצות לשמוע את כל סיפורי דובי הגריזלי שאספת לך בארצות רחוקות. תבוא?

למעלה