לוח הופעות
אם מישהו יודע מה קורה השבוע באוגנדה, נשמח כולנו לדעת... ~שבת~ * ארז הלוי יופיע בבית אביחי. * אנסמבל שם טוב-לוי בצוללת הצהובה. * והאנסמבל האתני-ישראלי יופיע במוזיאון ארצות המקרא. * N.O.D בבאסס, לא יודע מה זה אומר. * אוריה ברטל יופיע בקצה. ~שני~ * שני האחרון של אוקטובר, שאתמול הגיטריסט של אנטיביוטיקה סיפר לנו שהוא אוהב אותם, יופיעו בבאסס. * משה שוראקי יופיע בסירה (!). * מי שהיה אתמול באינדי-נגב בוודאי ראה ואולי גם שמע את האגדה על הבחור הסיני המוזר שמסתובב בירושלים ומנגן על כל מיני כלים. בכל מקרה, הבחור הסיני המוזר שאין לו כנראה שם כי ככה הוא מופיע בפרסום של מסיבות בטחוניות יחזור מאינדי-נגב ויופיע באוגנדה. ~שלישי~ * פסטיבל בעמק-רפאים, מ-17:00: יופיעו בין-השמשות, מארש דונדורמה ויהלי סובול. * מרסדס סוסה שוב בארץ, ותופיע בבנייני האומה. * להקת המקור תופיע בצוללת הצהובה. ~רביעי~ * דני זמיר מארח את אביתר בנאי בצוללת הצהובה. * נעם רותם יופיע בינקיז. * טל גורדון פוגשת את אלונה דניאל ושלמה בר לשיחה וג'ם בבית אביחי. ~חמישי~ * קורין אלאל תופיע בצוללת הצהובה. לא שמעתי את האלבום האחרון שלה ולכן אני עדיין יכול לכתוב בלב שלם שאני אוהב אותה. * אסף אבידן והמוג'וס יופיעו בצוללת הצהובה. * עוד מסיבה עם די ג'יי מגרמניה שמארגנים פאקוטק בבאסס, כוכב/כוכבי הערב הוא/הם Move D. * לטיפה Pאנק תתקלט בטיפה. ז-ה-ו. חוצמזה, ספרו איך היה באינדי-נגב (חחח). דודו, נתי, תמר, ארז ואני (וגם מיקי האלקטרון ואנטמן כמובן) היינו שם, אז תכתבו כשתחזרו. לי היה ממש כיף השנה ביום היחיד שהייתי בו, אבל אני מחכה שמישהו אחר יתחיל. תמר - את מילאת מחברת ברשמים אז לך אין תירוצים. שבוע טוב.