הודעות מאתר המחלקה/ אוני'

הודעה חשובה מאוד!

לאחר בקשות מרובות מצידנו המחלקה מאפשרת לסטודנטים, שהיו נוכחים בקורסים שנילמדו בסמסטר א' בלבד מבלי להיות רשומים אליהם,להירשם לקורסים אלה ולהיבחן בהם בתקופת המבחנים הבע"לט. אנו מדגישים,כי רק סטודנטים שהיו רשומים לקבוצה מקבילה בסמסטר א' (ולא ב') אשר לא התקיימה עקב השביתה,יהיו רשאים לבצע את השינויים הנ"ל. על מנת לבצע שינויים אלה עליכם לגשת במהרה למזכירות המחלקה (עד יום ב' ה- 14 לחודש!). לדוגמא: ניתן לגשת לבחינה בסטטיסטיקה א',מאקרו א', כלכלת ישראל, שיטותכמותיות, מבוא לאקונומטריקה א' ויסודות המימון. כמו כן, זהו הזמן לאחל לכם בהצלחה במבחנים ושנעבור את השביתה הזו במהרה! בברכה, נציגי המחלקה.

gilat85

New member
מתי המבחן בכמותיות?

זה אומר שכמותיות בסמסטר ב' רק הולנדר ילמד? ומה עם העניין של שלושה מועדים (לא עלינו) והטוב מביניהם שנחשב? אמרו על זה משהו?

M 4 5

New member
לפי מה שהבנתי יהיו באמת 3 מועדים כשהטוב יחשב

gilat85

New member
23/1

אני רשומה מלכתחילה לנחמיאס אבל בטח התכוונת אם מישהו עבר מאבי לוי לנחמיאס...

gilat85

New member
האמת שלמרות שאני רשומה אליו אני בדיוק במצבך

כי גם אני לומדת את החומר באופן עצמאי לחלוטין כי לא הייתי נוכחת בשיעורים מסיבות כאלה ואחרות... אז אני לא רוצה לתת לך סתם עצות שלא מנסיון. אני רק יכולה לתת לך כמה נקודות למחשבה שיעזרו לך להחליט: - את מעדיפה מבחן אמריקאי ללא חומר או מבחן פתוח עם חומר? - את מעדיפה להיפטר מזה עכשיו או לא אכפת לך לדחות את זה לסמסטר ב'? - את מסוגלת ללמוד באופן עצמאי או שאת חייבת להיות בהרצאות כדי להבין חומר מסויים? אני מניחה שאת לא רוצה רק "לעבור" את המבחן אלא לעבור אותו בהצלחה רבה...לכן פה נכנס העניין של שלושת המועדים, כי אם באמת יתנו את האפשרות הזו והציון הטוב יילקח בחשבון- זה אומר שסטודנטים פחות יחשבו אם לגשת או לא, כי יורד הסיכון הזה לפגוע בציון... ואם זה קורה אז לדעתי שווה לגשת.

marinaghost

New member
מעניין..

אני חייבת לבדוק את החומר כדי לדעת במה מדובר.. :/ וכרגע אין לי..

gilat85

New member
יש חומר באתר של האגודה וגם באתר הלא רשמי

של לוגיסטיקה. חוצמזה שיש ספרים שהוא כתב ואמורים ללמוד לפיהם. תסתכלי מה צריך לקרוא לפי הסילבוס, איזה יחידות ופרקים צריך.

M 4 5

New member
שאלה בנוגע לזה

הרי בד"כ לכל קורס יש הגבלה של מספר הסטודנטים שיכולים להיות רשומים אליו. האם זה תקף גם עכשיו או שעקב הנסיבות כל המחלקה תוכל להחליף ולהיות רשומים לאותו קורס בודד אצל מרצה שלא שבת? כלומר, האם יש מספר מקומות מוגבל?

gilat85

New member
לא נראה לי יעל

כי כל הרעיון של הגבלת מקומות זה מסיבה טכנית, אבל פה אין לך עניין כזה כי ממילא הקורס כבר התקיים ואין צורך באיכלוס של כל הסטודנטים...מה גם שלא מדובר בסטודנטים שרשומים בסמסטר ב' לקורס.

לפי ההודעה באתר המחלקה

מי שרוצה לגשת למקרו של מועלם חייב גם להגיש את כל התרגילים עד ליום המבחן, שזה בעוד שבוע. יש גם טופס בקשה באתר המחלקה.

abalaba2

New member
הודעות מאתר המחלקה/ אוני'

רישום לקורסים שנלמדו בסמסטר א' ובהם מתקיימת בחינה: המחלקה לכלכלה מאפשרת לסטודנטים שהיו נוכחים בקורסים שנלמדו בסמסטר א' מבלי שהיו רשומים אליהם, להרשם לקורסים אלו, כדי שיוכלו לגשת לבחינה. 1. בקורסים אלו רק סטודנטים שהיו רשומים לקב' מקבילה בסמסטר א' שלא התקיימה בגלל השביתה, יהיו רשאים לבצע את השינוי. 2. סטודנטים שהעבירו בקשה בכתב למזכירות המחלקה מתבקשים לא לשלוח בקשה נוספת. בקשתם תטופל. 3. בקורס מקרו כלכלה א' 66-201-07 של ד"ר מועלם ישנה חובת הגשת תרגילים. סטודנטים המעוניינים להרשם לבחינה בקורס זה, מתבקשים להגיש את מכסת התרגילים הנדרשת עד ליום המבחן. סטודנט שלא יגיש תרגילים ציונו לא יפורסם. 4. חשוב מאד - יש להרשם עד ליום שני 14/1/08! לנוחותכם, מצ"ב טופס פנייה. 10.01.08 לתשומת לב הסטודנטים שלמדו בשנה"ל תשס"ז את הקורס שימושי מחשבים, בכל הקבוצות- העבודות מונחות מול מזכירות הסטודנטים. לטובת הכלל, אנא שימרו על הסדר בארגזים המחולקים לפי מספרי הקבוצות. --------------------------------------------------------------------------------------- סטודנטים נכבדים, הנדון: הודעה לסטודנטים בנוגע לבחינות הנסיבות המיוחדות שנוצרו בעקבות שביתת חברי הסגל מחייבות היערכות שונה מהרגיל לקראת עונת הבחינות שתתחיל ביום ב' ז' שבט 14.1.08. 1. בעונה זו לא יישלחו ולא יידרשו כרטיסי נבחן. כל סטודנט הרשום לקורס שבו יש מבחן רשאי לבוא ולהבחן. 2. לא ישלח לסטודנטים מידע אישי (בדואר או במייל) על הבחינות המתקיימות ותאריכיהן. כל סטודנט מתבקש להיכנס לאתר האינטרנט של האוניברסיטה במידע אישי לסטודנט- לוח הבחינות ולהוציא משם את לוח הבחינות שלו. זו האפשרות הנוחה ביותר לקבלת תאריכי הבחינות של סטודנט בצורה מרוכזת. אפשרות נוספת היא להיכנס לאתר בר אילן – סטודנטים -- מידע כללי ואישי לסטודנט—מידע לסטודנטים -- מידע כללי -- מועד בחינה ומיקומה. להכניס את מספר הקורס המבוקש ולקבל את תאריך הבחינה לקורס בודד. בנוסף לכך - לוח הבחינות של כל מחלקה יפורסם בלוח המודעות המחלקתי (לא באינטרנט). 3. כל סטודנט מתבקש לוודא מראש כי הוא רשום לכל הקורסים שבהם הוא צריך להיבחן. בכל מקרה שאינו רשום לקבוצת הקורס שבה הוא צריך להיבחן, עליו להסדיר את ההרשמה מראש לפני מועד הבחינה - במחלקה ובמדור תל"מ. 4. אנו מבקשים מאד לשמור על טוהר הבחינות וכללי ההתנהגות הראויים בשעת בחינה. אנו מאחלים לכם הצלחה רבה בבחינות. בברכה, מדור בחינות/מנהל סטודנטים

למעלה