~~~הודעות לפורום~~~

ביילי_007

New member
~~~הודעות לפורום~~~

חברים יקרים, יש לי שני הודעות להודיע לחברי הפורום היקרים, הודעה ראשונה: בתקופה האחרונה שני חברי פורום מרקי ובת-עמי השתמשו במילה ``נאצי``, הובכן המילה הזאת לא-מקובלת מאוד, ולכן אני מציע שכל מי שיכנה את חברו באותו שם -שאני לא יחזור עליו, או במילים הקשורות לאותה תקופה, מכוונה תחילה לפגוע - יהיה מחויב להתנצל אחרת - הוא יחסם מהפורום. לא יתכן שבמדינת היהודים - יהודים יגידו ליהודים אחרים את המילה הזאת, הסבל של יהודי אירופה הוא סבל של כל האומה היהודית כולה - גם צעירים ומבוגרים כאחד. מי שלא מסכים עם הצעה הזאת שיודיע בבקשה. הודעה שנייה - הרבה אנשים שאלו לאחרונה איפה נמצאת ידידתנו דקלה, הובכן שלחתי לה אימייל היום, ששם רשמתי - שכל אנשי הפורום שואלים לשלומה - ורוצים שתחזור. ברגע שאני יקבל אימייל תגובה מדקלה - אני יודיע לפורום. שלכם בנאמנות. בייילי

על פי ההגיון הזה...

להרוג ילדות בנות 16 זה בסדר אבל להגיד על הרוצח נאצי.. זה אסור.. המממ,לא התלהבת קצת? מרק.

ביילי_007

New member
להגיד את המלה ****, לא מקובל!!!

אין פה שום התלהבות יתר, זה עניין עקרוני - של כיבוד אנשים שעברו שואה, או בני משפחותיהם,

קלייר

New member
גם לקרוא לחילים ישראלים -נאצים

גם לקרוא לחילים ישראלים נאצים זו גם התלהבות לגביך, ושכחתי להודותלך קקטוס על כינוי החיבה שנתת לי זה שבא ממך זו מחמאה ולא פגיעה ,ממך לא ציפיתי להגיב בצורה כזו אך לגביך נאצים זה סתם מילה ,הערך שלך בעיני עלה יש לציין וחבל שערכי ירד בעיניך,מה לעשות

look_out

New member
מילים לא מקובלות ..

ביילי היקר, אני בהחלט מסכימה איתך שאין להשתמש במילה ``נאצי`` בשום קונוטציה. אגב בניגוד למתאבדים הנאצים כלל לא חשבו על התאבדות כלל, אחת מ``הפירושים`` שלנו למילה נאצי היא : רשע. ולדעתי אין להשתמש בזאת מהסיבה הפשוטה כי אין זה נכון ומתאים לשימוש שלנו. מבלי להוסיף את ההקשר היהודי לכך. וחוץ מזה - בטוח עוד נישמע ממך ! פון לך עתיד מזהיר ללא ספק . ב ה צ ל ח ה !! באור ואהבה l.o.

B.Shokor

New member
צודקת L.O. יקרה, בקשר למלה ההיא ***

נראה מה דעתם של שאר חברי הפורום, אם אינם מסכימים תימחק כל הודעה שמכילה את המלה ההיא ;).

B.Shokor

New member
יפה עשיתי ביילי / תודה לך ;)..

ואכן ביילי יקר, הנה אתה רואה את ההודעות שכתבו והגיבו לך שאר חברי הפורום, ועכשיו אני חושב שלאט לאט כל אחד יתחיל לנהל הפורום בעצמו ולא נהיה זקוקים לצבע כחול ;).

למעלה