הודעות "למען הקהילה"

tyran8

New member
מעוניינת בבגדי תנוקת מידה 24 או 4-3

באם אינכם נזקקים לבגדים ישנים אשמח באם תצרו עימי קשר אני מראשון לציון תודה על העזרה מראש חן

HANHBITTON

New member
עזרה בבית

אני אם חד הורית ל-4 בנים ששנים מהם בצבא אבא של הילדים שלי מזה כ-6 שנה בכלא - עבירות רשיון ויש לו להיות שם עוד כ-6 שנה אני עד היום פירנסתי את הבית בדוחק אבל מזה כחודשיים מתגלה לנו כי הוא לקח הלוואות בשוק אפור ולא שילם ועכשיו הנושים באים עלי ועל ילדי אנו חיים בפחד מתמיד ועומדים לפני ניתוק מים אין לי כרגע במה לקנות אוכל לילדים, בגדים לילדים ועוד אנא הפני אותי לאן, למי העובדת הסוציאלית הקהילתית עזבה ואין לה ממלאת מקום רק אולי בספטמבר ועד אז אני לא רואה איך אני מחזיקה מעמד אני כבר על סף דיכאון ומי יודע מה עוד תשובתכם הדחופה ארונית

dadi1

New member
אני

צריכה בדחיפות: עריסה- כורסת הנקה ומיטה מתקפלת קלה. אשמח מאוד לעשות עיסקת חליפין ( בעדיפות ראשונה) או אפילו לקנות. תודה רבה

jesie12

New member
פני לפורום "למען הקהילה"

אני מאמינה שימצאו דרך לסייע לך "למען הקהילה" בשורות טובות

HANHBITTON

New member
עזרה

פניתי למען הקהילה בכלל לא נעניתי )מלבד אחת שבאמת ניסתה לעזור חבל על הזמן

m i c h a l i

New member
הודעות "למען הקהילה"

כמובן שמי שיכול לעזור מהפורום שלנו - מבורך. אך מקומן של ההודעות הבאות הן בפורום למען הקהילה . בתקווה ששם יוכלו לעזור יותר משום שזוהי תכלית הפורום...

עזרה בהשגת מימון

אני מחפשת מידע שאולי יש מישהו שיכול לעזור. בתי התקבלה לתכנית חלופי תלמידי תיכון בארה"ב ומאחר והתכנית מנוהלת על ידי מתנדבים כל העלויות הרבות עלי. אולי משהו מכיר אנשים טובים שתורמים עבור מצבים כאלו. דרך אגב היא בת 17 ובהסטריה שלא נצליח להשיג מימון אז בבקשה כל רעיון מתקבל בשמחה.

כן

אני מהצפון אך הבנתי שיש חברה פה שתהיה מוכנה להעביר לך ואם לא יפריע לך לקפוץ ליבנה לקחת אז אין בעיה

tyran8

New member
יש לי חברה מרחובות שמוכנה

שיביאו לה בגדים עבורי אם זה מתאפשר לכם כמובן אם זה קרוב לראשון אין לי בעיה ללכת ולקחת - פשוט אני לא ניידת ועם התינוקת זה בעיה להגיע עד יבנה תודה רבה, חן ויום נפלא ומתוק לכולנו.

tyran8

New member
לצערי לא אוכל להגיע ליבנה

כי אני לא ניידת בכל אופן תודה על הרצון לעזור אם ביכולתך להשאיר את הבגדים ברחובות אצל חברה שלי אשמח מאוד היא תדאג להעביר לי יום נעים חן

MAORBIKE26

New member
אל תהססי לפנות למשטרה

השוק האפור זה מאוד מסוכן וחבל שבעלך לקח הלואה משם אז המשטרה תדאג לשמור עליך מהנושים ,מקווה שתעברי את הכל בשלום

m i c h a l i

New member
מה לגבי מחלקת הרווחה?

קשה לי להאמין שלעו"ס אין מחליפה או ממלאת מקום. נסי לבדוק איתם בהקדם . מומלץ אפילו לגשת לשם באופן מיידי !!!

למעלה