הודעות לא לכאן

dan 78

New member
לא יודע אם זה המקום לשאול אבל...

איך קוראים לתוכנה הזאת שמראה לי את כל הנתונים של המחשב והלוח אם וכד'..?

2סיקו

New member
גיבוי נכון - עזרה

אני עובד מהבית, ולפני שבוע נכנס לי תולעת/ווירוס שעבר בין שני מחשבים שגרם לי לפרמט מחדש, הלפטופ ניצל (לא יודע איך). אני מעוניין להקים רשת משרדית קטנה של שלושה מחשבים + גיבוי נכון!!!! כך שלא יקרה לי אסון גדול יותר בפעם הבאה, הציוד שברשותי: 2 X מחשבי PC עם מערכת הפעלה XP PRO SP2 עם HD של 160GB לכל מחשב (החזק משמש לעבודה החלש לשימוש ביתי) 1 X לפטופ עם מערכת הפעלה XP PRO SP2 עם HD של 40GB 1 X הרד דיסק חיצוני של 500GB חיבור USB2 1 X הרד דיסק חיצוני של 80GB חיבור USB2 1 X פאלם שמסתכרן עם ה-PC 1 X ראוטר אלחוטי + 4 כניסות מה התצורה הטובה ביותר להקמת הרשת/גיבוי משרדית? איזה תוכנה הטובה ביותר לגיבוי יומי? ואיפה לגבות? במחשב השני? בHD החיצוני? וכו... על איזה HD עובדים במקור? במחשב או בחיצוני? תודה מראש

goldsoft

New member
שאלה קשה VB + datagrid

איך יוצרים טבלה כזו ב- VB בפקד datagrid ? תאריך1 תאריך2 תאריך3 ....... שם1 כמות1 כמות2 כמות3.... שם2 כמות1 כמות2 כמות3 .... . . . את השאילתה יש לי, איך אני מציג דבר כזה ? בתודה מראש

krazykartoons

New member
אולפן אנימציה מחפש מתכנת אתרים...

אולפן אנימציה בשלבי הקמה מחפש מתכנת/ת אתרים גאון/ה למטרת בניית פורטל אינטרקטיבי חדש. אם אתם מכירים מישהו/מישהי העונה להגדרה, נשמח אם תפנו אותם למייל הבא: [email protected] המשך יום טוב, אלון,

למעלה