הודעות חינם

פיזם

New member
הודעות חינם

משהוא יודע האם שייך עדיין לשלוח סמס חינם באיזה שהוא צורה.. א``כ תענו לי זריז.. פליז.. תודה!
 
זה גם בחינם וגם פרסומת.

לא הצלחתי בדיוק להבין את המודל העיסקי שלהם, אבל אני מנצלת אותו בשמחה. מה שעוד לא הבנתי הוא מדוע צריך להרשם ל- orangeday הזה. בהתחלה חשבתי שהשיחה לצורך הרישום עולה כסף, ומכך הם מרויחים, אבל אז ראיתי שלא. אח"כ חשבתי שאולי ככה הם בודקים את החשיפה של הפרסומות שלהם, אבל גם זה לא, כי הם שולחים סמס לכל המנויים בדבר המבצע, כך שאין צורך להחשף לפרסומת כלל. בקיצור - לא מבינה. אשמח אם מישהו יסביר לי.
 

shellyland

New member
אני חושבת שהם בונים על זה

שביום המבצע תנצלי את הטלפון גם לעוד דברים. היינו: אם שלחתי סמס לחברה שלא דיברתי איתה מיליון שנה, והיא ענתה לי - אני אתקשר אליה. כאלה דברים.
 

resputin

New member
זה גם יח"צ טוב.

אורנג' נתפסת כחברה "לארג'ית" עם הלקוחות שלה. אולי סלקום\פלאפון עושים מבצע פעם באלף שנה, אבל שבוע אחר שבוע, ליום שלם, מבצע לכל הלקוחות גם אם זה רק תוך-רישתי? זה עדיין משמעותי ביותר. אני יודע שאני שוקל לעבור לאורנג' בלי קשר לאחרונה והאורנג'דיי הזה רק ימתיק את המעבר.
 

shellyland

New member
עוש משהו שימתיק לך את המעבר:

תמיד, אבל ת-מ-י-ד כשנזקקתי לשירות הלקוחות של ארונג', קיבלתי מהם סיוע מעל ומעבר למה שציפיתי. אפשר גם מילה טובה מדי פעם, נכון?
 

צימעס

New member
התכונתי להודעה שפתחה את השרשור

ברור שאם אורנג' נותנת משהו בחינם, זו פרסומת
 

shellyland

New member
פיווו.... ../images/Emo178.gif

חששתי כבר לחשבון המנופח שאקבל. לא משנה. ממילא הבוקר שלחתי לכולם שוב, כי מסתבר שההודעה של אתמול לא עברה טוב.
 
איך יודעים שהודעה לא עוברת טוב?

ומה פתאם קורה כזה דבר? לא נתקלתי בתופעה כזו, או שפשוט אני לא יודעת שההודעות שלי לא עוברות טוב?
 

shellyland

New member
לא יודעת ממש משונה.

חלק בכלל לא קיבלו וחלק קיבלו בלי החלק המשמעותי. איך יודעים? אם לא קיבלת מנמי - כנראה שלא עבר טוב.
סתם... סתם... פשוט: שלחתי הודעה על שינוי מס' הטלפון שלי, וחלק השיבו לי שקיבלו את ההודעה ללא המספר החדש.
 
למעלה