הודעות ושאלות!!!

nogao10

New member
הודעות ושאלות!!!

אז דבר ראשון, אל תגידו לא ידעתי לא שמעתי מחר (יום רביעי) ב 12:00 בצהריים יש 10 הגדולים של בון ג'ובי בVH1, ההימורים מי יהיה במקום הראשון רצים......... דבר שני, חשבנו כמה בנות מהפורום לארגן מפגש פורום או לנסות לשאול מה נראה לכם, לאן אתם יכולים להריג ואיך חיפה נשמעת לכם (תקשיבו, צריכים כמה פשרות, אי אפשר לעשות את זה מול הבית שלכם) ומה הייתם רוצים לעשות או איפה להיות במפגש. תגיבו אנשים, כל מי שרוצה לבוא שלפחות יסמן את זה, שנדע מה היקף ההיענות!!!! לילה טוב לכולם!!

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifאני בעד מפגש../images/Emo45.gif

אבל לחיפה אין סיכוי שאני אוכל להגיע.

LIRONSH100

New member
נוגה..

טוב אז ככה , אני את יודעת שאני בעד זה ובמיוחד שזה יהיה בחיפה, הצעתי את לב המפרץ , אפשר להגיע לשם בכל דרך (רכבת-יש שם תחנה,אוטובוס- יש שם תחנה יחסית מרכזית, מוניות טוב מן הסתם... ולב המפרץ זה קניון .. אז זה ניראה המקום המושלם... ותמיד יהיה לנו (הצפוניות) בעיה לעבור את חיפה... זה כבר יהיה רחוק מידי מעבר לחיפה... ותודה שאת עוד פעם מזיכירה.. אה ואני לא הייתי במסנ' ב11 כי המשחק עוד לא נגמר! ו1-1 (כרגע) אז נדבר מחר... (אמרתי לך בקשר למשחק...)

בתנאי שהמפגש יהיה באמת בחיפה../images/Emo45.gif

בת"א אין מצב

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאיי מי ראהה?? ../images/Emo3.gif

איזה כיף היהה :)))) אבל די הפתיעו אותי עם הדירוג הזה! במיוחד בגלל המקומות 5,6
אני אראה גם בלילה

We Never Close

New member
לא ראיתי ואין לי איך לראות../images/Emo7.gif

יש מצב שאת כותבת את כל הדירוגים בבקשה?

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifיאפפ :))

10 Its My Life 9 keep the faith 8 everyday 7 wanted MAM 6 midnight in Chelsea 5 Blaze 4 BOR 3 Prayer 2 Always 1

Black Balloon

New member
פספסתי את 10 הגדולים ../images/Emo7.gif

טוב, לא נורא.
הוווו, כן כן! אני ממש בעד מפגש! למרות שחיפה זה קצת בעייתי, אבל אפשרי (לא עדיף ת"א?).

nogao10

New member
כרגע כמו שזה נראה.....

כרגע כמו שזה נראה יהיו לנו 2 מוקדים תל אביב חיפה כי יש כמה אנשים שלא יכולים להגיע יותר רחוק.... ועכשיו השאלה המרכזית, איפה בדיוק? ילדי חיפה אומרים לי שלב המפרץ יהיה טוב, אבל אנשי תל אביב עדיין לא אמרו מה הם רוצים. ספרו לנו!!!!!

m o r 1 0 2

New member
גמאני בעד המפגש../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אבל יהיה קשה לי להגיע לחיפה.. אני מעדיפה בת"'א אולי נעשה שתי פגישות...אחת ת"א אחת חיפה..מה אתן אומרות?

LIRONSH100

New member
הבעיה היא...

מתי כולנו נפגש, גם אלה שבחיפה וגם אלה שבת"א... וכמה יהיו בחיפה, וכמה בת"א...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifבתל אביב באמת עדיף

אני לא יכולה להגיע לחיפה

inbal287

New member
חיפה זה לא נוח לי... ואם כבר מפגש אז עדיף ת"א

ואם עושים בת"א אז בואו לא נעשה בעזריאלי, המקום יצא מכל החורים. אני בעד שנארגן מפגש במקום פתוח, איזה פארק או משהו. שכל אחד יביא איזה חטיף או בקבוק שתיה ואני בטוחה שנהנה.

LIRONSH100

New member
ענבל הבעיה שחצי מכאן לא נוח להן ת"א...

או בכלל לא יכולות להגיע לת"א... וחיפה זה מאוד נוח להן.. זה בעייתי..

inbal287

New member
סבבה, אין לי בעיה עם זה שיתקיים מפגש בחיפה

אם הרוב יכול שם אז בכיף. אני אישית לא אוכל להגיע.

PUSS N BOOTS

New member
אני בעד ת"א

לחיפה אין סיכוי שאני אוכל להגיע.. ואם כבר בת"א, עזריאלי באמת חרוש, אז אפשר לעשות בגן מאיר, המקום נורא נחמד..

nogao10

New member
אז מה יש לנו עד עכשיו?

אז ככה, יהיו שתי פגישות, אחת בתל אביב ואחת בחיפה, אני ולירון אחראיות על חיפה (חחחחח, לירון, אם את לא רוצה פשוט תגידי) ואני צריכה אחראית על תל אביב, הפגישות לא חייבות להיות באותו יום, אז כל מי שיבוא לתל אביב יכתוב מתי הוא לא יכול, שימו לב, מתי הוא לא יכול!!! אותו דבר לאנשי חיפה, מתי אי אפשר, כל אחד גם צריך לומר איפה הוא רוצה להיפגש (אם יש רעיונות), כל מי שמתכנן לבוא חייב לענות על זה!!! נתראה!!!!!

inbal287

New member
../images/Emo4.gif

סתם חבל לעשות שני מפגשים. מנסיון, לא יגיעו לשניהם. אז מה יגיעו, ארבעה אנשים לחיפה ושני אנשים לת"א?

למעלה