הודעות ועוד

HOT VOD

New member
הודעות ועוד

לילה טוב קודם כל תרשו לי להציג מנהל חדש - DIGIPOPOO שחוץ מהשם המוזר משהו שלו, מגיב כאן מיוזמתו תגובות רציניות ורלוונטיות לכולכם. כרגע הוא עוד לא מנהל פורמלי (לא הספקתי לפנות לתפוז היום..) אבל תגובותיו מגובות על ידי באופן עקרוני. אז תעשו לו כבוד. חוצמזה, היום העלינו את החיים הטובים ל"לייף סטייל", עוד ערוץ במנוי חודשי משתלם. מבחר תוכניות הערוץ ממתינות לכם שם. בקרוב מאד יעלו גם מבחר תוכניות של ערוץ אגו לעולם "למבוגרים בלבד". יש למה לחכות. והערה אחרונה לעכשיו - עברתי ביסודיות על כמה דפים אחרונים של הפורום והגבתי כמעט על הכל (על מה שנטחן כבר בדר"כ לא הגבתי). אז אם שאלתם משהו בימים האחרונים - בדקו אם עניתי במקרה. שיהיה צום קל, מקווה שתשרדו בלי השירות, שבטח שמעתם או קראתם שלא יהיה פעיל ביום כיפור :( והמשך חגים שמחים. אביב הוד מנהל הפורום ומנהל התוכן ב HOT VOD

DIGIPOPOO

New member
מועצת הכבלים והלווין לא מאשרת

כתבות בנושא: http://forumyes.com/index.php?showtopic=14790&view=findpost&p=111682

DIGIPOPOO

New member
תודה :) והסבר לכינוי:

popoo - כינוי אנונימי שלא מסגיר עלי פרטים (וכך הוא היה במקור). DIGI - קיצור של דיגיטל - הוסף לניק שלי כש'מתב' הוסיפה לשם שלה "דיגיטל" (והפכה ל"מתב דיגיטל")

נצל"ש ../images/Emo26.gif שאלה! ../images/Emo9.gif

הבנתי שפסטיגל 2004 עלה לשרות.בגלל תקלה השרות לא עובד לי כרגע. ורציתי לשאול, האם הגרסה של הפסטיגל שהועלתה היא המלאה
או הגרסה הקצרה יותר ששודרה בערוץ 2?

inout2005

New member
לא נראה לי שיצאה גרסה מלאה לפסטיגל

2004. מה ששודר בערוץ 2 זו גם הגרסה שיצאה ב-DVD של הפסטיגל.

Dימה

New member
אה אני מכיר את DIGIPOPOO

מ-selectv. אחלה פורומים. צום קל לכולם דימה

goda1

New member
בהצלחה Digi!!

אתה לא בנאדם ציני
, שיהיה לך המון בהצלחה!!

Yaniv K22

New member
בהצלחה, צום קל, תקליטו בוידאו מראש

או שתעשו כמוני, תתנתקו מהמסך וקחו ליד ספר טוב לקרוא ביממה הזו של השקט.

תודה רבהההההההההההה!!

תודה רבה על שעלה הפרק ההחזרה של רצים לדירה!!!! למה לקח לזה כ"כ הרבה זמן? בדר"כ יום אחרי אתם מעלים את הפרק..

eyal1307

New member
VOD -בכיפור -יש דרך לראות

אני שמעתי שיש דרך לראות את הVOD בכיפור.!!!!

DIGIPOPOO

New member
הגישה לשירות יורדת מהוט כמו..

הגישה לערוצי המשחקים וכו'....

eyal1307

New member
איזה שנה שעברה????

1. VOD נכנס ללקוחות בתחילת אפריל וזה רק היה בתל אביב יפו ובעוד כמה ערים. עד אפריל זה היה מינואר אצל חלק מהלקוחות הוט לנסיון.

למעלה