הודעות ומודעות

מיד ליד

New member
שוק החלפות בכפר מל"ל

שוק ההחלפות החמישי יתקיים בכפר מל"ל , שבת , 1/12/07 בין השעות 10:00 ל - 16:00. הכניסה למתחם השוק עולה 10 ש"ח למבוגר. ניתן למסור חפצים לא רצויים ולקחת (ללא עלות נוספת) , מה וכמה שרוצים. השוק לא מיועד לסוחרים. איך זה עובד ? מגיעים למתחם השוק , מוסרים את החפצים המיותרים (במידה ויש) , (ניתן כמובן להגיע בידיים ריקות) , משלמים 10 ש"ח בכניסה (ילדים בחינם) , ומסתובבים בין השולחנות העמוסים בכל טוב. כל אחד יכול לקחת את מה שהוא חפץ בו , ללא תשלום נוסף מעבר למה ששולם בכניסה. למען הסדר הטוב , רק אנחנו מפזרים את הדברים בין העמדות השונות. לנו יש רק שתי בקשות : האחת : לא לעשן במתחם השוק , והשניה : סוחרים - אנא המנעו מלהגיע. נשמח לפגוש בכם אצלנו. גילי 052-3532431

חמודיקה

New member
מועדון זמר עברי

התאבון והמנגל בקניון רננים א.ת. רעננה יוצא בליין חדש מועדון זמר עברי. בימי שני וחמישי. לגילאי 30+ רוקדים , שותים ואוכלים השבוע יום חמישי 29/11/07 רפי וורדית שירי ארץ ישראל. הכניסה ללא תשלום מינימום הזמנה לאדם 60 ש"ח . לפרטים והזמנות רייצ'ל 0502033280

דגנית11

New member
הזדמנות אחרונה לראות את התערוכה בפארק

שאמא שלי מציגה בה ליד האגם - עד מחר בערב ציור ופיסול כדאי לראות

sarins

New member
../images/Emo45.gifתערוכה מקסימה!

דגנית11, הייתי בתערוכה ומאוד התרשמתי! עבודותיה וקורות חייה של אמך מעידים, כי היא אישה מעניינת מאוד ורב גונית. אהבתי, אהבתי, אהבתי!
מסרי לה את הערכתי!!!

../images/Emo202.gifב- 29-30 - יחסמו מעברים בוייצמן ../images/Emo70.gif

להלן נוסח המייל שרץ ברשימות תפוצה פרטיות בעיר. כתבתי לדינה רשף בעניין, שכן חשוב שידיעה כזו תגיע לפורום ולחשיפה רחבה ככל האפשר - לא אקלקטית ומצומצמת. שלום לכולם,לרגל עבודות הנחת צנרת חשמל, בצומת תדהר-ויצמן, בימים חמישי וששי (29 ו-30 לחודש)צפויים שיבושים קשים ביציאה ממתחם קרית אתגרים-צפון, החל מיום חמישי 29.11.07 בשעה 19.00 בערב.פרטים בשרטוט המצ"ב ובאתר האינטרנט של העירייהhttp://www.raanana.muni.il/אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות שתיגרם לכם.בברכה,דינה רשףמתאמת תנועה ותחבורהמינהל הנדסה עיריית רעננה

m a l i b i

New member
בוקר טוב חנה

יש לך מידע לגבי העבודות בצומת הנ"ל, עד מתי יהיו שם שיבושים? 30 לחודש יוצא ביום שישי הקרוב. האם העבודות גם כוללות את יום שישי בבוקר או שהכוונה בליל חמישי ועד שישי בבוקר?

בעיקר בבוקר....

ראי כאן קצת בהמשך (או שעבר כבר לדף הבא) - יש שירשור שלם העוסק בעבודות הוייצמן. בשישי האחרון לקח בין חצי שעה לשעה לצאת מאיזור התעשייה.... לא הייתי ממליצה להסתובב באיזור ביומיים הללו.

../images/Emo73.gifוכמו כן, רח ששת הימים

חסום משברץ ועד הרב אפרים. מקרצפים וסוללים את הכביש. לקח לי 20 דקות משברץ עד הסוף היום. פקוק בעיקר בשעות של לפני בית ספר ובסיומו. ממש ממש סיוט!

Highlander532

New member
שיעורים פרטיים../images/Emo63.gif

כימיה
פיזיקיה
מתמטיקה
לתלמידי תיכון, חטיבה ויסודי ברעננה והסביבה סיוע בשיעורי בית,עבודות והכנה למבחנים יחס אישי ומקצועי מסטודנט לכימיה
054-5823-007 [email protected]

gershony geyer

New member
../images/Emo92.gif|אודה מאוד אם תדרגו אמנית מרעננה../images/Emo126.gif!

אני אמנית מרעננה ומשתתפת בתחרות עיצוב בתפוז ( "infinity" ) וחשוב לי לעלות בין 50 היצירות הטובות ולהופיע בגלריה בת"א. אתם נכנסים דרך הקישור המצורף ודרגו ציון (1 הכי נמוך- 5הכי גבוה) ותקלדו את הקוד המוצג-(לא חייבים להיות חבר ב "תפוז" כדי להצביע http://www.tapuz.co.il/infinity/showProduct.asp?p=1631 אודה מאוד אם תדרגו אותי בכמה שיותר כוכבים -אם אתם חושבים שהיצירה טובה הרבה תודה! יסמין גרשוני-גאיר http://www.tapuz.co.il/infinity/showProduct.asp?p=1631

Elizab3th

New member
יסמין, מאחר והפורום שלי עוסק באומנות..

והגולשים שם באים מכל מיני סוגים של אומנות, את מוזמנת להעלות את ההודעה גם שם, הקישור הוא הראשון בחתימתי.

שלום לכולן. מה המייל של בתיה עוזיאל .אודה מאד

שמעתי שבתיה מלמדת משי. רציתי לפנות אליה ולשאול כיצד אפשר ללמוד אצלה. אולי אתן יודעות את המייל שלה. תודה למשיבה.זהב.

נס האחת

New member
קבוצות נשים יוצאת למסע למציאת המפתחות שבפנים

נשים הרוצות להתחבר לרצונותיהן האמיתיים, ולא תמיד יודעות למצוא בתוכן את הכוח- מוזמנות להצטרף למסע ! הקבוצות עוסקות בנושאים הבאים: יחסים ומצבים תקועים במשפחה ובעבודה, הגדרת רצונות והתמקדות, פיתוח והכרה של היכולות האישיות, איפשור לפרידה ממועקות מכבידות, הרחבת רשת חברתית ופיתוח מיומנויות חברתיות, התחברות לילדה שבך וחווית השתייכות לקבוצה. המנחות – נסיה רז ודורית רוגל, מובילות את המסע בדרך מיוחדת ומשולבת של דינמיקה קבוצתית, תרגילי משחק וסימולציות, הומור, גישה אופטימית ותומכת והרבה אהבה. המסע החדש מתחיל בינואר 08 ברעננה. פרטים נוספים, קביעת ראיון והרשמה: נסיה 050-5-525042 דורית 050-8-333131

sarins

New member
אבחון דידקטי ואימון אישי למתבגרים בעלי ADHD

שלום חברים יקרים, אני רוצה לספר לכם על תחומי העיסוק שלי ולהציע לכם את שירותיי, המתבצעים במרכז גירון, רעננה. שמי שרי שמואלי,בת 39, נשואה+3, אשת חינוך וותיקה העוסקת בתחומים הבאים: * כמאבחנת דידקטית, העוסקת באבחון לקויות למידה לילדים, נוער ומבוגרים אני עורכת אבחונים דידקטיים ובמידת הצורך נערכת השלמה לאבחון פסיכודידקטי ע"י פסיכולוגית חינוכית מומחית. *כמאמנת אישית, המתמחה באימון והעצמת מתבגרים בעלי הפרעות קשב,ריכוז, התנהגות( ADHD ) ולקויות למידה, אני עורכת מפגשי אימון אישי בהם אני משתמשת בכלי אימון מגוונים ויצירתיים המותאמים למתאמן ולעולמו ומלווה אותו, ואת משפחתו לאורך התהליך, בשיתוף פעולה עם הגורמים המטפלים הרלוונטיים. המפגשים מעצימים, ממוקדים ואפקטיביים! אשמח לעזור! שרי נייד- 0528-724440 משרד- 7480387 -09

למעלה