הודעות וחיפושים...

garey

New member
../images/Emo41.gif הודעה חשובה שינוי ל 9.6.05

לכל חובבי האיגרוף התאילנדי בישראל שחיכו לתגובות וחדשות ,היות והיינו טרודים כשבוע וחצי אז כנסו התחרות נדחתה היות והבעיה הראשונית נוצרה ,בעקבות העפלת הפועל ת"א כדורסל לגמר-סל ההנהלה והשחקנים לא ציפו למצב זה כלל,מנהלת הליגה לכדורסל וערוץ 1 נכנסו לפעולה , ודרשו בתוקף את יום השידור לימי חמישי,למרות כל המאמצים מצידם לשנות את יום המשחק , ביודעם את ההסכם איתנו ולא לפגוע בנו, ניסו בכל דרך אפשרית ללא הצלחה, החלו להפעיל עלינו לחץ אדיר לשנות את התאריך ,כמובן שלא היסכמנו כלל וכלל, הלחץ גבר וגבר ,ישיבות פגישות העשיה שעמלנו הביזיון לאורחים לשגרירות תאילנד, פירסומים בעיתונות וכל העשיה הטובה שנעשת בשטח וראיתם זאת,אנו ראינו אייך הכל מיתמוסס לנגד עינינו,היתיעצויות עם מישפטנים ועו"ד לפי חוק תילחם עם מעצמות , לא זו הבעיה ,הגיע מצב מסוים שהבנו שאוסישקין יהרס בתקופת הקיץ ולכן מלחמת האוהדיםוההנהלות לשדר פרק תקופה ציון דרך בכדורסל הישראלי וזה המאבק של כולם, באחת הפגישות המתישות והמעיפות ,קיבלתי שיחת טלפון ממוטלה שפיגלר שאמר והיתיעצנו , ג'רי ידידי יש לכם היזדמנות פז להיות מקושרים להנהלת הכדורסל ,על תיסגרו את הדלת , {הוא לא צד בעינין}הרווח בסופו של דבר יהיה שלכם, עם בתקשורת עם בעיתונות , ודברים מורכבים לטובת האיגרוף התאילנדי חשבתי שצודק האדם ,כמו כן אבנר קופל יו"ר הכדורסל אישר את דבריו והוסיף דעו לכם הרווח החשיפתי שעמלתם עליו יוכפל פי כמה וכמה ועוד דברים שאין באפשרותי לפרט לעתיד גדול יותר לענף התאילנדי, הגענו היום להחלטות בשעה 2 בצוהריים לפנות את הארוע לשבוע , נכון זה קשה ביותר לערוך שוב לוגיסטיקה אבל העזרה תבוא מצידם גם בעתיד, מחר יפורסם מודעה בעיתון ספורט , יום חמישי בדרבי במחצית יועלו מיתאגרפי התאילנדי , יערכו מופע בערוץ 1 כפי שנערך היום בערוץ 2 הם יכבדו אותנו בהודעה לציבור על שינוי היום,כל החשיפה הזו בפני אלפי צופים באולם ובבתים תועיל לנו יותר ויותר , ברור לכולם שאנו ניקלענו למצב זה שלא מרצונינו ואולי כל הכוואי לטובה , תודה ג'רי מזרחי שחוגג היום יום הולדת 48 בתקווה לראותכם ביום חמישי הבא באוסישקין 9.6.05 יום חמישי עם אותה תוכנית שלא שונתה תודה לכולם על ההבנה על תרומתנו ועזרתנו להם במחוות אלו ואחרות

GOJU RYU

New member
שלום לכולם

יש בארץ מורים לסגנון הקוף השיכור? ואם אפשר קצת פרטים על סגנון זה תודה

efrateyal

New member
מחפשת מרכז לאומנויות לחימה.

שלום רב, אני מאזור טבעון ומחפשת באזור מרכז לאומנויות לחימה ללימוד אחת מהן.(למבוגרים) מישהו מכיר ?

dascalu jacob

New member
אגרוף תאילנדי במחצית של פיינל פור ?

האם זהו חזון אחרית הימים ? לא האמנתי גם כשראיתי. איזו חשיפה אדירה, מעולם לא היתה חשיפה כל כך אינטנסיבית למדיה הטלויזיונית ולרדיו כמו שאני רואה ושומע בשבועות האחרונים. ג'רי - אתה מוכיח שאין דבר העומד בפני הרצון ואתה מוכיח שלמרות מעבר של דרך חתחתים ומכשולים אתה מצליח להוביל את הענף עקב בצד אגודל לשיאים שעוד לא נראו בארץ. אינני איש הליגה המקצוענית אולם אני חייב להסיר את הכובע בפני האדם שמקדם את הענף למחוזות שלפני שנה היו נחשבים כבלתי אפשרי. אני חושב שכמו שאומרים שעל הצדק לא רק להעשות אלה גם להראות - כך גם בספורט. אם אתה לא שם (בתקשורת) אתה לא קיים. רק כך ניתן לפרוץ דלתות חדשות ולגייס ספונסרים וכמובן להגדיל את מעגל הספורטאים. איך אומרים ? "האלפים מביאים את האלופים" בהצלחה בתחרות ב9.6.2005

א מיכה

New member
לספורטאים ולמאמנים בענפי הזירה ../images/Emo70.gif

לספורטאים ולמאמנים בענף האגרוף התאילנדי הקיק בוקס והאגרוף. ברכותיי - זכיתם בפיס פעמיים. פעם ראשונה בזה שנפלה בחלקכם הזכות ליהנות ממפיק אירועים ודובר ברמה שלא ראיתי כמוה בישראל. פעם שנייה בזה שזכיתם להתחרות בת"א באולם אוסישקין בפעם האחרונה לפני שהורסים אותו. מי דיבר על האגרוף התאילנדי ברדיו פעמיים בחודש בתוכנית זהבי עצבני בשעות השיא? מי הביא לידיעת כלל הבוהמה את הענף? מתי בכל העיתונים והמקומונים דיברו כך על הענף שלכם? מתי היו תחרויות אגרוף תאילנדי ברמת הפקה כזאת ? (חוץ מאירועי הזירה כמובן) . חברים! אני מאחל לכל ענף ואיגוד בישראל אדם אנרגטי ורב פעלים שמקדיש את כל מרצו ואונו לקידום הענף ללא מטרות רווח. איפה היה האגרוף התאילנדי מבחינת פרסום ללא העקשנות של ג'רי לדחוף את הענף קדימה? אני קורא לכל המאמנים להכין את החניכים שלהם בצורה הכי מקצועית כפי שהם יודעים! כי עם ג'רי כמפיק אירועים יהיו יותר תחרויות ממתחרים. אתם בטוחים שהלב שלכם בנוי לזה? ב-9/6/05 באולם אוסישקין - תחזיקו חזק בכיסאות ואל תזיזו את העיניים, כי מה שילך שם הוא אש בשדה קוצים!!! אחרי האירוע הזה , הקהל יבקש עוד ואתם תצטרכו לספק את הדרישה אני כרטיס כבר רכשתי...אז מצפה לראותכם ממלאים את היציעים !! אך קודם כל בל נשכח את האירוע הקרוב והחשוב בתאריך 4.6.2005 (מוצ"ש) בו יתקיים אירוע מס´ 25 של "הזירה" NIGHT OF CHAMPOINS , אני כמו תמיד אגיע ולאחר מכן אתן את פרשנותי האובייקטיבית שלכם מיכה א.

קודם כל ../images/Emo49.gif ליום ההולדת!

אולי בסופו של דבר העכבה הזו תהיה לטובת הענף. מצד אחד זה רע לשנות ככה ברגע האחרון את המועד (מבחינת המתחרים והצופים), אבל אולי מצד שני זה יתרום לשיתוף פעולה עם גופים גדולים יותר. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, גם אם זה בעוד שבוע. רן.

garey

New member
dascalu jacob תודה על המחמאות

לא צריך להגזים ולהיסחף ידידי , אבל המון תודות ,זה מחזק את אמונתי שאפשר לעשות זאת , וביחד כולם זה יותר אפשרי ,אנו על המפה , אני לא רוצה להציף את הפורום בתמונות היום , אבל בוואלה מותר לעשות הכל , אז אחת עם אנטוני פארקר ככה לחוויה , לא ניתפש השיגעון אייך הם קיבלו אותנו אלופי אירופה , אייך עמדו ונהנו מכל שניה לא עינין אותם ההפסקה כלל וכלל, רק איגרוף תאילנדי ,כנסו וראו תודה ג'רי מזרחי

garey

New member
א מיכה תודה קבל את השלשהההההה

של העונה שעברה הלו הוא האחד יחיד ומיוחד מיסטר דארק שארפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

Boogieman

New member
אני מכיר את סגנון "הרוסי השיכור"..

דוד שלי הוא דאן8 בזה. (בעצם, אנחנו המקבילה הרוסית של משפחת גרייסי בקטע הזה).

erezinna

New member
../images/Emo13.gif,אני לא יודע שום דבר לעניין קוף

שיכור" (בטח נמצא באגודה לקופים אנונימיים. בכל מקרה ראיתי תצוגה של סיגנון השיכור שבוצעה ע"י מאטיס מבי"ס לונג-דאו בקרית אתא. אולי תוכל לברר אצלו יותר פרטים. תודה, ארז

garey

New member
סובל כבר עכשיו אבל אין ברירה ממשיכי

תודה על האיחולים, אין ברירה ממשיכים הלאה , לעניות דעתי חרי יום חמישי בלילה בדרבי במחצית ,עולים הלוחמים נותנים שואו פלוס ,ברכות מאיגוד הכדורסל ,זה יעשה עוד יותר רעש לטובת הענף, והקשר הטוב יביא לעתיד עוד דברים חשובים .........?חומר למחשבות קצת , תודה ידידי ג'רי מזרחי

אני חושב שאתה צודק, ג'רי

נראה לי שאם איגוד הכדורסל חייב לך טובה, אתה במצב טוב.

אז....ככה....

דבר ראשון מזל טוב גארי דבר שני הדחיה של הארוע עזרה לי במעט עם כל הצער של הדבר מבחינתך ומשאר הסובלים מהעניין בדחייה כיוון שבדיוק באותו יום יש לי בגרות בספרות ואז אני נח בערב אז זאת תהייה מנוחה מצויינת.... דבר שלישי מה העלות אני מאד רוצה להגיע לערב בתודה המפצח

למעלה