הודעות ובקשות

Murigan

New member
הודעות ובקשות

* הרשאותיה של שמנהעםחזהענק הוסרו, אנו מודים לה על תרומתה לתפוז. נא עדכנו את המסנג'רים שלכם בהתאם. * מכשיר הטלפון הסלולארי של איל עבר אלי, במקרה של מתאבדים ודברים דחופים בלבד ניתן להשיג אותי בלילות. במהלך היום אני זמינה לכל פנייה. קצת חפירות * ישנן מספר בעיות שנתקלתי בהן במהלך התקופה האחרונה ואני מבקשת לחדד. * שומרים ומנהלים-אנחנו נציגי תפוז וככאלה אנחנו מחוייבים להתבטא בצורה ראויה ומכובדת בחדרים. לא מקובל שאנחנו נהיה חופשיים יתר על המידה וניתן דוגמא שלילית לגולשים. בדרך זו יהיה קשה להציב גבולות. * חדר ערבים הוא חדר מאד קשה עם ריבוי טרולים. אופרים וס.א. נוכחותכם חשובה בחדר. בגבג יכין לנו מילון שימושי לקללות בערבית, כך שיהיה קל יותר לתפקד בחדר-תודה בגבג. * חדר 30 פלוס הפך לאחרונה לחדר בו לכאורה מותר הכל - שימו עין על החדר הזה על מנת שלא תהיה בו אנרכיה. אין בעיה "לשחרר" קצת, אבל מהתרשמות שלי החדר בדרך לאנרכיה והגולשים שם נסחפים בכל המובנים. * לאלה עם היד הקלה, האינטרס שלנו צריך להיות שיהיו כמה שיותר גולשים בצ'אט, כמובן שלא בכל מחיר.. שחררו קצת מלחסום או לזרוק. אני סומכת על שיקול הדעת שלכם והצבת גבולות לא נוקשים לגולשים. * לנושא אחר כשקיבלתי את התפקיד ביקשתי בפירוש שגולשים לא ידעו מי אני ומה היה הניק הקודם שלי. באופן תמוה פנתה אלי אחת הגולשות [כשהייתי בניק חתולהה] ואיחלה לי מזל טוב לתפקיד החדש. הפרטיות של כולנו חשובה לנו, אי לכך אני מבקשת להקפיד לא לשתף את הגולשים בדברים ששייכים אלינו. אין שום סיבה שהם ידעו עלינו, מה גם שזו הפרת אמון. * לא לשכוח שהאינטרנט שודרג ל-2.5 מגה * הפורום שלנו קצת ננטש בתקופה האחרונה. אני מבקשת שכל אחד יבקר פה לפחות פעם בשבוע [אפשרי ורצוי מאד יותר] אז בואו נחייה את הפורום.

g i l l i

New member
עממות - מה קשור בהצלחה??

תקראו, תפנימו, ותעירו אותה באמצע הלילה על כל מיני מתאבדים!!

X ר ת ו ר

New member
אממ

לאיל היה גם מייל אישי תפוזי.. eyal....@tapuz מה שלך? אני לא שולח לchat@Tapuz.. יש פרוטקציות :p

Pink LizarD

New member
כן זה גם מה שאני שאלתי

אותה במסן ..אבל עדיין לא קיבלתי תשובה..

Froz N

New member
אני אתקשר כל פעם שגילי מציקה לי.

תהיי בכוננות.

syrus

New member
../images/Emo45.gif

לגבי הביקורים בפורום - מומלץ הרבה יותר מפעם בשבוע

S m Il E

New member
סבבה

בקשר לחדר ערבים אני בדיעה שיוצב אופר קבוע שם , למרות נוכחות המנהלים , הגולשים שנזרקים חוזרים אחרי 3 דקות , כי זה קל מאוד .. אז חסרה שם האפשרות לנתק ולחסום , אם זה יהיה אני חושב ש"רמת הפשיעה" תקטן ..

למעלה