הודעות אנד סטאף
טוב.. אז אני מנהל ייפי ייאי כולכם ראיתם. כמה דברים שרציתי לשתף. בזמן האחרון הפורום השתפר מאוד מבחינת אופטופיק. מהבחינה הזו אני נותן לכם ולי ולכולנו 9 מתוך 10. מבחינת קהילה-אנחנו משתפרים. בזמן האחרון, כמו שכבר אמרתי בעבר, יש יותר סקירות אלבומים ולהקות והן כן נכנסו למאמרים, אבל אנחנו במגמת עליה ככה שלפני חודש הייתי נותן 4 מתוך 10, היום זה כבר הגיע כמעט ל7. תמשיכו עוד. אני רוצה עוד סקירות מעולות כמו שהיו עד עכשיו, ועדיף להקות פחות מוכרות כמו NORTHER שהיו פה לא מוזמן, ושמישו יעשה בבקשה סקירה על דרים איוול, כי אין.
סקר-יש סקר חדש שעדכנתי היום לגבי ONCE של נייטוויש.
מאמרים-ישנה קטגורית "חפירות" חדשה שבינתיים יש שם רק את החפירה שלי לגבי מראות, ובהמשך אני מצפה לראות אתכם עם חפירות דומות.
גלריות- בקרוב אני אפתח גלריה לכל להקה ואני מבקש ממכם לתרום תמונות. אלבומים, הופעות, סתם תמונות ששורצות אצלכם במחשב ואתם רוצים לחלוק-תעלו הכל. אבל לא היום.
בימים הקרובים: מחר אני אפתח גם שירשור לגבי
"תקנון הפורום" שאם לא שמתם לב-אין אחד כזה. אני מבקש ממכם לעלות כל תקנה שעולה לראשכם מקללות ועד הורדות לא חוקיות. שפכו הכל

ב
שאלות נפוצות אני רוצה שקודם כל נעלה לשם להקות מומלצות מכל סוג של מטאל, כמו שעשו בפורום מטאל, רק לפחות סגנונות.. הרי אנחנו לא רוצים שלהקות נו מטאל יזהמו את השאלות הנפוצות שלנו
בהמשך גם נעלה
מילון מונחים, אני עוד אפתח שירשור לזה. תתחילו לעבוד על
תמונת תצוגה חדשה לפורום ותתחילו לשלוח לי הצעות. כבר דיי נמאס ממה שיש שם
דבר אחרון שיעלה בימים הקרובים זה
לוח אירועים שיכלול את ימי ההולדת של כולכם.. שלא תפתיעו אותנו פתאום
. את הימי הולדת שלכם אתם יכולים כבר להתחיל לשלוח ללוח. כמה מילים לסיום: אני מאוד מתרגש ושמח להיות מנהל שני פה אחרי כל העבודה הקשה שאני ואתם השקענו פה. המצב לא הולך להשתנות בהרבה בפורום עצמו. הדיקטטורה לא תהיה כ"כ קשה ואני מצפה מכולכם לשיתוף פעולה מלא, גם אם לפעמים אתם לא מסכימים. אם אתם צריכים ליצור איתי קשר תמיד יש את המסרים, האייסי, המסנג'ר והמייל: מסנג'ר:
[email protected] אייסי:115663022 מייל:
[email protected] מילה אחרונה לסיום: מזלג.