הודעונת

Only Dance

New member
הודעונת ../images/Emo191.gif

מחר אני מתגייסת בעצם כבר 1 וחצי בלילה.. אז היום אני מתגייסת, אז רציתי לבקש סליחה שלא אהיה כאן לעיתים קרובות כמו עד עכשיו, ולהודיע לכם שאתם יקרים לי מאוד, וחשובים מאוד, תמשיכו לרקוד, להתאמן, אל תתבטלו בקיץ הזה שיש לכם, תעשו מה שיכולים, ויותר. תקשיבו למוזיקה איכותית ותדמיינו ריקודים איכותיים, זה האיחול הכי הכי משמעותי, כי הכל מתחיל מהדימיון, מהתיאורים שלכם, מהחיבור שלכם בין הגוף לנפש - נשמה. זה הכוח שיש לכם - לחבר בין גוף לנפש, לעצמכם, לקהל שלכם. אוהבת אתכם המון. ונתראה!! בטוח, אולי שישי שתב אחזור, אולי סוגרת כך או כך נדבר. אספר לכם שמפחדת לאבד את הכושר שלי, כי בחודשים האחרונים.. מלבד האימוני מחול הוספתי לעצמי מידי יום חדר כושר ולא וויתרתי שום יום, הלכתי כל יום התאמנתי, ועכשיו.. כאילו מרגישה פחד שהלכ יירד לטימיון, אבל אחזיק את עצמי קצר:) לא אוכל שטויות, אשתה הרבה מים, ואעשה כפיפות בטן מידי ערב, ומתיחות היכ חשוב. אוהבת אתכם!! קאטי

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifהמון המון בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בהצלחה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

מקווה שיהיה לך רק כיף ותפגשי אנשים חדשים :]

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifבהצלחה!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תהני ואל תשכחי לבקר אותנו:)

Only Dance

New member
תודה לכולם

אל הלך לי טוב ביום חמישי שישי אבל יום ראשון יום חדש. קאטי

למעלה