הודעה

דללה

New member
הודעה

השרשור בנושא טקס רבין נמחק בעקבות הודעות מסויימות. אבקש להעביר את הויכוחים הללו למסרים הפרטיים. אין בפורום מקום לחילול כבודו של אדם (יצחק רבין ז"ל במקרה הנ"ל).

asafz8

New member
אממ

את בחלק מהדעותיך שנמחקו. רונית, עם כל הכבוד, ויש הרבה כבוד, אנחנו לא תלמידים שלך ואין פה יחסי היררכיה המטרה היא דיון משותף והחלטה משותפת.

אסף עם כל הכבוד

זו לא פעילות לנוער!!! זה טקס רבין למפלגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצה שתהיו התלמידים שלי , ובטח ובטח שאין כאן היררכיה!!! אבל כבוד מינימלי- לדמות כמו רבין ז"ל, לאנשים אחרים , אני לא העלבתי אף אחד!!!!

תמיר1991

New member
ההודעה הנלעגת שלך אלי למטה מאוד

מעליבה, והבעיה לא בי אם חשבת שלא העלבת...
תמיר.

תמיר גם אני נפגעתי האמן לי

"אם לא היית השליטה האוטוריטרית של מאת: תמיר1991ו 16/10/06 | 23:50 תנועת "נוער שינוי" שאני גאה להשתייך אליה, הייתי אומר שאת חוצפנית. בינתיים נשאר לי לבלוע את העלבון בלב. בסוף אנשים לא מבינים איך התרסקנו... תמיר." גם ב11 לאוקטובר 2007 לא תהיה שוםו תמיר1991 ו 18:02 | 11/10/06 פעילות... נמאס מה"תנועה" הזו... תמיר. להמשיך עם דברים שכתבת לאושרת????????????

תמיר1991

New member
בשמחה, אני לא חוזר בי.

וההתנהגות שלך היא ממש לא דמוקרטית וליברלית היום. תעשי חושבים לפני שאת תולה את האשמה באחרים. ואגב, מה הדברים שאני כותב לאשרת קשורים לגברת רונית גרינברג-רונן? אתן ישות מאוחדת? תמיר.

לא , אך גם בה פגעת...

יש לך נטיה כזו לווכחנות לא נכונה (כמו סוקרטס...) שמפחיתה את הדיון ומוזילה אותו. אני חושבת שאתה צריך לחשוב עם עצמך מה גורם לך להתנהג כך? ומדוע אינך מסוגל לקבל ביקורת? אני לא ליברלית היום??? גם בליברליזם יש גבולות, זו לא אנארכיה .... אתה לא יכול להיות דיכוטומי- רגע אחד לומר שהתנועה נהדרת ורגע אחר - באשכול שיחה אחר לומר: "נמאס לי מהתנועה ......................."

תמיר1991

New member
אני יכול לקבל ביקורת, אבל לא העלבות

ולא שלילת חופש ביטוי! התנועה הייתה נהדרת. ועכשיו? היא כבר ממש לא, ולמעשה היא נמאסה. אני צריך לעבור שינוי פאזה רציני כדי לחזור לעצמי בקשר לנוער שינוי... צר לי שכרגע אני שלילי. ואגב, מה הבעיה עם סוקרטס? אחד המודלים לחיקוי שלי. [ואולי בשל כך תהום פעורה ביני לבינך...] תמיר.

תהום? חלילה!!!

אין לי שום בעיה עם סוקרטס. חוץ מאשר שהוא לא היה חביב האקרופוליס בשל ווכחנותו האין סופית ואמירות מעצבנות בכדי שאנשים יגיעו למסקנות שהוא חושב..... יש גם דרכים אחרות , תמיר. יכולת לומר שאינך מתחבר לטקס , מכיוון שאינך חושב שצריך לקיים טקס. יכולת גם להגיד שלטעמך מגזימים עם החשיבות לקיום טקס לציון יום הרצחו של רבין ז"ל. אך מכאן ועד לציין שמות כמו "פסטירבין...." לא מקובל, צר לי .זה פוגע, זה ציני, כנראה שלי יש בעיה עם ציניות...

ערב רב

New member
אם את שמה אותו ואת סוקרטס

בצד השני של המתרס, אני מקווה שברור לך באיזה צד את נמצאת..

../images/Emo3.gifדללה , הכל בסדר????

מה הקשר ???,,, לא הבנת את שאלתי . מישהו כאן ניסה להתחכם... ואמר את שאמר ... ביקשתי הסברים למה הוא מתכוון????? לא היה ברור....

אסף , ולקרוא לטקס רבין : פסטירבין??

אני שמחה שאתם לויאלים אחד לשני כחברים , אבל עם כל הכבוד- זה נראה לך הגיוני להתבטא כך???????????

למעלה