הודעה..

מית צאן

New member
-.-../images/Emo119.gif

עוד שביתה ענקית מעאפנה שלא תצליח. אם אתם כ"כ רוצים למחות נגד האלימות- אל תלכו לביצפר. אל תתחילו לגרור אנשים סתם-.-

mikokikyo

New member
איך תמנעו את האלימות אם סתם לא

תבואו לבית ספר? אניוואי, ה-12.12 זה תאריך מגניב, ואני לא חושבת שאני אשתתף במשהו שאומר שהמורים יכעסו עלי אומשו, הם גם ככה מתעלמים ממני כל הזמן, כך שאין לי שום סיבה לגרום להם לשנוא אותי יותר אומשו>>"

NoAmItA ChAn

New member
אהמ.. >>

האלימות זה בא מהתלמידים אז הם יעשו שביתה נגד האלימות של עצמם? >> הטימטום >>

mikokikyo

New member
נצל"ש

אמאמאמ... צומי;; לחברה טובה שלי יש חבר כזה שהיא מאודמאוד אוהבת, והיום הוא עשה לה כל מיני קטעים של הצבת תנאים והיא בכתה המון והייתה מדוכאת כל היות ועכשיו הם השלימו והיא סיפרה לי על זה ואמרתי לה שאם היא אוהבת אותו אז בסדר והכל, אבל שתגיד לו שזה לא בסדר להציב לה תנאים וזה, ואז פתאום הוא נכנס לה למסן ומתחיל לקלל אותי ולאיים עלי, ואני... אני פשוט לא מצליחה להישאר רגועה כשהיא אוהבת אותו, כי הוא חתיכת... אני כבר לא יודעת מה להגיד. כלומר, הוא תמיד היה שקט ונחמד כזה, אבל בואו נגיד שמעולם לא מתתי עליו, ואמ... אני לא יודעת, בואו רק נגיד שהוא ממש הפחיד אותי, ושעוד יותר מפחיד אותי שהוא נמצא בחוג שמתקיים באותו זמן ובאותו מקום של החוג שאני הולכת אליו... וחוץ מזה, מדאיג אותי שהיא כל כך אוהבת אותו למרות שהיא ראתה אחר כך מה הוא כתב לי... אני לא יודעת מה היא תעשה בנידון, אם בכלל, אבל אני מודאגת, הוא בין האנשים הגדולים האלה שלא כיף להתקרב אליהם אם אתם לא ידידים, ואני לא רוצה שהוא יתחיל לפגוע בה... צומי?;;;;;;;;;;;;;;;;;;

NoAmItA ChAn

New member
*המון צומי* ;;

איזה ילד קקע >< המ.. אמרת לחברה שלך כבר את זה והיא לא עשתה כלום? אז כנראה שהיא לא הבינה נכון או שבחרה לא להבין. תגידי לה מה שאמרת לנו, שאת לא מחבבת אותו ושהוא מקלל אותך ושאת חושבת שהוא לא ראוי לה ואני מקווה שזה יסתדר 333>~

Dark Neko

New member
חברה אמיתית הייתה לצידך ^^" ../images/Emo41.gif

אל תדאגי! יהיה פסדר! אם היא חברה אמיתית הכל יהיה בסדר וגם אם לא, פשוט לא מתעסקים עם ילדים כמותו..הוא סתם מאיים...חע חע

מית צאן

New member
המוןהמון צומי מאיו צ'אן~../images/Emo119.gif

בבקשה תנסי להתרחק ממנו, ובבקשה תנסי לייעץ לחברה שלך בחוכמה. אם היא ראתה מה היא כתבה לך- שתשקול בעצמה על האופי שלו ועל איך שהוא מתייחס לחברות שלה. לדעתי הוא פשוט בנאדם לא בשל לחברויות, ובמיוחד לא לחברה שלך. אם את רואה שהוא ממשיך לקלל/מתחיל להציק לך והחברה שלך לא אומרת כלום- אז היא ממש לא חברה אמיתית. או שהיא פוחדת ממנו... את בטוחה שהיא הייתה בדיכי בכלל שהוא לא רצה אותה או הציב לה תנאים אומשו כזה? אולי היא פוחדת ממנו? המוןהמון צומי- תמיד כאן בשבילך!|חיבוקמוחץ|

MomijiSan

New member
מאיו;;*צומיצומי*|קרמבולה|

*חיבוקעע* ילד מגעיל >< אל תדאגי הכל יהיה בסדר ואני תמיד פה בשבילך ! *חיבוקעע*3333>>>>>>

mikokikyo

New member
תודה רבה על התמיכה וזה^^~

אבל זה בסדר, אני פשוט מתעלמת ממנו וזה, ולא מתייחסת אליו^^ וניסיתי לדבר איתה על זה, אבל הם בכל זאת השלימו... היא אמרה לי שאחרי הכל הוא צריך להיות חבר שלה ולא של החברות שלה, כך שמצידה שלא נחבב אותו... אבל בסדר, החלטה שלה, אני הזהרתי אותה יותר מדי פעמים, והיא לא מוכנה להקשיב, כך שאין לי יותר מה לעשות בעניין... אני רק מקווה שהיא לא תפגע ממנו (רגשית, הילד לא מסוגל לגעת בזבוב) וזה... בכל מקרה, תודה רבהרבהרבה על התמיכה^_______________________^ דאייסקי מינה סאן333333>

צומיצומי..../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

היה לי מיקרה דומה אבל בדיוק ההפך
לידיד שלי היתה חברה שגרמה לו להרגיש מדוכדך כל הזמן וזה הדאיג אותי..
אז כשניסיתי לעודד אותו ולהציע לו לשים גבולות שלא תאמר לא דברים מגעילים היא החליטה שהיא שונאת אותי.
ולי? איכפת?..
אז העפתי לה סטירה (ועוד כמה דברים קטנטנים בתמורה לגועל שלה אליי ואל ידיד שלי) והושעתי מבצפר.. ואז היא עברה דירה (לא בגללי!)
בכל אפן, זה באמת נישמע לי כמו בוץ אמיתי.. ננסה לעזור לך לצאת ממנו^^ ברגע שאני אגלה איך.. עד אז, כדאי שהילד הזה יזהר
..

AbaraiRenji

New member
מאיו

שרשרתי נכון? מאיו,תגידי לה.היא צריכה להפרד ממנו. היא אוהבת אותו והכל אבל מהמבט הזה זה חד צדדי. ואין טעם באהבה חד צדדית.היא תפגע יותר אם היא תמשיך אם זה. עצה שלי ~^^

mikokikyo

New member
הוא כנראה אוהב אותה, אבל הוא עדיין

אידיוט>>" בכל מקרה, הגבתי לכולם למעלה וזה, רק רציתי להגיד לך שלא שירשרת נכון^^"

MomijiSan

New member
נצל"ש|קרמבולה|

שוטטתי לי בתמונות שיש לי של ס"פ ושהגעתי לתמונה הזאת שמתי לב לתאיום המושלם בין הבוקסר של צ'אק לבין החולצה של המנחה XDD

Nittle Grasper

New member
XDDDD זה לא במקרה~

זה בעיקרון בא בסט אחד - החולצה והבוקסר מגיעים יחד. אבל כשהם התלבשו בבוקר הם התבלבלו קצת בין הבגדים אחד של השני ~.~ [חעחע 2 בנים מהשכבה שלי התחבקו/הלכו מכות היום וזה נראה כאילו עוד שניה... אממ.. יאוי XD]

למעלה