הודעה

uri80

New member
הודעה

שלום לכולם. להודעה זו ישורשר עוד מעט שרשור הזבל שאיננו נגמר. לאחר זמן מסוים הוא ימחק בכללותו כך שתרגישו חופשי לקשקש בו עוד קצת. נחמד מצידכם שנראה לכם, כי לי לאדמו"ר ולרייצ' יש שפע זמן פנוי לשרשר לנקות ולמחוק את כל השטויות שנצברו כאן. אין לנו. באמת שאין לנו. אני מזכיר לאלה שמדובר בפורום ולא בצ'אט. במיוחד לחדשים שזה מקרוב באו כמו הוד ליברליותו, הלבנבנה המשובחת וגם לכלאה ותיקים יותר שכנראה משועממים לאחרונה כמו זו שנמאס לה להתבחבש, עצמאות אישית, מתלבטים, מתחבטים, מחממי ערצבים, תוהות וחייםנהדרים - מתנצל מראש כלפי כל מי ששכחתי בעוונותי. אתם יותר ממוזמנים להקים לכם קומונה משלכם או להסתובב בצ'אט שם המקום לקשקושים כאלה.

boaZone

New member
הערה (לטעמי) חשובה ../images/Emo70.gif

כן הרבה זבל, כן בוקר טוב, כן בוא לצ'ט. הכל טוב ויפה. אבל ממש ממש ממש לא לשרשר הודעות של "שלום אני חדשה". תנו לחדשים את העשרים שניות תהילה, כמו שנתנו לך, אורי, וכמו שנתנו לי (ולי אפילו לא מגיע), יש לפחות אחד כזה באמצע... זהו. סוף ההערה החשובה.

admor

New member
הודעות כאלו לא משורשרות

למעט אחת שבה טען אחד המשתתפים הוותיקים שזה הוא. אחלה שיר

boaZone

New member
מדינת משטרה../images/Emo70.gif צנזורה../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אדמו"רצ'יק - מתקרב למקורות?

ואח"כ הוא הכחיש

ועדיין לא הבין למה יש כאן אנשים שחושבים שכל אדם חדש בפורום זה הוא. מילא להכנס כמחב"ת ולריב עם כולם, אבל סתם לפתוח ניקים?!

ויתרה מכך

חברי פורום נוספים נשבעו בנקיטת חפץ שהם מכירים אישית את הבנות החדשות בפורום (או לפחות חלק מהן)

uri80

New member
הערה נכונה.

לצערי כשיש כל כך הרבה דובים, לא תמיד רואים את היער. ניתן לשלוח הודעה חדשה. (ההערה מתיחסת ל-tuvia k ששורשר על ידי על לא עוול בכפו, לאחר שזכה לתגובה אינטליגנטית במיוחד מצד אחד מבאי הצ'אט החדשים)

אני מרגישה נזופה

אבל אתם צודקים (בבריאות זה עולה לי לכתוב את זה) עשיתי היום מנוי ל``אוזן`` אז לפחות מבחינתי, צ`יטוט הפורום בלילות ארוכים ומשעממים. כבר לא. ואל תרתחו כוכך, רק לא המבט הזה..

השלישית

סוג של אוזן שניתן להחליף בה תקליטים ולשמוע בה את אלוהים. וזה אחרי שהעתקת ממני את השואדה ולא ענית לי כשאני שאלתי שו הדא סאב?

לא. האמת שראיתי

רק עכשיו את ההודעה של השו הדא שלך סאב זה דודו, זה סאבלימינאל וזה בעקבות הודעה, סו קולד "מתחכמת" שלו. אני יודעת מה זה האוזן השלישית לא ידעתי שיש שם החלפות ומנויים.

../images/Emo124.gif למכירה

אופני הרים 21 הילוכים היו שנה בשימוש. לפרטים אפשר לשלוח לי מסר.

למעלה