הודעה

בןלי

New member
הודעה

דיי מוזרה לי (ומציקה לי) צרות האופקים (או טיפשות - אני מקווה שזאת צרות אופקים) של חלק מחברי הפורום. בנאדם לא יכול לראות סרטים כבדים ועמוקים (נאמר ימים משונים ואפוקליפסה עכשיו) ובמקביל לראות סרטים יותר קלילים ורדודים (נאמר טיפשים בלי הפסקה)? כנ"ל לגביי מוזיקה - אי אפשר לשמוע (בזה אחר זה) את KORN אח"כ DREAM THEATRE אח"כ מריה קארי ואח"כ NWA? כ"א אחד הוא אמן בפני עצמו ולכל אחד מגיע הכבוד הראוי לו. אם נסינק מוכרים מיליוני אלבומים סימן שהם טובים במה שהם עושים וצריכים לפחות לכבד אותם על זה. אנשים כאן מרשים לעצמם לקטול יצירות של אמנים/במאים בקלות נוראית. אני רוצה לראות כאן מישהו שינסה לחבר מילים ואז להלחין להם מוזיקה(הכי קליטה שיכולה להיות) ולנסות להפיץ את זה בתחנת הרדיו הנידחת והקטנה ביותר. אני אומר את זה כתגובה לכל המלעיזים של לינקנפרק. נכון שהם לא עושים את המוזיקה הכי מסובכת אבל היא טובה ולא סתם אוהבים אותם. גם המילים שלהם לא כאלו שטחיות). אז נכון האלבום שלהם אולי לא מצויין אבל טוב הוא כן. ובשום אופן פופ הוא לא. לדעתי גם צריך קצת אומץ להוציא אלבום כזה קצר (37 דקות אני חושב...). אם הוא הצליח אז בכלל... כנ"ל לגביי טיטניק של ג´יימס קאמרון. אולי חלקכם לא אוהבים דרמות רומנטיות אבל הסרט הזה מוצלח. הוא לא מתיימר להיות סרט עמוק שהוא לא (בניגוד לסרט אחר שדיברו עליו כאן רבות ולא בא לי להיכנס לנושא הזה עכשיו...). הוא רק מנסה להעביר את הנושא של האנייה טיטניק ובנוסף משלב גם את סיפור האהבה שיש שם. לפי דעתי שני אלו מועברים שם בצורה מצויינת. גם כאן קטלו אותו ואמרו שעם 200 מיליון דולר כל אחד היה עושה סרט מצויין. ממש לא נראה לי... הכי קל פשוט להגיד דברים ולקטול. מה שאני מנסה להגיד הוא שפשוט צריכים להיות יותר סבלניים וקצת יותר להעריך דברים שאנשים אחרים עושים כי שום דבר לא נעשה בקלות והרבה עבודה ומאמץ מושקעים בכל דבר.

November rain

New member
במילה אחת - לא

צרות אופקים? טיפשות? אלה ההגדרות שמתאימות לכל צופי ה mtv למיניהם ובטח לא לחברי הפורום הזה. איך בכלל אפשר להגדיר את להקות בנים ובנות למיניהם או כל מיני זמרים וזמרות מלוקקים כאמנים? על מה אתה מדבר להעריך? את מה לכבד? הכל נעשה בשביל הכסף, כל המוזיקה הזאת סובבת סביב מסחור. הסיבה היחידה שהם מוכרים מיליונים היא שטיפת המוח ( וזאת ההגדרה המתתאימה לדעתי ) של ערוצי המוזיקה, תכנות הרדיו וכל הסובב אותנו שקשור במוזיקה כיום. כשהדבר היחיד שמראים לך בטלוויזיה זה אותם "אמנים" כביכול, וההיכרות היחידה שלך היא עם הסוג הזה של המוזיקה אין זה מן הנמנע שימכרו מליונים של עותקים. ועוד פעם, איך לעזאזל אפשר להגדיר אותם כאמנים? את הליריקס לא הם עצמם כותבים ( מרבית הלהקות/זמרים/זמרות ), את המוזיקה לא הם מלחינים, ובכלל כל המוזיקה הזאת נכתבת על בסיס קבוע שיוצר שיר פשוט, מילים סתמיות, לחן קבוע, וקליט שיכנס למוח של האנשים ( שטיפת מוח ) והם ירוצו לחנויות. בעולם שכזה אין מקום בכלל לסוגים אחרים של מוזיקה ( לאו דווקא המטאל ) אלא רק לעולם הצר של מה שנוצר ב mtv שהוא עולם צר ביותר של מוזיקה. לעומת זאת, קח את האמנים במטאל ( וכאן אני מדגיש האמנים ) שנותנים את הנשמה שלהם ( תרתי משמע ) - בשירה, בליריקס, במוזיקה ובהכל בעצם. אותם אמנים יוצרים דברים מדהימים שאין דומה להם בעולם המוזיקה, שמעטים זוכים להכיר עקב החברה שכופה את מה שמתאימה לה ומשדרת את אותו עולם צר של מוזיקה. אותם אמני פופ למיניהם מרווחים למעשה את שמגיע לכל יוצרי המטאל שהמוזיקה שלהם היא מהנשמה וכלל לא למטרות מסחור אלא לאהבה לדבר בלבד. אני מאוד מצטער אם זה נשמע כאילו אני לא מעריך את כל המוזיקה שמושמעת ב mtv אבל האמת היא שאני מזלזל בסוג המוזיקה הזאת ובאנשים ששומעים אותה ( האמת שהרבה יותר מזה אבל אני לא רוצה ליצור ריבים רק להבהיר נקודה ). ולסיכום, אני אישית לא יכול לשמוע דברים כבדים כדבריך ואחר לשמוע זבל, ואני לא רואה שום סיבה לכך. הדברים הכבדים האלה כביכול הם חיי המוזיקה שלי ( אם אפשר להגידר ככה ) ואני לא רואה בהם כ"כבדים" אלא כמוזיקה שאני שומע להנאתי כמו שהמתלהבים וההיפים למיניהם רואים mtv. הדבר הכי מעצבן פה שאתה רואה את חברי הפורום כאלה בעלי צרות האופקים, מה שלגמרי מנוגד למציאות. כל הפורום הזה מתקיים על העיקרון של אנשים ששומעים דברים מעבר לחברב הרגילה וצרת האופקים שאיננה פתוחה לשום דבר מלבד הבריטני ספירס שלהם. מקווה שהעברתי את הנקודה שניסיתי להסביר ( ואם לא אז תסלח לי, ותסלחו לי אבל השעה... ). בברכת לילה טוב וקריאה לבריטני לחזור לדוגמנות לאלתר ( ביננו, אם כל השנאה למוזיקה שלה, היא בהחלט שווה... מממ... נשיאר את זה לדמיון שלכם. )

badphish

New member
שתי סוגים של צרות אופקים

אחת כמו שאמרת שכל הפופיסטים למינהם ישר שומעים קצת צעקות או דיסטורשן ובורחים אבל זה מילא כי אתה לא יכול להתווכח עם אוזניים של אנשים אבל אני מדבר על צרות אופקים של אנשים ששומעים רוק שזאתי זוכתם המלאה לא לאהוב מוזיקה אבל כל העניין הזה של הזילזול אני מבין שאתה אומר שה"אומנים" עצמם לא משקיעים כ"כ הרבה אבל להגיד שלא מושקעת בזה לפחות אותה רמה של נחישות התמדה זיעה זה ממש לא נכון אומנם כל מה שה"אומנים" עושים זה להופיע ולהיראות טוב אבל כל המפיקים היחסי ציבור העיצוב הגרפי האיפור האביזרים וכו´ לא נוצרים מעצמם אני אישית לא מסכים עם הדרך הזאת של היצור אבל אני ללא ספק לא אומר שזה לא סיפור מסובך לבצע אותה אני לא רואה אותך עושה את זה ודרך אגב בריטני לפורנו לאלתר עם כבר

צמד תהיות

דבר ראשון בקשר לטענת ה"לדעתי גם צריך קצת אומץ להוציא אלבום כזה קצר". זאת אחת השטויות הכי גדולות שאי פעם קראתי, לפי הטענה הזאת להקות גריינדקור הן ממש אמיצות בכך שהן מוציאות אלבומים קצרצרים ביותר. ובקשר לטענה "אני רוצה לראות כאן מישהו שינסה לחבר מילים ואז להלחין להם מוזיקה(הכי קליטה שיכולה להיות) ולנסות להפיץ את זה בתחנת הרדיו הנידחת והקטנה ביותר.", זאת טענה מגוחכת נוספת. הרי לא נדרש מאדם לזכות בתחרות מלכת היופי על מנת להעביר ביקורת על מראהו של אדם אחר, לא נדרש ממך להתנסות בכתיבת כל הודעה שנכתבה בפורום על מנת לבקרן, ולכן לא נדרש מאיתנו ליצור מוסיקה על מנת לבקרה.

בןלי

New member
תגובה קצרה

או קיי... אתה לא יכול לכתוב שזה ממש קל לכתוב שיר ולהגיד שמה שהם עושים כ"א יכול כ"א לעשות בלי בעייה ולא לעמוד מאחורי זה. ההקבלה שאת הבאת בכלל לא מתאימה. ההקבלה הנכונה - אתה רואה (או לצורך המקרה הספציפי הזה חברה שלך/אישתך/אמא שלך) את תחרות מלכת היופי ואומר - איזה מכוערת שלחנו - אפילו אני יכולתי להגיע למקום יותר גבוה ממנה בתחרות... או משהו בסגנון הזה... אתה לא יכול לרדת על מישהו ולזלזל במה שהוא עושה בלי שניסית לעשות משהו דומה. אתה יכול להגיד שהמוזיקה שהם עושים לא יפה או איכותית אבל בשום פנים ואופן לא קל לעשות אותה. ובקשר לאורך האלבום - זה ידוע שיש הרבה אמנים דוחפים בכוח עוד ועוד שירים לאלבום בכדי שהוא יהיה יותר מלא עמוס וגדוש. כמובן שזה לא תופס לגבי כל האמנים אבל בהחלט לגבי הרבה מהם. ואם לינקנפרק הוציאו אלבום בכורה שאורכו 37 (לא זוכר את האורך המדוייק) והוא הצליח כמו שהוא הצליח אז לדעתי זה יפה מאוד.

yoni162

New member
תן לי רק להגיד

שכל מה שכתבת בהודעה שלך זה 100% bullshit, חד וחלק, אין לך מושג על מה אתה מדבר. מה הקשר "לדעתי גם צריך קצת אומץ להוציא אלבום כזה קצר", אני לא יכול אפילו להסביר את זה מרוב שהמשפט מטומטם. זה כמו שאני אגיד "צריך הרבה אומץ לא להכין שיעורים", זה לא קשור לאומץ, זה קשור לעצלנות. אולי כושר היצירה שלהם מסתכם ב-37 דקות, אבל אין לזה שום קשר לאומץ. אולי דרוש אומץ כדי לשחרר חומא שכתבת ולתת לאנשים לבקר אותו, אבל זה גם לא קשור ל-37, כך שעוד פעם, you´re full of shit, ודרך החשיבה הזאת,שתמיד יוצאת מנקודת ההנחה שנותנים לך במקום לחשוב לבד אופיינית לאלה שמסתפקים בחרא שנותנים להם, לדוגמא MTV - חפש קצת מעבר לזה. ואגב, אני לא אצטט כי זה קצת ארוך, אבל ממה שאתה אומר, זה נשמע כאילו אתה סבור שבריטני ואנסינק כותבים בעצמם את החומר שלהם. אז תעיף מבט לקרדיטים.

למעלה