הודעה

כשאתה תדבר בשם מכרים שלך

לא יהיה לי התנגדות, אבל בשם אנשים שאתה לא פגשת אפילו אל תדבר! המיוחד לא בשם בחורה כל כך טהורה שאחד כמוך צריך להתרחק מכל מה שקשור אליה.

אההה, אז אתה מכיר אותה

אז תיגש אליה ותגיד: "היום רבתי עם מישהו באינטרנט ואיחלתי לו שגם האבא שלו ייעלם ל-19 שנה". נראה איך היא תגיב.

מה קרה, האמת קשה אז מסלפים דברים?

אמרתי שחבל שהיא סבלה ולא אתה. כלומר, לא "גם" אלה "במקום".

אז תגיד לה "במקום"

תגיד לה שאיחלת למישהו שהלוואי והוא יסבול מאובדן ההורה במקומה. אל תשכח לפרסם את תגובתה בפורום. נראה אם יש לך ביצים לומר דברים כאלה גם בקול רם, לא רק בעודך מתחבא בחדר.

One Echoe

New member
גם תגיד לה,

שאמרת למישהו שאם הוא יהיה חייל והוא יפגע, לא ידאגו לו.

אל תסלף את דבריי

אני מתכוון לכך שבעבר אתה פגעת ע"י מילים תוקפניות - וכעת אתה נפגעת מדעה שונה. עכשיו אתה חש את מה שחשו אלה שצעקת עליהם על גבי הפורום. אני משווה בינך לבין הקורבנות שלך.

אתה שוב משווה

מה שני המקרים קשורים אחד לשני? אני שוב שואל, לרון אין משפחה? למה הם צריכים להפגע מהבורות שלכם?

Rotema3

New member
אז אתה מדבר על רון ועל המשפחה שלו.

הנושא הזה קרוב לליבך, וקשה לך לשמוע דעות של אחרים בנוגע אליו. אפילו כתבת שמהתחלה פחדת מה'זלזול'. חיפשת אותו, ואני באמת לא ראיתי איפה היה. המתנחלים שפונו מביתם, גם אלו שנכנסו לפורום גם אלו שלא, יכלו להפגע באותו מידה מדבריך חסרי הרגישות. העובדה שאתה רגיש לנושא של רון, אך לא לנושא המפונים,לא ישנה את זה. עכשיו אתה חווה את שהם הרגישו.

לא היה זלזול?

לפתח ריבים על כמה צריך להרוג ערבים באמצע השרשור זה לא זלזול? לכתוב שלא צריך לדבר על רון זה לא זלזול??\ אתה עדיין מסרב לענות, למה המשפחה של רון צריכה להפגע? תראה אכפתיות לפני שאתה מדבר עלי.

One Echoe

New member
אני מתנהג כמו ילד קטן?!

איפה בדיוק? איפה בדיוק ראית שאין לי כבוד? אתה שוב פעם זורק שטויות באוויר, חסרות כל בסיס. מצד שני, אתה זה שמנסה לקבוע לאנשים איך לחשוב, ואיך להרגיש. ממש כמו תינוק.

רק שיהיה לך ברור

כל היום אתמול חשבתי אם לפתוח הודעה על רון ובסוף החלטתי שלא, כי פחדתי מתגובות מזלזלות, שימו לב כמה צדקתי.

One Echoe

New member
אני זלזלתי?!

תפסיק כבר להעליל עלי! לא זלזלתי, ואפשר לקרוא את זה בשרשור! סך הכל אמרתי את דעתי, שהוא מת! וזו דעתי, ולא משנה כמה תנסה לכפות עלי להרגיש כמוך.

יוֹאב

New member
אני לא פסיכולוג

והפורום הוא לא מחלקה לבריאות הנפש. הוא נועד לדיונים, ומי שיעבור על הכללים, פשוט לא יהיה פה.

לא באתי אליך עם ביקורת

רק הבעתי דעה אישית כללית. אני גם מנהל פורום משלי, לקח לי הרבה זמן ללמוד שיש לתת לאנשים לבטא את עצמם במלואם. גם אם נשתיק אותם, דעתם לא תשתנה, אלא להיפך.

A L1

New member
השמאלנים

- השמאלנים קוראים לפלסטינים בני אדם - לחמאס הם קוראים לוחמי חופש - למתנחלים הם קוראים מחבלים - לארץ ישראל הם קוראים פלסטינה למה את הדברים האלה אתה לא מוחק? אני שונא אותך בדם.

למעלה