הודעה

Che guevera

New member
הודעה

הודעה זו באה להקדים את המאוחר,,,,,,,,,,,,,, כוחות צה"ל נכנסו לגוש ערפאת-מה שהייה פעם גוש קטיף,ביתרו את גוש ערפאת,כתוצאה מסדרת התנכלויות שיצאו מגוש זה. בפעולה זו חלילה עלולים לההרג חיילים,מה יגידו אז ארבעה אימהות ואו פוליטיקאים מוכי זיבה וחוטם?? את מי יאשימו אבוי לנו אללייי אין יותר שם מתנחלים,אין את מי להאשים,,,,,,,,,,,,,נו מילא תמיד ימצא לסמול המסואב השבע והבוגדני,שעיר לעזאזל,הפעם זה יהייה ???יש לכם רעיון????

AB17

New member
בטח את שדרות

בגלל הקאסמים. משהו כזה: "אין לנו מה לחפש שם, רק נסיגה משדרות תפסיק את ירי הקאסמים"

Rotema3

New member
יאלה בואו נפנה את הארץ.

כ"כ בקלות מוותרים על מקום ועוד מקום. מי רוצה לנחש מה הבא בתור?

AB17

New member
צריך לפתוח

מועדון הימורים בשביל זה..מה הבא בתור יהודה ושושרון? ירושלים?? ישובים בנגב???

Rotema3

New member
באמת אפשר.

אני מנחשת שחברון הבאה בתור, אח"כ תור יהודה ושומרון. ואז, אוי אז י-ם.

T a u r u s

New member
משדרות אני מוכן להתפנות מרצון

ועם פיצוי הולם, אז כבר מחר בבוקר!

Rotema3

New member
טוב. אתה לא דוגמא לכלום.

כמעט כל אחד יכול להגיד את זה על הבית שלו בגיל כזה, מה אכפת לך שיעבירו אותך לעיר אחרת? כלום לא חשוב גם ככה לא? יאללה תארוז וסע לת"א.

NAS00

New member
השאלה היא

לא אם אתה מוכן להתפנות או לא. אלא האם אתה מוכן שהשטח יעבור לפלסטינים? אם אתה רוצה תתפנה, כל עוד השטח בידי מדינת ישראל

T a u r u s

New member
אנחנו הרי לא חוזרים לגבולות 48'

כלומר, אין שום אינטרס להעביר לפלסטינים שטח מוכר של מדינת ישראל, שמאוכלס ע"י ישראלים, מה גם שאין לפלסטינים דרישות לגביו.

NAS00

New member
אנחנו גם לא חוזרים לגבולות 67

לפחות בינתיים.... האמת גם אני לא יודע איך פותחי השרשור הגיעו לשדרות??

T a u r u s

New member
שאלה טובה

האמת, בבוקר של יום שישי האחרון, בסביבות 7:20 כמעט הפכתי לעוד ימני קיצוני בשדרות. ישנתי, והתעוררתי מסדרה של פיצוצים מחרידים ממש, אחד אחרי השני במרווח של כדקה. עכשיו, צריך להבין שתושבי שדרות כבר, מה שנקרא, "רגילים" לשמוע פיצוצים של קסאמים בשעות האלה של הבוקר, ובאותו רגע חשבתי שאנחנו פשוט חוטפים דור חדש של קסאמים "במתנת פרידה" מהחמאס... הסתובבתי כמה שעות סהרורי עם מחשבות של נפגעים, או חלילה הרוגים, וזה אחרי ההתנתקות, עד שראיתי באינטרנט דיווח על כך שצה"ל בסדרת פיצוצים מבוקרים החריב את המבנה הגדול של מנהלת התיאום והקישור בעזה... מצאו להם בצה"ל תזמון מתאים ושיטה טובה להחריב את המבנה הזה. לא אתפלא אם מישהו פה חשב שזה קסאמים וקיבל התקף חרדה, שלא נדבר על התקף לב...

NAS00

New member
גם אני חשבתי בהתחלה שזה

ירי קאסם. אבל בכל זאת צה"ל היה צריך לעמוד בלוח זמנים לקראת הנסיגה.

למעלה